Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (110)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Mikhy, eu am scaunel Miniblu care e foarte ieftin si care nu difera mult de cele scumpe. M-a atras materialul din care e facut si anume carpa, spre deosebire de cele chicco care sunt imbracate intr-un supraelastic de calitate f proasta si pe care se transpira la greu. Are baza inalta sa poata vedea si bebe pe geam si se inclina atunci cand doarme. Nu pot sa spun ca e nemaipomenit, insa raportul calitate -pret e cel mai bun din cate am studiat eu la vremea respectiva.
Dana, despre covoare pot sa spun ca la noi se spala la spalatoria auto sau la curatatorie. Eu nu am incercat pt ca nu a fost nevoie, dar in viitorul apropiat intentionez sa-mi iau din bumbac si o sa le bag la masina fara probleme. Deja la Mihai in camera am luat si sunt multumita si de aspect si de calitate, mai ales ca e usor si il pot scutura pe geam de cate ori am chef.
Acum chiar ca ma duc la culcare!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mi_a, ma bucur ca ai terminat de amenajat camera lui Mihaita. Felicitari! Esti foarte ambitioasa. Astept poze cu camera completa.
Ilinca e mai bine, multumesc mult. Cu pozele am fost lenesa si nu stiu cand o sa le incarc.

Catre toate fetele: mi s-a stricat fierul de calcat. Maine fug sa iau unul nou. Ce ma sfatuiti? De care sa cumpar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Cafera eu am avut un fier de la Tefal care cica mergea cu apa de la robinet (sau au tradus gresit instructiunile) ... eu m-am bazat pe instructiuni si-l foloseam cu apa de la robinet, cam calcaroasa, ce-i drept, il curatam din cand in cand dar tot s-a infundat si apoi s-a ars , asa ca m-am intors la vechiul philips, tot cu aburi, dar cred ca si acesta ma va lasa in curand

si daca tot vorbeam de calcat, am observat in ultimul timp ca hainele nu se mai calca bine fara abur, nu inteleg de ce, ca doar mai demult nu foloseam fier de calcat cu abur si se calcau perfect ... si pe atunci nu foloseam nici balsam pentru rufe

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata,

Mi_a .

Si vreau si eu fier de calcat...da' ce alta apa se pune in fierul de calcat ca eu am pus numai apa de la robinet in asta care il am acum...de-aia o fi cedat saracu'. Dar are si multi ani....

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza...la cafea si eu,fara fum caci nu ma lasa barbatu'.
am si eu un fier cu aburi...habar n-am cum se numeste,dar daca nu avea abur nu era bai caci am stropitoarea de la mamica mea..asta apropo de tehnologie.
azi fac minipiza,cu ton...ieri am aruncat niste ciorba de burta caci am pus cam multa smantana si era bleahhhh.
ati ascultat horia brenciu cu dimineti de spetembrie?...eu asta fac cand va scriu,super melodia.

o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!
mia asta e faimoasa poza.

cafera, eu am un fier de calcat de la BRAUN, de care sunt suuuuuuuuuper multumita!il folosesc de vreo 5 ani cu apa de la robinet, il curat periodic, si merge struna.am si mixer de la braun si foen......si epilator......sunt foarte multumita de ele. daca nu Braun, atunci te sfatuiesc pt Philips.

Andrei are diaree. nu stiu de la ce. a avut cate 4-5 scaune pe zi, n-am dat importanta pt ca nu aveau mucus si erau destul de consistente. azi de dimineata vad ca a facut cu mucus, deci e diaree.ii fac ciorba cu mult morcov , o sa pun si orez, i-am dat si ceai de menta. ce sa mai fac altceva??????????

daca memoria tzinerii de minte nu ma insheala, azi e ziua lui Brazuca!!!!! asa ca

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata si haideti la

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza! Poftiti la ! Azi am 27 de primaveri...sau ierni dupa cum imi prezice sor'mea.

Deni a simtit ca e o zi speciala si nu a dormit deloc azi noapte si nici pe noi nu ne-a lasat. Dintii sunt de vine clar.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash

Buna dimineata,

Mi_a .

Si vreau si eu fier de calcat...da' ce alta apa se pune in fierul de calcat ca eu am pus numai apa de la robinet in asta care il am acum...de-aia o fi cedat saracu'. Dar are si multi ani....

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

in fierul de calcat se pune apa distilata, tocmai ca sa nu se produca depuneri de calcar

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza! Poftiti la ! Azi am 27 de primaveri...sau ierni dupa cum imi prezice sor'mea.

Deni a simtit ca e o zi speciala si nu a dormit deloc azi noapte si nici pe noi nu ne-a lasat. Dintii sunt de vine clar.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput