Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana_G spune:
Uitasem sa va povestesc vineri (ca deh, nu am avut net) ce patiram anul asta de Halloween. Ma pregatisem si eu cum se cuvine de data asta numai ca au venit mult prea multe valuri de copii si nu au ajuns la toti, am dat la primele 2 ture tot ce aveam dulce prin casa, apoi urmatoarele 2 ture nu au mai beneficiat de nimic. Oricum nu am mai deschis usa. Dar ne-au auzit pe acasa ca Bubu plangea in hohote, era nervos ca il ignoram si eu si bona, noi ocupate fiind cu apretarea si cusutul rochiei. Haios a fost si cand a deschis bona usa, nu apucasem sa desfacem cutiile de bomboane toate, si le-a dat la gramada zicandu-le in romana "pentru toti" iar copiii cereau si mai multe bomboane.
La anul trebuie sa ma pregatesc si mai bine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Acum ca tot v-am terminat capitolul pot sa ma retrag? ![]()
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Ultima chestiune: Yaia, cred ca am ratat in urma daca ai povestit, dar voiam sa stiu cum a fost sedinta foto la gradi.
Rox ,
Poze
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash www.flickr.com/photos/22410163@N08/2998646783/" target="_blank">recidivist ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
ioooooi ce fain e

si Ebonee se baga prin sertare
pozici
Ebonee (02.10.2007)
danielle02 spune:
roxana,ufffff ce oboseala ai tras cu nunta,dar las` ca e bine,v-ati distrat si simtit bine,asta conteaza,
imi place la nebunie de zvapaiata ta si frumosul tau care iti seamana leit 
yaia,scucces pe maine 
pozici
Ebonee (02.10.2007)
papanash spune:
eu sunt cam circumspecta ca Ghighi e excesiv de sociabil, alearga in parc si sare in brate la toata lumea, se alege cu pupaturi de la toti si nu pot sa-l fac deloc sa stea pe langa mine. de mers tinut de mana nu mai zic,nu vrea de loc. Si ieri a avut o criza de personalitate,pur si simplu mergea exact in partea opusa noua, daca mergeam dupa el sa-l iau in brate se arunca in fund si plangea. Pur si simplu voia sa plece numai singur. L-am pus in turnuletul gonflabil, s-a jucat acolo si a sarit o gramada de timp. era si o fetita de vreo 4-5 ani care-l sufoca, se trantea peste el mereu si-l pupa. Degeaba-i spuneam sa-l lase in pace, parca nici nu ma auzea. Si nici parintii ei nu erau pe-acolo.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
asta-i perioada cand se pun bulbii de floare in pamant pentru a inflori laprimavara-vara. mi-am adus aminte ca am lalelea lbastre din amsterdam, cred ca pun vreo 3 in ghiveci si restul; ii duc la mama in gradina.tot acum se taie florile de casa, pentru o inflorire buna. o sa tai trandafirul japozez si mai am niste flori , am uitat cum se cheama, care infloresc iarna, mai multe culori.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
crishtina spune:
Cecilia uite aici un subiect si cu link de unde poti descarca...sau cu torrent..daca nu intelegi ce zic fetele acolo mai intreaba'ma pe pm.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120196&SearchTerms=baby,einstein
Crishtina &
Robert
09.09.2007
papanash spune:
in seara asta se incheie votarea pentru mirese. cine mai are voturi de dat ?
filme Ghighi
Erina spune:
Buna seara! Eu mai am voturi de dat. Am votaqta pe Sabina Y si cam atit...Era bine daca mamicile care participa ar fi scris la semnatura.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)