Pepenasi de iulie-august 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 7
SunSmile spune:
Multi ani sa traiesti, draga Misha! Sa-ti fie viata ca o floare, alaturi de minunata ta familie! Distractie placuta!
Ana pe mine m-a pufnit rasu, chiar daca pt tine n-a fost de ras. Sunt convinsa ca va veti impaca. Un "sfat", chiar daca nu-mi place sa fiu parerista...nu lasati nici un fel de neintelegeri nerezolvate, pt ca ele creaza nishe in fundatia relatiei voastre! Si ar fi pacat! Pup.
Profa ma iei la misto? Bineeee. In afara de faptul ca ma enerveaza sora-ta ca a disparut ca ciush in ceatza, ma enervezi si tu. Adica io ce-s...gluga de coceni??? Sau consolarea mea nu-i buna??? Hmmmm, cred ca se intrezareste un drum pi la Bacau, sa tabacim niste dosuri.
Mada tu alta care ma enervezi. Sa vezi ca ma pun fetele astea pe drumuri si tre sa ajung si in Irlandia frate:)).
Ileana soacra-ta e mai tare decat orice parerista, parol. Abia astept povestiri din casa veseliei:)) Si ca tot vb de fii-tu pe aici...o poza recenta cu domnia-sa nu ne mai arati?
La multe lunite Erika draga! La multe lunite Irinuc frumos!
Adela caaaaalm. Inspira-expira si tot asha. Tu inca mai crezi in verticalitatea cuiva din sistem? In justetzea actiunilor lor? Mhhhh, optimistoooo!
Noi astazi mergem la ziua prietenei mele dragi! Abia astept sa vad burtica iar! (bag seama ca mi-e dor de momentele alea)
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
ariadnabr spune:
Ioooi!!! S-o trezit al meu Sun
cu fatza la perna si e gata de drum!
Si tu cu trenu' vii? Sau submarinu'? ha? Nu de alta dar ai choice de companie...Ruxi
sau Carmen
! Amu' Ileanna
n-o zis cu ce vine!
Nu de alta da' sa stiu unde va astept bre! In port...la gara la bagabonzi...![]()
Bre!! N-are voie omu' sa-si planga batranetili? Si pentru asta iau suturi?
Io mi-s busy sa injur una bucata de irlandez, ca m-a lasat sa fac piatza aseara la 22 si mi-am rupt spatele impingand la nu stiu cate litrii de beutura...racoritoare, da? 
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
ariadnabr spune:
Anyway, azi sarbatorim ziua junk food!
Astept sa se plictiseasca Sonia de punga ei plina de prostii cu zahar sa o ascund! (sau sa le pap io
)
Va pup tari fetili, ca azi is full si maine si mai full, da' poa' ne auzim mai pi seara asa, daca n-am adormit in post. 

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
ariadnabr spune:
La multi ani si lunisoare Erika si Irinuca!
ankalaura spune:
Cu redenumirea linkului, metoda cea mai simpla.
- copiezi linkul respectiv cu ctrl+c
- deasupra fereastrei de raspuns sunt niste butoane, B, I, U, HR.... SI UN PLIC CU DOUA SAGETI ALBASTRE
- click pe plic > se deschide o ferestruica
- scrie CUVANTUL pe care il vrei sa apara ("aici", "poze", etc)
- dai OK
- se deschide o a doua ferestruica
- pasteaza linkul copiat, cu ctrl+v
- dai OK
> Continui mesajul
Pe scurt:
COPY LINK > CLICK PLIC > CUVANT DORIT > PASTE LINK
Anca mami de Eliza si Erika
ariadnabr spune:
Asa...amu' cin' se ofera cu shutu'? Nu de alta da' e de munca azi si am asaaaaaaaaaaaa un cheeeeef!!! 

rontzy spune:
Cuscro.......MISHA-LA MULTI ANI !sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata!

si o
de la David!
Rontzy,mamica lui David-Andrei
25.06.2008
Caprioara spune:
Misha,
La muuuuulti ani cu sanatate!
Sa ai parte numai de bucurii si impliniri! Distractie placuta la chef!
Erika si Irinuca, la multe lunitze
!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

TECK
Xenia (9.07.2008)