Pepenasi de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Sincer eu nu mai inteleg legea asta

poate este cineva cu capul mai limpede si sa faca aici o schema, care cum...cine intra, cum intra, de cand? si noi care suntem acum in postnatal?dar ce facem pana la 1 ian 09?

de-astea...o tara in care nimic nu este clar

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele!
Am reusit si eu sa recuperez de ieri ca am fost toata ziulica plecata, aseara am fost la niste prieteni in vizita si a venit toata gasca de nebuni, iar Ioana a fost bineinteles in centrul atentiei, a trecut prin bratele tuturor pana cand s-a saturat si a inceput un urlet frate de nu stiam cum s-o mai potolesc, in fine pana la urma s-a calmat, a dormit putin, iar s-a trezit si am plecat acas cu ea ca era super tarziu, cam 11 jumate, mama nebuna ce sunt!!!

Azi am descoperit cum sa fac sa bea suculetul de mar mai bine, adica mi-am dat seama ca era prea gros, asa ca l-am strecurat si a ramas limpede, si uite asa Ioana a baut 40 ml, bine, tot cu insistente, nu ca pe lapte, dar oricum, mult mai bine!

Tecky LA MULTI ANI si din partea mea, sa fii sanatoasa si fericita alaturide familia ta frumoasa!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Fetelor, nu am citit din urma si nici nu am timp acum, dar vazand aseara la ProTv stirea cu legea m-am enervat si am cautat textul, care suna asa:

"Art. I. – Alineatul (1) al art. 1 din Ordonana de urgenta a
Guvernului nr. 148 din 3 noiembrie 2005 privind sustinerea familiei în
vederea cresterii copilului, publicata în Monitorul Oficial al României,
Partea I, nr. 1008 din data de 14 noiembrie 2005, aprobata cu modificari
si completari prin Legea nr. 7/2007, se modifica si va avea urmatorul
cuprins:
- La articolul 1, alineatul (1) se modifica si va avea urmatorul
cuprins:
„(1) Începând cu data de 1 ianuarie 2009, persoanele care, în
ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni
venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor
Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile
ulterioare, beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului în vârsta de
pâna la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap, de pâna la 3 ani,
2
precum si de o indemnizatie lunara în cuantum de 600 lei sau ,optional,
în cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni.
Art. II. – Pot beneficia de prevederile art. 1 alin. (1) din Ordonanta
de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei în
vederea cresterii copilului, aprobata cu modificari si completari prin
Legea nr. 7/2007, precum si cu modificarile aduse prin prezenta lege, si
persoanele care se afla în plata la data intrarii în vigoare a prezentei legi."

Cred ca totul a plecat de la formularea "in plata" (nefericita formulare), ceea ce presupune ca daca la 1 ianuarie nu esti in plata nu poti beneficia si ar fi o discriminare. Trebuie sa ma mai consult cu alte persoane, ca eu de luni ar trebui sa fiu la servici.
Nu mai pot sta acum ca trebuie sa plec.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Rontzy multumim frumos!
Gini cred ca asta este explicatia. Dar, ce s-a intamplat cu art. 10, lit. d care spune ca poti intra oricand in cic dar nu poti cere bani pt perioada anterioara ? Intri oricand dar cu 600 ron nu-i asa? Aberant! Oricum cred ca putem intra in cic in Dec si putem fi in cic la 01 ian. Of, sper sa nu ma ai enervez. Sun ai dreptate , nu merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La multi ani Misha!!!!!!

Gini, dar zice in lege ca SI persoanele aflate in plata, nu DOAR persoanele aflate in plata. In fine, nici eu nu imi mai bat capul. Oricum spcrie clar ca doar cele care au realizat venituri supuse impozitului, deci nu e cazul meu. Am ajuns la intelepciune lui Sun - indiferenta totala .

Am fost la dermatolog cu iritatia Aidei de la cutele manutelor si diagnosticul a fost dermatita atopica .

Si am mai pus niste poze noi la pepenasi

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

TECKY LA MULTI ANI FERICITI,PLINI DE IMPLINIRI SI BURCURII!

nu stiu cum va faceti timp de stat pe forum ca eu abia am timp sa respir,zau asa,incep sa va invidiez,sau poate imi spuneti si mie secretul?

THE ANDREA sa sti ca nici Denis al meu nu se intoarce si e nascut exact in ziua cu bb tau,dar eu nici nu ma gandesc la asta,atata timp cat fiecare bb se dezvolta in ritmul sau.

ANAam ras cu lacrimi cand am citit ca te-a tinut hubandul la usa,la noi e invers,l-am tinut eu inchis pe balcon ca m-a enervat,eu nu stiu ce am dar numa cand ma uit la el ma enervez,pai domnle nu-l las nici sa pupe cupilu sa nu cumva sa mi-l irite,iar sapt trecuta duminica dimineata am aruncat sticla plina cu lapte a lui copil dupa el de am murdarit tot peretele,eu nu stiu ce am dar imi sare tare repede tzandara de cand am nascut,nici eu nu ma mai recunosc si cel mai grav am inceput sa fiu agresiva nene,deci nu esti singura cu probleme "familiare"cica daca mai arunc vreodata cu ceva dupa el imi face reclamatie ca-l maltratez.

intrebare intrebatoare :voua v-a spus pediatrii sa dati prima data bebeilor sucuri???ca mie mi-a spus sa incep cu cereale la 3 luni si de la 4 am inceput cu fructele .

deocamdata atat a retinut neuronul meu din ce am citit,tre sa recapitulez sa-mi mai aduc aminte din tot ce ati scris,sa vad cand am timp ca acum ma striga datoria

Mergi la inceput

mda,stiam ca uit ceva

pt cine mi-a trimis mailul cu parola de la pepenashi,iti multumesc mult de tot,nu stiu cine-i oare GINI???

am vazut ceva poze sa stiti ca aveti niste bebei incredibil de frumosi si scumpi!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Didi, vazut poze de Aida, frumusica foc! Si tu arati bine! Si voi desculti in parc? Ia uite ca si noi am pus poze noi, tot in parc, o toamna frumoasa dom'le, iar bebeii nostri o fac si mai frumoasa!
Parca era o madam p'aici care se plangea de toamna... de noiembrie... hmmm...cine oare? Deci duamna care va avea cat de curand musafiri veniti cu avionu si submarinu, ia uita-te la pozili mele si ale lui Didi si sa vezi tu ca toamna nu pare asa de trista si moharata precum in viziunea matale! Si zici ca ai fost la cersit azi-noapte, ai? Iar acu astepti sa dai navala pe punga de dulciuri a copiilor? Ti-o iei tu cat de curand, mult nu mai ai!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Kla, mie pediatra mi-a spus sa dau suc de morcovi si mar, de la 4 luni incolo, dar la aceeasi clinica la care merg, alta dr. i-a spus unei prietene ca poate sa-i dea copilului suc de la 6 saptamani incolo. De cereale n-am discutat inca.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

ATBmultumesc de raspuns,vad ca si acolo ca si aici fiecare pediatru face /spune dupa cum crede,oare nu se pot pune de acord sa nu ne zapacesca pe noi mamicile?hmmm...fug ca smiorcaie piticu'

Mergi la inceput