Pepenasi de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Tecky .....LA MULTI ANI.... sa fii sanatoasa si sa te bucuritoata viata de familia ta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

SA MI FIE CU IERTARE : LA MULTI ANI FERICITI SI MULTE IMPLINIRI TECKY!
MCOCA IARTA MA CA TI SPUN CU INTARZIERE LA MULTI ANI!FERICIRE SI MULTE IMPLINIRI

Fetelor, nu am intrat pentru ca azi am alergat singura prin Herastrau , 4 ore, am fost si la restaurant am vrut sa intru la La Radu si am intrat la Turknaz, offf, produse turcesti, m au terminat asa de piperate dar de...trebuie sa mi scimb lentileleapoi a venit prietena cu bb de 2 luni si apoi am plecat la Baneasa cu sora mea si am condus dupa atatea luni dar m am descurcat.

AnkaLaura asa e cand intervine altcineva, spune i sa ti spuna aceste lucruri intre 4 ochi sa nu auda fetita ca sunt f receptivi de mici.

Eu continui sa fiu f balonata chiar si apa daca beau nu mai stiu ce sa fac!

Va pup si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Scuze, nu am fost singura ci cu Kari dar am spus singura adica fara sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna seara
V-am ajuns din urma...cu capitolul
Multumesc celor care mi-ati raspuns,pana la urma i-am cumparat scaunul de masina,adica Chicco modelul Zenith,bleumarin,ca mai aveau doar pe portocaliu si nu mi-a placut deloc.Timi sta foarte bine in el,prima data a adormit aproape instantaneu,deci se simte bine in el
Ieri am primit finally si leaganul,de care sunt tare multumita,se pare ca Timi incape binisor in el,si ii si place.Nu sta foarte mult,dar e ok.Mi-am amintit ca atunci cand eram eu copila,m-am jucat si am stat in cotarca,si m-am jucat cu coceni de malai,deci....(nu ca nu as fi avut jucarii,dar parca astea erau mai fun)

Azi am cumparat a 5-a lingurita si in sfarsit am gasit una care imi place.

O sa incerc sa pun poze,daca nu adorm intre timp la tastatura.

Sunt foarte fericita,pentru ca in fiecare seara adoarme singurica Timi.Face kk rar,in rest nu am motiv sa ma plang,simt ca am un copil model,papa cuminte,sta si ii place la baita,ziua nu vrea mult in brate,pfuaaaaai si ce scuuuumpaaa eeeee!

Eu cu intoarcerile nu m-am agitat deloc.Are 4 luni si nu se intoarce,doar pe o parte,dar are vreme

Inca o chestie de care mi-am dat seama azi,ca am inceput sa vorbesc mult mai mult cu ea,ca si cum as vorbi cu un copil mare,de parca ar intelege

Va pup pe toate!

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI, MAMICI SI PITICI, SANATOSI, CUMINTI, VOIOSI!

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

cine se duce in club??
eu,eu!!!
va pun poze la semnatura sa ma laud ce bengoasa sunt!!!ieee,o seara cu fetele de dezmatzzzz!!!meritam de multa asta

va pup!!!ma gandesc la voi si o sa beau in cinstea voastra!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

,mda,am ramas iar in urma 2 pagini,bine ca nu-s mai multe ca am recuperat usor,eu nu stiu cum e in romanica noastra cu legile dar aici sunt varza,adica nu poti sta acasa cu copilu' numa 3 luni daca vrei sa-ti dea ceva dupa copil,un fel de alocatie care e 100€/luna,iar daca nu lucrezi nici pe astia nu ii da,dar cum sa lucrezi daca dai copilului piept???sau unde sa-l lasi asa de mic,singura posibilitate este sa-ti cauti pe cineva sa-l ingrijeasca si asta supune o treime din salar sa-l dai bonei,dar porblema e ca nu le prea gasesti ca deh s-a facut o regula romancele nu vor sa munceasca pt romance,eu am cautat cu disperare pe cineva sa-mi faca curat 2 zile pe sapt de cand am nascut si pur si simplu nu vin,cand aud ac esti romanca zice ca deh te-ai ajuns si acum vrei menajera,cam stea sunt mentalitatile pe aici.

ANKAda suntem in spania de cativa ani buni dar nu as da idee nimanui sa vina aici din contra l-as sustine sa stea acasa decat aici.in fine nu vreau sa intru in detalii dar prin tot ce trecem o parte din cei care traim aici rabdam urmarile unor prapaditi de romani.
mey oare chiar tre' sa dau cu nasu' pe la psiho???asa-mi zice si husbandul da-l contrazic si ii spun sa mearga el.ca el are rahati la creier.
ANApai tot e bine ca te poti abtine sa nu faci scandal de fata cu copii ca eu nu pot si gata,ma manca limba si ma dor toate alea daca tac,si mie nu-mi trece supararea o lunaaaaa,sau poate mai mult,eh tot raul merge spre bine,numai ca eu nu-mi pot da seama cine greseste din noi 2,da cred ca EL!

v-am pupat,o noapte cu vise frumoase si palpitante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Asa deci...sarbatorim

La Multi Ani draga Tecky!Sa fii fericita si implinita.Iti doresc multa sanatate tie si frumoasei tale familii

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

era normal sa uit ceva,deja m-am obisnuit cu mintea slaba ce o am in ultimul timp si nici nu ma mai chinui sa tin minte ceva ca nu reusesc,deci:voiam sa-i spun lui DIDI ca si baietelul meu are dermatita atopica si il spal cu un sampon special frantuzesc AVENAMIT ii spune si o crema A_DERMA ,pe langa asta ii bag in cadita cand ii fac baie cativa stropi de ulei de masline si are pielicica foarte curata si fina acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ankule fii atenta la mine: da' pe tine de ce te ataca parerea lu' maica-ta????? De ce atata tambalau pt ce crede maica-ta????
1. tzii neaparat ca maica-ta sa te creada o mama buna? Poate vrei sa-i demonstrezi ca esti mai buna decat a fost ea, ori mai buna decat este ea cu Eliza? Vrei sa-i dai 1 lectie si nu reusesti? Daca da, e musai sa o faci cu pretzul nervilor tai? Crezi ca oamenii care nu au intzeles singuri sau prin lectiile pe care li le-a oferit viatza ... vor intzelege k vrea cineva?
2. itzi pasa asha de tare ce crede ea? De obicei itzi pasa de parerea cuiva ale carui opinii le respectzi si pe care il admiri cat de cat. Eh ... io zic ca din pacate putzini dintre noi ishi admira parintzii. Tu nu esti de acord cu metodele ei, atunci de ce itzi pasa ce crede?
3. poate tu singura crezi ca pe ici pe colo are dreptate? Daca da ... inseamna ca tu singura stii ca mai grestesti pe ici pe colo. Dar asta nu-i ceva nemaivazut, pt ca fiecare dintre noi are "n" reprosuri sa-shi faca dupa 24h. Daca nu ar fi asha cum ne-am imbunatatzi? Shi pana la urma e ushor sa stai colea shi sa comentezi pe altu' care se speteshte shi mai are shi toata raspunderea.
Io zic s-o lashi intr-ale ei shi sa nu mai impartzi copilu' cu ea. fa tu regulile shi nu te mai uita in gura ei.
Eu chiar am observat ca mai totzi suntem pana in gat de parintzii nostri pana shi adultzi fiind. Chiar cand am constatat treaba asta tzin minte ca m-am deprimat shi nu mai voiam copii. Ma intrebam care e sensul daca undeva ceva este extrem de greshit shi imposibil atata vreme cata eu cunosc extrem de putzine persoane care sa aiba o relatzie misto cu parintzii. Adica mi se parea un paradox teribil de dureros: persoana pentru care tzi-ai da viatza ajunge satula pana in gat de tine. Shi inca azi ma intreb care este solutzia ca eu sa nu ajung asa? Ca teoretic e ushor da' practic nu'sh. Poate undeva ruptura vine din faptul ca pozitzia de parinte te pune de multe ori in posturi ingrate vrand nevrand.

Gini daca ai noutatzi cu legea vino de urgentza shi zi-ne shi noua. Eu aveam CM depus la job ca sa nu suspend contractul cu ei (aveam nevoie de adev de salariu pt credit). Am sunat azi o colega de la HR shi am intrebat daca mi-l mai pot scoate de acolo dat fiind ca inca nu s-au calculat salariile. Mi se pare o tampenie stirea de la ProTv shi chiar nu rezulta din lege. Cred ca formularea de acolo este de fapt una care da vesti bune mamicilor care erau deja in CIC shi care poate se temeau ca legea nu li se va aplica. De aia zice "si cele care sunt in plata" ori asa ceva. Dar in fine, riscul este prea mare shi in RO is multe chestii lipsite de orice logica ca sa ma risc ...

Mergi la inceput