Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana_G spune:
Andreea11, imi zisese doctorita de un sirop numit Prospan care ar avea gust bun si ar fi acceptat de copii. Noi nu l-am incercat, dar am crezut-o pe cuvant.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
papanash spune:
sa nu credeti ca scapati de mine.
am reteta mea minune pentru starile astea pre-raceala. dus foarte fierbinte, 2 paracetamol sinus, zeama de la 1 lamaie, somn. o salepun in aplicare pe seara , dupa ce-l culc pe ghighi.
Devylla, cu mare drag vin si eu la intalnire, decideti unde si cand,venim cu taxiul. Mai stiu ca Sabina a zis ca vine dupa miercuri si Gabitz .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
eu de 2 zile mananc mult dulce, cam 3 prajituri mari o data , o ciocolata si biscuiti cu dulceata. asta in fiecare zi. am zile si luni intregi in care nu mananc nimic, nici o bomboana macar, acum cred ca am o cadere de glicemie.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Roxana_G spune:
Va mai zic de la nunta?
Deh,
am limbarita. Si un capitol de terminat.
Despre cununia civila nu ar fi multe de zis, stiti si voi ca e ceva standard si nu dureaza prea mult. La coafor v-am mai zis ca am avut ceva aventuri, mai bine ii puneam doar sa imi prinda parul care era deja ondulat. Apropos, nu am reusit sa fac baie pe cap si acum am ditamai claia pe cap. ![]()
Pe la pranz ne-am dus sa luam mireasa de acasa. Acolo se prezentase mirele cu un lautar mai degraba dornic sa dea instructiuni decat sa isi vada de cantecul lui. Asa ca, nasa profesionista cum sunt, am primit reclamatii de la lautar cum ca nu am voie sa rup turta inainte sa termine el de cantat
. Daca nu era el uitam sa fac cruce la turta si alta nu. ![]()
Sedinta foto a fost in parcul Tei, era cald si frumos si a fost chiar placut. Abia astept sa vad pozele, decorul era frumos si colorat. Ultimele poze le-am facut pe un deal pe un covor de frunze colorate, cred ca a iesit tare bine. Am avut si pe acolo mini aventuri haioase, mai ales Alex care avea diverse necesitati cam greu de rezolvat prin tufisuri cu ditamai rochiile pe noi. ![]()
Cununia religioasa a fost tare frumoasa, iar Alex tare cumintica dupa cum v-am spus. In afara pomenirii nasicii nu am mai avut intamplari deosebite.
Pentru recuperarea miresei, mirele a promis ca o sa cante Jaga jaga
. Pana la urma s-a scos, am cantat toti 4 Cine a pus carciuma in drum (melodia favorita a lui Bubu din perioada cu colici
), dupa care s-a cantat si Jaga Jaga cu tot cu hotii de mirese. Atata ne-a trebuit sa punem mana pe microfon, ca de atunci s-a cantat tot ce s-a putut. Evident noi ne-am distrat pe cinste, nu insa cum a fost pentru mesenii care se uitau siderati si care erau nevoiti sa ne asculte. 
Dupa ce am reusit sa scap de rochia in straturi ce cantarea macar un sfert din greutatea mea si am trecut la ceva mai comod, nu am mai stat absolut deloc si am tocit la greu ringul de dans. M-am antrenat cu sotia unui prieten de-al sotului meu si am hotarat sa prestam o sedinta de fitness prin dans, motiv pentru care de la ora 11 pana la 3 dimineata nu stiu daca am mai stat jos jumatate de ora. Cea mai fericita am fost cand au pus muzica de club, eu care si asa nu ies niciodata, macar mi-am facut norma de distractie. La partea cu populara a fost mai greu, macar in rochia lunga nu prea se vedea cum imi impleticesc picioarele, asa la tinuta lejera a fost mai dificil, dar deh, ce mai conta, buna dispozitie sa fie. ![]()
Cam asta de la nunta. Hai ca am scris romane, iar voi v-ati plictisit. Ma duc sa prestez si o munca pe la birou. M-as fi dus la un shopping mic, dar trebuie sa astept un telefon de la noul meu sef (mai nou lucrez simultan in 2 departamente, vedeti ce eficienta sunt de bag si romane pe forum).
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash eu de 2 zile mananc mult dulce, cam 3 prajituri mari o data , o ciocolata si biscuiti cu dulceata. asta in fiecare zi. am zile si luni intregi in care nu mananc nimic, nici o bomboana macar, acum cred ca am o cadere de glicemie. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Ai grija ca este un cerc vicios. O cantitate mare de glucoza genereaza la un anumit interval de timp o criza de glicemie, apoi iar ai nevoie de zahar sa regleze dezechilibrul si tot asa.
Rox ,
Poze
papanash spune:
reteta mea de slabire.
filme Ghighi
papanash spune:
www.flickr.com/photos/22410163@N08/2998646783/" target="_blank">recidivist
filme Ghighi
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash reteta mea de slabire. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Pai daca si tu urmezi reteta asta, de aceea iti permiti 3 prajituri pe zi.
Rox ,
Poze
Yaia spune:
Roxana, eu chiar ma relaxez si distrez citind ce ati mai facut pe la nunta. Eu nu am mai fost la o nunta...de la a mea!![]()
Papanash, nu pot vedea de la birou filmulete, deci nu am aflat reteta ta de slabit...asa ca am fost 20 de minute la sala...grea mai e prima zi!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Papanash, eu am patit-o cu Bubu care s-a ascuns in masca de la chiuveta. Si il cautam peste tot si nici gand de Bubu, am vazut usa deschisa acolo insa el asa le lasa mereu. L-am strigat aud de sub chiuveta "daaa". Bubu era in genunchi, sub sifonul de la chiuveta, cu gunoiul in spate si fata la niste suporti cu sticle si borcane cu care se si juca.
Yaia, felicitari pentru prima zi de sport, sa o tii tot asa, o sa vezi ca nu ti se mai pare asa greu.
ma bucur ca te-au amuzat povestirile de la nunta.
Rox ,
Poze