Pepenasi de iulie-august 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Nu mai aveam de gand sa scriu,dar e musai frate!
Deci anaxeno ma omori!My God ce frumoasa esti Distractie placuta,meriti!Astept maine detalii

Am vazut poze frumoase cu Nicholas Cristian,Aida Maria,Irina Paula,si o pisicuta neagra mortala!

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani Tecky!
La multe lunite Erika!

Multumim pentru urarile de 4 lunisoare. Am fost si la vaccin azi si a fost cam agitata Irinuca in seara asta, probabil si de la musafiri. Nu prea mai am putere sa scriu nimic, sunt asa obosita...ma duc sa dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Buna seara
ne-am intors de la plimari, am executat program de seara si am liber acu'
Anka multumim pt aprecieri

CM cred ca poate fi dus la job pana ce calculeaza ei salariile pe luna respectiva, asa ca tb sa-i intrebi care e ultima zi in care il poti duce. La cat de zuza e colega ta, eu as comunica cu ea in scris.
Eu am avut 3 zile de postnatal in oct. si normal ca mi le-am luat. De fapt HR ul nostru m-a anuntat cat mai am de luat.

Kamelia multumim!
Ref. la minunata lege raman la parerea lui Gini. Au interpretat modificarea cum au vrut dar repet, este aberant. Adeca un amarat care nu isi permite sa stea acasa pana la aplicarea noii legi, tb sa fie penalizat. Niste stupizi. Stiu si tot repet : sunt f. calma, zau ca sunt calma . Da tot ii dau in judecata pe motiv de discriminare sau vad eu pe ce alt motiv. Si am mare chef sa fac scandal, daca se poate in media. Sper sa ma mai calmez.
Anaxena sper sa te distrezi. Imi e dor de un dezmat
Bujo si Ale facea kk la 3 zile pana cand am inceput sa-i dau piure de morcov + mar copt iar 1 data/zi orez cu lapte (are aproape 5 luni si e pe formula) Acum face zilnic dar prea tare. Incerc maine cu para. Va tin la curent.
tuturor si noapte buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Bun venit pentru mamicile noi!!!

La multi ani pentru Tecky si pentru Vicky, cu intarziere

Si La multi ani pentru Erika si pentru Irinuca

Noi incercam sa ne adunam mintile...si sa mergem inainte...Suntem cat putem de bine in conditiile date, slavit sa fie Domnul...Ne intoarcem de pe spate pe burtica si viceversa, avem program de conversatii, invatam colinde sa ne pregatim de Craciun si cam atat.Incerc sa citesc din urma sa fiu la zi

Sper ca Madutz sa revina cat de curand ca mi-e dor de ea tare.

Cris, daaa, ne-au crescut mustati...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Narci ma bucur sa te revad

Gagix de www.avocatnet.ro/content/articles/id_13610/Indemnizatia/pentru/cresterea/copilului,/de/85/din/venit,/a/fost/promulgata.html" target="_blank">aici nu rezulta ca mamele care au fost la servici shi reintra in CIC nu beneficiaza. Io zic ca e imposibil da' nu vreu sa ma risc .

Mergi la inceput

Va multumim ca ati fost langa noi si ca ne-ati sustinut...Aveam nevoie...Ce daruri aveti si ce daruri sunteti!

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Multumesc Ileanna...Mi-ati lipsit tare zilele astea...

Xena, sa te distrezi si pentru noi!Daca n-ai pus poze cu salonul, sa pui te rog

Ruxule, te pup preventiv

Kla, noi inca n-am discutat cu pediatrul, dar vrem sa incepem de prin decembrie cu cereale de orez...

Bujo, noua ni s-a intamplat cu kk sambata, duminica si luni...Era prima data, de obicei face in fiecare zi...Eram pregatita luni sa cumpar supozitor cu glicerina...Vil a insistat sa nu-i dau ca face...Drept e ca in momentul in care am fost sa discutam cu o familie viitor proprietara de shopping center, am auzit asa....ca un sunet de samba...Fi-mea se rosise la fata si facea kk, fara nici un ajutor.S-a umplut pana in dinti.Speram sa faca si Filipelul sisa scape de durerile de burtica, dragul de el

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Biriiii...ce frumoasa esti!!!
Da ce-ai facut frate cu ginerica??El e printul ce frumos nu e broscuta mey!!Si Anna o sa te urasca in momentul in care iubitul ei o sa vada pozele astea...Gainusa auzi

La primul meu carnaval, la Hunedoara eram...A fost pe patinoar.Si m-am trezit tarziu ca vreau sa merg, cred ca aveam vreo 5 ani.Nu prea mai aveau costumatii si m-au imbracat in cremvurst...Si acum am traume

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Narcisuleeee, bine ai revenit! Pup fata draga! Ce face mustacioasa mica? Se invarte deja? Cascadoare, ce mai! Si tu cremvusti zici? N-ai cumva alergie la ketchup si mustar?

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Turtu, am vazut poze...Sunteti tare frumoase amandoua...Iar peisajul din spatele mamei tale (cred ca ea e) e minunat!!!Ce doarme puiutzul la ta-su in bratze!!!

Cris, Mihai are niste ochisori MI-NU-NATI!!!

Tiberica vaaaaai, cate baloane!!!!!!!Ce frumoasa e Karinutza in costumul de marinar!!Parca stie ca pozeaza draga de ea.Si in rochitza de printzesa cat e de scumpa!!!

Hheheee, Maitrey!!!Ce scumpa e Alexandra...Ce frumos sta ea langa tine.O minune

Caruciorul rosu

Mergi la inceput