Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (110)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nu stiam de ce e liniste in casa! Deni a descoperit balamalele de la usi care spre norocul meu sunt unse bine cu vaselina si alte cele ca sa nu scartaie. Si a pictat fata pe pereti! Sunt numai amprente de palmute pe tot holul!!!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Brazuca, la multi ani, si ma gandesc ce bucuroasa trebuie sa fii pentru cadoul primit de ziua ta: pictura pe pereti!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25

Nu stiam de ce e liniste in casa! Deni a descoperit balamalele de la usi care spre norocul meu sunt unse bine cu vaselina si alte cele ca sa nu scartaie. Si a pictat fata pe pereti! Sunt numai amprente de palmute pe tot holul!!!

asta "ca cado'" de ziua ta, nu?????????????/

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

La multi ani Barzuca!!!Multi ani fericiti alaturi de familia ta si de cei dragi. Fie catoate visele tale sa devina realitate

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Brazuca "LA MULTI ANI!" Sper sa ai parte de tot binele din lume. 27 e o varsta foarte frumoasa. cel putin pt mine. eu am ramas cuplata la cifra asta. Cand ma intreaba cineva cati ani am spun rapid 27 . Daca stau sa ma gandesc realizez ca am trecut de ceva vreme de 30.
Cafera Braun iti recomand si eu. Am multe prin casa de la ei si sunt multumita.
in fierul de calcat pun apa de la robinet (din comoditate) dar nu sunt probleme.
Stefania multumim de cafea. Eu am avut parte de multe trezirei asa ca am mare nevoie. Nu stiu ce are domnisoara mea. Caninii mai au pana ies.

Va rog sa imi spuneti si mie cat lapte mai beau strumfii vostrii. Andra bea dimineata (pe la 4-5 sau 6) 250 ml, la pranz 200 ml si seara 250. Mai nou vrea si noaptea si ar bea si 500 ml pe noapte. Nu pot sa spun ca e flamanda caci seara primeste si un iaurt cu cereale.

salvati-i inima lui Robert

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

la noi "problema" e ca andrei nu bea lapte deloc, doar iaurt, cate 400-500 gr pe zi.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Multumesc pt urari fetelor!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

La multi ani, Brazuca!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Corina!

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

La multi ani Corina! Sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucuri de Deni!

Multam de indicatiile legate de fierul de calcat.

Mergi la inceput