Pepenasi de iulie-august 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 4
ariadnabr spune:
Tecky!!! LA MULTI ANI IUBITA!!! Sa fii fericita alaturi de cei dragi! 

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
ariadnabr spune:
Beiiii e novembre already??? Tic tac, tic tac...

se duc tineretili meliiiiiii!!!
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
mcoca spune:
Flo, Gabriela, DMA merci pentru urari!!!
Dia, merci mult pentru poezioara, bestiala!
LA MULTI ANI TECKY! MULT NOROC SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI TIE SI SA AI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
dia_filipas spune:
TECKY LA MULTI ANI, MULTA FERICIRE SI BUCURII ALATURI DE FAMILIE!!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
atb spune:
Tecky, LA MULTI ANI!!!! Multa sanatate, iubire si fericire, DD sa va binecuvanteze si sa va dea numai bucurii!! 
Sa stii ca io ma bag la petrecerea in pijama!!! Sunt gata pregatita, imbracata in pijama si... ne-coafata! Multam de pizza, bun fost, la tort nu ma bag ca am mai mancat azi, am mai fost la o zi onomastica si-s full!
Bine mai Misha, tu bagi dansatoare??? De-astea ne trebe noua? Niste Chipandales n-ai? ![]()
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
atb spune:
Didi, nu stiu daca fetele au zis sau nu ca dau sucul de morcovi din biberon, dar cred ca se poate da si cu lingurita, numai ca atunci e cu mai multa munca si... mai multe pete.
Eu asa i l-am dat prima data. Vreo 3 lingurite. Dup-aia, cand crestem portia, musai cu bibe ca altfel nu se poate. Eu am mai gasit si alta solutie: mie mi-a ramas de la siropul Panadol Baby un fel de seringa gradata, si e f simplu cu ea.
Capri, vad ca s-a raspuns intre timp, stirea despre lege a fost azi la Pro. Eu m-am bucurat f tare auzind ca se calculeaza 85% din venituri, n-am mai fost afectata de restul stirii, pt. ca oricum nu ma priveste. Insa intr-adevar pt. mamicile care au mers deja la lucru inainte ca copilul sa faca 2 ani e o mare nedreptate!
Adriana mamy de
atb spune:
Noooh, poi iara bantui io de una singura pe-aici!
Biri, multu de explicatiile legate de deschiderea cap. nou, dar s-a produs pe-acolo o mica anomalie: daca dau sa-mi deschida capitolul 30 de-acolo de sus din prima pagina a acestui capitol, se deschide cap.28. De ce oare?
Adriana mamy de
ileanna spune:
Tecky LA MULTI AAAAAAAAAANI!!!!!!!!!!! 

Erica de anka shi Irinuca de Gini - LA MULTE LUNITZE!!!! pentru cele 4 lunitze ... 

ileanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadnabr Beiiii e novembre already??? Tic tac, tic tac... ![]() ![]() se duc tineretili meliiiiiii!!! |
Mah tu nu te-ai linistit????