Pepenasi de iulie-august 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 8
Violeta_m_tm spune:
Misha La multi ani fericiti alaturi de cei dragi 

Biri, Sun , Gabriela
va multumesc pentru sfaturi.
SunSmile spune:
Madalinoooo....
..la munca, nu la pierdut vremea pe forumuri. Vezi ca io viu cu avionu, prea imi place sa zbor!:) Deci ajung repede si nici nu trebe sa ma astepti...ma descurc:)
Pana una alta, imi dau mie un shut, ca am treburi inainte de plecare...
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
diarux spune:
DUAMNA SUUUUUUUUUUUUN!!! DA CE AM ZIS???????????????
on the other hand...(sau cum zice rumanu'impartial..."pe de alta mana")zi ce am zis ca mai zic doar doar mai vii pe la bacau!
Pup iu duamna!!!!
IRLANDEZ-O bag sama ca nu ti-ai luat shuturili di dimineatza!Io vin cu ci vreau la tini, clar!!!!!
SOR'MIO!!!!!uni ieeeeeshti!!!!!!!!!!!!!!Nu ma lasaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ankalaura spune:
Deci.... BUNA DIMINEATA!
Sunt un pachet de nervi 
M-am certat cu mama!
Bai fratilor, plec in Congo!
Ca vezi doamne spun numai lucruri rele despre Eliza! 
Ca nu am deloc tact cu ea! 
Ca nu ii explic frumos unele lucruri! 
Ca se uita prea mult la televizor! 
Mai fratilor, ea chiar crede ce spune!
Si nici macar nu isi da seama ca prin tot ce spune ea, imi transmite ca eu nu sunt o mama buna, de fapt, ca noi nu suntem niste parinti destul de buni, ca aia nu e bine, aia nu e bine, de la cate minute fierbeam apa pana la cum e maioneza lu' barbatu-miu, care in loc sa zica merci ca barbatu-miu face maioneza, ea vede ca nu e buna, desi ea era perfecta, maioneza! Si se mai si supara, ca cica si-a zis parerea, a pus bot, ca de acuma nu mai zice nimica, samd....
Anca mami de Eliza si Erika
adelais spune:
Anka iti multumesc mult si tie pt ajutor!
Sun
, da sunt optimista si nu-i las pe astia sa ma schimbe
dar naiva nu-s si n-am incredere in ei si n-am avut nici odata. Insa daca e vorba de tepe ma oftic si fac urat 
Acu' fac proba .. poate reusesc ca sa ne cunoasteti si pe noi. Daca reusesc va tb apoi sa invat sa editez mesajul si sa sterg link ul.
www.flickr.com/photos/31978853@N07/?saved=1" target="_blank">Ale, iubita mea
anaxena spune:

Tecky la multi ani!!!!

Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
anaxena spune:
doritoarele de a cunoshte cupchil zvapaiat si mama nebuna sa se puna de acord cu locul intalnirii
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
bufi spune:
fetelor am auzit acum la TV ca beneficiarele primilor bani vor fi la jum lui feb 2009.
bufi
bobitamica spune:
neata..
TEKY...La multi ani!!!!
BUFI...pe mine m-a sunat o prietena acum dimineata si imi spunea ca mamele care s-au intors la serviciu nu mai beneficiaza. Doar cele care sunt acum in crestere copil.
Deci,ANKA,GINI...daca e asa...nu tb sa ne mai luam medicale,ci trebuie sa intram in CIC, ca altfel nu mai beneficiem. Acum nu stiu ce sa zic...eu nu am auzit,dar cica asa au spus la Tv.
Eu nu am apucat sa citesc din urma, ca nu am avut net....
VA pup

25.06.2008