Pepenasi de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Scumpe mamici de minunati bebei si bebeline
Eu nu v-am mai scris de mult iar de citit foarte rar acum am reusit sa citesc si sa fiu si eu cat de cat la zi cu stirile de aici .
Eu ma descurc destul de greu cu 2 ingerasi mici si nu mai am timp de absolut nimic si seara pic franta nu vad decat patul .
In primul rand vreau sa ii transmit un pupic si un gand bun celei pe care viata a fost atat de tragica cu ea si sper din toata inima CA DOAMNE DOAMNE O VA AVEA IN PAZA LUI .Am plans atat de tare cand am citit ca nu imi venea sa cred ......SA FI TARE MAMICA NOASTRA DE PEPENASI !
Mi-a placut tare mult ideea cu poeziile multyumesc mult si pentru poezia mea..sunteti niste scumpe..poate de acum sa scriu si eu ceva mai des ....

VA PUPICESC PE TOATE SI VA DORESC NUMAI BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Fetelor, daca aveti timp, nu ma invatati si pe mine cum sa redenumesc un link? Daca ma apuc singura de studiu cred ca pierd o noapte. Stiu ca a mai intrebat Serenity dar nu stiu ce raspuns a primit.

Sa va spun si voua ce-am patit cu apa de la humana ca poate foloseste cuiva informatia. I-am dat cupilului 10 zile si a inceput sa-i miroasa respiratia urat..metalic. Sotu' insistent a cercetat cazul ca s-a prins ca de la ea poate fi si surpriza: apa pare ok dar folia de aluminiu peste care a fost aplicat un strat de plastic , din interiorul cutiei, are gust metalic,amar. Nu i-am mai dat apa respectiva si am rezolvat problema. Asta dupa ce i-am facut coprocultura si am mers la dr la verificare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Aaaaaaaaa...baietelul mei se numeste EDUARD -GABRIEL
Sa ma treceti si pe mine in listuta...mereu uitam sa va scriu

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ce de-a reveniri in forta azi! Alina

Adela faci asa : [ url = " link " ] cuvantul [ / url ] DAR fara spatiile lasate de mine! Ai dreptate cu apa de la humana, eu am folosit-o o singura data si nu mi-a placut ceva la ea...acum realizez si ce anume. I-a placut lui Buli insa:)) (catelu')

Acum chiar fug!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Anaxena, sau la Arcul de Triumf ? Sau la Casin? Sau la Casa Presei ? Io abia astept sa o vaz pe Maria .

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

LA MULTI ANI TECKY! SA FII MEREU FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI TIE SI SA AI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI.

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Mai fetelor si eu am vazut stirea la Pro Tv si mi se pare o tampenie eu stiam ca poti intra in CIC oricand pana la varsta de 2 ani ai copilului, eu m-am uitat pe textul OUG 148/2005 si nu scrie ca daca te intorci la serviciu nu mai poti intra in CIC dupa aia.M-am uitat si pe Legea promulgata de basescu si nu scrie asa ceva , de unde dracu sti aia de la PRO chstia asta , ca norme de aplicar ela lega noua nu au iesit si nimeni nu a spus asa ceva pana acum ???
Voi ce stiti ???
Cred ca a fost prezentata gresit legea.
O sa vedem sper sa nu fie asta teapa noastra.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor va propun ca de ziua mea sa dam o petrecere in pijama virtuala,ce ziceti,va bagati?
Va cinstesc cu cate o pizza la domiciliu si cate o bere,2,hai 3 si ca desert un tort.Sa va corup ca stiu ca majoritatea sunteti la cura ca si mine de altfel luati de aici:.
Ca surpriza vom avea invitate sa ne faca un show de neuitat aceste minunate dansatoare:
Ce ziceti va surade ideea?

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

TECKY LA MULTI ANI si numai fericire alaturi de RALUCA si sot.
Pupici ma duc la somn ca m-au enervat astia cu legea lor.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Tecky

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput