Pepenasi de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ileanno, iar' n-ai somn?

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

La multe lunisoare si anisori lu' nora-mea Erika!!! Pupici dulci de la Nicholas!
La multe lunisoare si pt Ana Irina de Gini!

Mergi la inceput

Gata, mi-au plecat musafirii, ma duc si eu la somn! Paa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

bei da ce de scorpioance pe aicea cum sa mai slabeasca omul cind o tinem tot intr-o petrecere...

TECKY (MISHA) LA MULTI ANI MAMICA FRUMOASA!!!! Sa traiesti sa infloresti in continuare si sa fii fericita alaturi de Raluca si Sot!

si multumim de pizza si bere

adriana raspunsul e pt ca-s blonda si am pus alt link ma duc sa vaz ce se poate face...
nevi precum vezi nu-s nici eu prea dasteapta...

Ile da exact si pt ce motiv credeau ca moare?? ca tre sa existe si acolo la ei un motiv, nu? de durere in gura nu moare nimeni
bai fetelor eu zic sa nu o mai faceti pe Ile sa se razgindeasca cu mutarea cu socrela, ia ginditi-va ce distractie o sa fie aici la anu'....de-abia astept

alina25 da-mi datele si incerc sa te trec eu in listuta.

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Tecky LA MULTI ANIIII!!!!
multa traiasca la multi ani!!!!
multi ani traiasca!La multi ani!!!Si cine sa traiasca?La multi ani!!!!
Tecky sa traiasca!!!La multi ani!!!

Ileanooo am murit de ras asta noapte citind patania lu soacrata!Vorba lu Biri, pacat sa te razgandeasca fetele astea!
Sa ne spui continuarea serialului!In final a murit au ba?

Io mi-s depresata rau de tot!Ca m-am certat cu sotu si m-am certat rau de tot. Mai devreme am iesit in curte la cafei, a venit dupa mine si io am intrat in casa si l-am lasat cu ochii in soare!
Aseara i-am spus ca-s ne- si daia is asa nervoasa si el sa dus si sa culcat!!
Am iesit din casa si l-am lasat cu plozii vreo 30 de minute timp in care am mers la o prietena in vecini. Cand am ajuns acasa era usa incuiata si sus si jos, cheile in usa nu care cumva sa deschid in caz ca aveam chei. Na vrut sa-mi deschida usa pe motiv ca i-am parasit!!. DECI SUNT O MAMA DENATURATA!!Dupa ca a deschis-o in final...mi-a zis ca data viitoare cand mai plec asa sa ma intorc cu avocat . Copilul cel mare era la desene, cel mic in brate la el. cu o mana il legana si cu alta fierbea biberoane si prepara lapte praf
Ofcourse...copilul nu era flamand, era doar plictisit da el a vrut musai sa-l hraneasca.
In fine...acu is depresata rau de tot ca ne-am certat de la o nimica toata.Si sunt asa de ofticata de nu imi mai trece
Cred ca toamna este de vina.....si parca vad ca azi nu-i nimeni pe aici sa ma ajute sa trec momentul...indata se scoala copii si astia ma iau de fresh...offff

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Multumesc mult fetelor pt urari.M-am bucurat enorm ca am vazut ca majoritatea dintre voi stiti ca mi se spune Misha.Toti prietenii si familia asa imi spun.Eu azi imi voi serba ziua la unchiul meu la curte,vom face un gratar.Vom fi cam 20 de persoane.Sper sa iasa totul bine.Anul trecut de ziua mea mi-am pus ca dorinta sa pot avea un bebe si a 2-a zi cand am facut testul de sarcina mi-au iesit 2 liniute,ce emotii ma incearca cand imi amintesc.
Ana sunt sigura ca cearta dintre voi a fost dureroasa dar sunt sigura ca a fost un gest facut la furie.I se putea intampla oricui.Aveti 2 copii minunati care inseamna la fel de mult pt amandoi.Nu mai fi trista pt ca va veti impaca si e pacat sa te consumi.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

TECKY pana te ocupi tu de gratarul acela si de musafiri...ia si de la mine urarile: LA MULTI ANI! fericiti si impliniti, bucurii si numai clipe de fericire alaturi de frumoasa ta familie!...

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina
crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Buna dimineata tuturor! Sa aveti un sfarsit de saptama frumos
Tecky La Multi Ani cat mai fericiti!
Sun multumesc pt trainingUite ca nu m-am gandit sa hidratez gradina zoo de acasa. Ar fi devenit toti mai puri
Ileanna multumesc
Ana si noi avem momentele noastre de glorie. Oboseala, responsabilitatile crescute, diferentele de temperament isi spun cuvantul cand nu te astepti si uimita observi cum tantarul devine un ditamai calul. O sa treaca. Ne trebuie rabdare si intelepciune.

Iar au dat astia stirea. Cred ca si-au pus in gand sa ma extermine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

LA MULTI ANI TECKY!
SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA SCUMPA!

MULTI PUPICI SI MULTE DE LA NOI!
PETRECERE FRUMOASA!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Daa, si am vazut si eu stirea cu 85%...e intr-adevar o nedreptate pt mamicile care s-au intos la lucru. Oricum, dupa cum s-au exprimat, a iesit o mare..varza. Ca cica primim de fapt tot cate 6 mil pana cand va avea statul bani!!!... Ma prapadesc de ras, adica...la Sfantu' Asteapta... Asa ca, daca vrem 85% e cazul sa visam la ei poate abia pt urmatorul bb...

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina
crestem...

Mergi la inceput