Pepenasi de iulie-august 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
vias spune:
Tecky..LA MULTI ANI sanatosi!
Alina25...iti multumesc mult 
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
Anilansa spune:
bun...buna dimineata! vad ca nu a dat nimeni
deci eu o am facuta asa ca ... azi o dau eu in cinstea miresei si o ciocolatica in loc de tort ...
la noi e zarva mare ... am intrat un pic sa mai
din urma ca iar nu ati avut somn aseara.si daca nu intru un week-end iar ma trezesc ca trebuie sa recuperez 2 cap.
eu una mi-am terminat treaba numai ca mai am sotul sa il pun la 4 ace... 2 costume, 2 camasi si fara cravate ca face alergie ![]()
![]()
![]()
din partea lui Darius cred ca nu o sa imi tihneasca nunta... ca a inceput cu ifose diz de dimineata

oricum mai mult de 2-3 ore nu stam ...
serenityam vazut ca ai scris ca nu crezi ca Darius mai are colici la 3 luni si acum o intrebare:atunci de ce se mai stringe la burtica si isi freaca piciorusele cand il doare?fara nici un fel de suparare... eu una asa am crezut ca sunt colici
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
irinuca_81 spune:
La multi ani Misha! Sa ai parte de multa, multa fericire alaturi de Ralucuta si de sot!
Te pup si petrecere frumoasa azi!
Mcoca la multi ani cu putina intarziere!
Ieri nu am reusit sa intru pt ca asta mica a fost mataita toata ziulica
. Anka cred ca ii iese un dintisor pt ca m-am uitat pe gingie si jos este mai inflamata si se vede conturul dintisorului. 
Irina
fericita de Amalia (28.06.2008)
ileanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui atb Ileanno, iar' n-ai somn? Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 |
Pei de unde sa am somn dc cotoiu' a inceput sa urle de indragosteala la 3:45 shi drept urmare s-a trezit shi cupilu care a inceput sa urle de foame

.Biri io nu sufar oamenii ashtia miorlaitzi care is nesuferitzi la boala shi dc ii doare oleak ceva ... gaia ii mananca pe totzi cei din jur. Dar na' aseara m-am hotarat sa ma calmez shi mi-am gasit motivatzie. Am zis k uite soacra-mea e o circareasa daca o doare ceva (zici ca e bblus de 2 luni) iar io is rezistenta la durere, caut solutzii si gata. In schimb uite ... io ma consum extrem de mult dc ma supara cineva, de unde ea are o atitudine f pragmatica shi e buna sa invetzi de la ea ... Asha k, uite ea e in alte probleme cum sunt io in probleme de natura fizica. Poate invatzam una de la alta. Zic io care mereu imi caut argumente shi iexplicatzii.
Shi da, stati aproape k oricum va fi circ. Chiar in caz fericit, tot o sa va distratzi.
ano cri-mi-nal barbac'to!!!
Da de al meu saracu' ce zici? K si-a luat-o aseara de la mine dupa ce era mort de oboseala shi cu creierii varza. Mda, tot victima e cea mai buna de tzap ispashitor ... 
Sun io te cred fata ...
Bai eu simt ca ma schimba copilul asta. Da asha ... fundamental, uneori nu ma recunosc. Cica un nivel ridicat shi mentinut mai mult timp al endorfinelor poate modifica compozitzia chimica a creierului ... Mah pe asta am auzit-o intr-un film, nu e citita pe undeva. Da' io cred ca poate fi adevarat. K imi iau endorfine de la cupilu asta cate nu mi-am luat io in toate indragostelile mele si luna de miere shi ce o mai fi fost. Ma tzine numa' high frate ...
Ma duc la apt nou sa vad ce au mai facut ingramaditzii aia ...
ralirali spune:
Neata gagici,
Si pe mine ma doare rau de tot legea asta pentru ca eu am avut o zi de concediu si 4 de medical pana acum. De unde or fi scos astia de la protv minunatia cu mamele care au revenit la job
?
Am mai gasit un articol
http://rss.astazi.ro/stiri/legea%20mamelor, care spune ca s-a modificat doar articolul care zice de indemnizatie.
Azinoapte nu am putut dormi facand scnearii cum sa sun la HR sa nu imi ia in considerare ziua de CO si pe cele de medical...oare s-o putea?
diarux spune:
BON DIMINEEEEEEEEEEEEEEE
ANA_A asta cu cearta...nu-i a buna! da gasiti voi o solutie pana la urma...Tre sa va pupati azi musai ca e 1 si sa va mearga bine toata luna! 
VASILICAAAAAAAAAAsa-ti traiasca soacra maica!![]()
![]()
![]()
mda...cat despre IRLANDEZA... se pare ca e irecuperabila..Tre sa ma duc pan' la ea...sa-i aranjez...batranetiliiii.

IRLANDEZ-O!!!ce faci, bre???/Urat-o, gras-o, nebun-o, dus-o, sarit-o de pe fix!!!(pentru cei care cred ca sunt analfabeta de scriu asa cu "-o", nu va inselati, asa e! de la SOR'MIA mi se trage.Care a luat-o si ea pe aratura. Da io chiar ma intreb , cand oi chica si io in butoiu' cu melancolie acuta ce va faceti cu mine???Ca daca imi vin piticii si miee.....jale!Cine ma consoleaza daca sunteti toate cu capsa pusa???Astept raspuns cu interes la intrebarea asta. Oare trebuie sa o bolduiesc cu rosu?????)
VICKY, ALINA25
DUAMNA SUUUUUUUUUUUN ia de aici
sa ai treaca din ...problemuri.
si nu in ultimul rand.....

TECKY, ai innebunit?
sau te-ai pus si pe gatit?
I-auzi la ea, mici si bere.
sa le savurezi cu placere.
O petrecere aici?
Mi-s pijamalele mici,
dar o pizza as papa,
ce daca ma-ngras si-asa?
Sa traiesti!!! Si un pupic
fie el oricat de mic!!
LA MULTI ANI si mult noroc!
Nu m-as supara deloc
daca tu m-ai invita
chiar acum la ziua ta!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
dr_anca spune:
La multi ani Tecky fericiti alaturi de bebe Raluca si de sot!
La multi ani Mcoca!
Eu va citesc si tot meditez cu diversificarea asta ca bebita mea are 5.800 si 65 cm la 3 luni si 10 zile deci o fac fotomodel![]()
la toata lumea !
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
adelais spune:
Hi, hi io m-am gandit sa le spun la job ca li s-a parut ca m-au vazut aproape 1 luna... ca n-am facut nici o cere de intoarcere..iar salariul primit am crezut ca-i asa un cadou ca-s desteapta, frumoasa si modesta ![]()
Ralu, imi pare rau ca si tu ai probleme. Nu stiu ce sa-ti raspund. Oricum imi pare imposibil ce-au spus astia la tv. stirea e varza. Cred ca e bazata pe opinia bine fundamentata a pareristilor de succes. Cum sa dea 600 lei daca n-au bani? Pe ce baza? Art vechi a fost aborgat => nu mai produce efecte. De ce nu dau 1 leu sau 599 lei?
In titlul stirii spun ca se aplica proaspetelor mamici. Oare cat de prospete .. ca io , la 36 ani nu cred ca ma incadrez
Glumesc dar nu zau, cat de proaspete, cele aflate in postnatal sau care au nascut < 1 an. Poate are Ileanna dreptate, se tem ca raman fara forta de munca si ca le consumam si bugetul. Imi este lehamite. Trebuie sa ajung la intelepciunea lui Sun.
Va pup
ana_a spune:
Paul a plecat la Colibita sa sape santuri si sa ma lase pe mine in pace sa ma calmez. Sper numai ca nu sa ambitionat sa termine cabana astazi si sa vina acasa cu lumina si nu pe intuneric. Intre timp de dimineatza suport o bormasina care imi tzacane in creier si astept ora 12 sa plece indivizii astia care ne izoleaza casa, sa ma apuc sa dau si eu cu aspiratorul si sa fac o baie calda. Pe Stefan il ia sora mea la ea sa se joace cu nepotelul asa ca raman numai eu cu Matei...rasfat total! ![]()
Ana - mami de
Stefan (19 august 2004) si
Matei (14 iulie 2008)
Tecky spune:
Va multumesc mult fetelor pt urari!
Diarux mersi pt poezie,este mortala.Am salvat-o intr-un folder impreuna cu poezia facuta de tine cand am nascut-o pe Raluca.
Va las ca ne pregatim de plecare!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA