Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (110)
Raspunsuri - Pagina 8
mychydutza spune:
dana, merci de raspuns. eu am acu unul de la baby-care de care nu sunt deloc multumita, andrei sta si inghesuit si prin urmare as vrea sa-l schimb. despre covoare ce sa zic.....eu am fost sambata cu masina la spalatorie si am vazut ca acolo spalau si covoare. eu nu te*-as sfatui sa-l speli acu pt ca se usuca greu si ramane cu miros naspa.mai bine mai la vara ....eu am cumparat o solutie de curatat covoare de la SANO, care se pulverizeaza pe covor, se freaca cu peria si ramane destul de curat. eu am covoare in toata casa.si in baie am doua seturi de presulete. acu am pus si in bucatarie pe gresie si pe hol la intrare. andrei e mai tot timpu pe jos si nu vreau sa-i fie rece. se murdaresc da' asta e!!!!!!! ma rog, eu am si o "boala" cu covoarele......ca romanu' cu pestisoru de sticla pe TV, cu mileu si carpeta cu rapirea din serai
*teamwork means never having to take all the blame yourself*
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
ddanagh spune:
Intr`un satuc de campie, a venit un investitor american particular, insotit de asistentul lui.A batut la prima usa intalnita si i`a spus proprietarului: Uite, eu sunt colectionar de broscute. Daca imi aduci o broscuta, am sa iti dau pe ea 10 euro. Taranul a fugit repede in padurea din spatele casei si a luat o broscuta. I`a dat`o investitorului, si`a luat cei 10 euro si le`a spus vecinilor despre ce afacere a facut. A doua zi, fiecare taran s`a dus la investitor cu cate o broscuta, pe care a vandut`o cu 10 euro.
Dupa cateva zile, investitorul le`a spus satenilor: Vad ca afacerea merge. De azi, pentru fiecare broscuta am sa va platesc cate 20 de euro. Taranii au dat fuga in padure, au cules broscute si le`au predat pentru 20 de euro/bucata, investitorului. Dupa alte cateva zile, acesta s-a intors in SUA presat de afacerile de acolo, lasandu`l pe asistentul lui sa vina cu broscutele dupa cel mult o saptamana. Inainte de a pleca, le`a spus:” Dragii mei, sunt nevoit sa ma intorc urgent in State. Va promit insa ca la intoarcere am sa cumpar de la voi broscutele cu 60 de euro bucata”. Si a plecat, in uralele satenilor fericiti de pleasca ce a dat peste ei. A doua zi, asistentul investitorului a adunat satenii si le`a spus: ”Fratilor, m`am gandit la o afacere pentru voi. Seful meu se va intoarce peste doua saptamani si va va plati cate 60 de euro/broscuta. Daca vreti, vi le vand eu inapoi pentru 35 de euro bucata, iar voi le veti vinde cu 60. Profitul vostru va fi frumusel. Ce spuneti?”
Satenii, s`au adunat la sfat si au decis ca o asa afacere nu mai prind ei degraba. Au pus mana de la mana, s`au imprumutat pe la cunoscuti, pe la banci, care pe unde a putut, si au cumparat broscutele inapoi cu 35 de euro bucata. Asistentul investitorului a luat banii, a plecat in SUA, iar pe sateni nu i`a mai cautat nimeni, niciodata. Au ramas cu banii dati, cu imprumuturi scumpe la banci si fara sa detina niciun activ in plus fata de ceea ce aveau inaintea afacerii.
Aceasta este povestea crizei subprime, pe intelesul celor care nu au deprins cotloanele businessului bancar.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 6 saptamani.
Timi07 spune:
Luna cum se simte curajoasa Lis?
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
ddanagh spune:
Inca una si gata. Asta Michy apropos de carpeta cu rapirea din Serai a romanilor.
TOP 10 OBSESII ROMANESTI
>
> 1.Obsesia cu "casa pe pamant". Toata lumea si-ar
> da 20 de ani din viata ca sa aiba casa pe pamant. Nu conteaza ca vei sta ORE IN
> SIR in trafic!!!
>
> Nu conteaza nimic! Casa pe pamant sa fie!
>
> 2. Obsesia televizorului. Romanul e devorator de
> televiziune. S-au facut niste cercetari si cica noi am fi cam cei mai avizi din
> Europa. Adica ne uitam cel mai mult la televizor. Si, asta e geniala, avem
> cele mai multe televiziuni! !!Mi se pare fascinant ca romanul este
> "europeanul" cel mai telespectator avand in vedere ca in Romania sunt, cu cateva
> exceptii, cele mai imbecile si mai de prost-gust productii!
>
> 3. Obsesia Coelho. Daca n-ai citit Coelho…n-ai viitor
> frate! "Pai am citit Dostoievski, Tolstoi, Salinger,Marin Preda,Nichita
> Stanescu…" "Te pisi pe ei! Citeste Coelho!"
>
> 4.Obsesia tzatzelor. Aproape toti producatorii tv au
> urmatoarea obsesie: "Tzatzele aduc rating!" Si stiti ce e
> misto! Ca de cativa ani incoace s-a dovedit a fi complet fals. Oamenii au la
> dispozitie internetul pentru laba. Dai un click si gata! Cine dracu' mai
> asteapta emisiunea cu "Mama Natura" ca sa-i "de in cap lu'
> mutu". (scuze Adriane dar asa e expresia! Daca vrei schimbam: "sa'i dea in cap
> lu' Chivu")
>
> 5.Obsesia messenger. Asta e, totusi, un fenomen global. Pai
> daca a ajuns mama sa-mi dea buzz si sa-mi reproseze ca stau pe
> invisible…
>
> 6.Obsesia haiduceasca. Dupa o sticla-doua de vin si cel mai
> prapadit roman devine haiduc la orice nunta. Fura mireasa, cere
> rascumparari… Si dup-aia, haiducia maxima. "Pusca si cureaua
> lataaaaaa…". Apoi recunoaste ca e impotent: "Ce barbat AM FOST
> odataaaaa…"
>
> 7.Obsesia auto. In Romania exista cea mai dinamica piata
> auto. Punct. Pe strazile noastre exista masini cum n-au vazut nic
> parizienii, nici londonezii… Punct.
>
> 8.Obsesia carnii din congelator. Cu toate ca au trecut 20
> de ani de cand gasesti sute de feluri de carne si la 4 dimineata, romanul
> inca isi mai incarca pana la refuz congelatorul. Sa fie acolo…Cine
> stie…
>
> 9.Obsesia celulara. Pentru roman, telefonul mobil
> reprezinta un statement. Am vazut vanzatoare in magazinul Titan care
> aveau telefon de 3 ori mai scump ca al meu desi eu poate castig de 30 de ori
> mai mult.
>
> Asta e un mare mister. Cum ajunge un om cu salariu de 10
> milioane sa aiba un mobil de 20 de milioane? Si sa dea beep cu
> el!!!!!!!
>
> 10.Obsesia "daca ala nu face,de ce sa fac io?".
> Asta de obicei e completata si cu o doza de mandrie:" Ce? Sunt mai prost?!"
>
> DA!
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 6 saptamani.
brazuca25 spune:
Ce liniste pe aici!
Dana nu ma bag la sfaturi despre covoare ca nu's asa de gospodina sa ma pricep. Noi am pus parchet si nu am mai pus si covor peste...dar parca ma bate gandul sa pun si eu pentru Deni unul colorat micut sa stea pe el ca numai pe jos sta ea.
Ashera ai un pusti superb!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
cafera spune:
Bre, domna Dana, daca te tii de bancuri, inseamna ca Daria e bine, bre...eheiiiiiiiiii...
mi_a spune:
Hello!
Super, Dana, am ras de m-am prapadit! Cum se mai simte Dariutza?
Cafera, ma bucur ca Ilinca e mai bine. Cand mai pui niste poze?
Mi-e dor de multe fete pe care nu le-am mai citit de mult: Valen, Diana2000, Cristina26, Lia, Fianna si nu numai. Sper ca sunt toti in regula, mamici si pici.
Mychy, n-am reusit sa-l vad pe Andrei in poza aceea in chiloti. Mai pui o data linkul? Ca prea l-au laudat fetele!
Eu m-am mai linistit putin pt ca am terminat camera lui Mihai, mai am sa-i cumpar patul saptamana asta, ca nu era pe stoc. In seara asta am pus si corpul de iluminat si e totul aranjat. Seamana cu casuta piticilor din "Alba ca Zapada", toate mititele si viu colorate,e super dragalasa. In schimb sunt obosita varza si nu stiu cum sa fac sa ma odihnesc mai mult, ca am devenit destul de irascibila, ma supar din orice si numai oboseala e de vina.
MamiCamelia si Greieras, ma bucur sa va citesc din nou, chiar daca n-ati mai scris de mult.
Somn usor tuturor!
Mihai si mami