Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 20
Erina spune:
M-am logat si acusica merg sa vad cine participa. Pina atunci vreau sa spun ca : am vazut pozele lui Cristi. Foarte frumos s-a distrat in parc. Mami mi-am amintit sa intreb: Cum l-ai invatat sa bea suc?
Am vazut-o pe frumoasa Ebonee zimbitoare la geam...tare e dulce!!!
Roxana, super povestirile despre Alexandra la nunta!!!
Sabina Y si eu tot ceva acte rezolv saptamina asta si tot asa le-as fi luat la bataie pe functionare. La noi nu inteleg ca nu te tine nimeni cu forta intr-un job. Daca esti prea plictisit sa il faci pleaca domnule! Dar daca ai ales sa stai fa-ti treaba cum trebuie! Ce sa mai vorbim de japonezi si Irashamase...chapeau!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
L-am vazut si pe frumosul Ghighi in sertar. Trebuie sa o pozez si eu neaprat pe Daria.
Papanash, si eu am o criza de bulimie. Mai rau e ca kg astea se pun repede.
Tu spuneai ca vrei sa te ingrasi dar la mine nu e cazul...Apropo, Roxana, chiar esti slaba. Nu e meritul cameramanului.
Erina spune:
Am avut un week-end super! Am stat numai pe afara, am fost la casa de la tara si ne-am simtit tare bine..Pacat ca de fiecare data am uitata sa iau apartul camera cu mine.
Daria e super bine. Nu mai are secretii, maninca bine (aici cred ca e meritul vitamineleor) si e dulcea posesoare a unui breton asimetric...(asa a iesit pentru ca i l-am taiat in somn).
Pentru ca mi-am amintit! Am vazut pozele lui Tudor cu spanacul in m par. tare dulce e , si ce freza faibna are dupa baie... Urmy, vazusem si eu clatitele alea la Mega Image. O sa le incercam neaprat...ce mai conteaza 5000 caloriii?!~!!
Mi-am amintit de Tudor oentru ca vineri a avut si Daria o zi cu multe evenimente. Asta pentru ca am fost eu ocupata cu gatitulsialte alea...a pictat cu iaurt peste tot, a rasturnat oreaz, a spart o cutiuta muzicala...o gramada de chestiii...
Erina spune:
Era sa uit! Emma, Andrei e un dulceeeeeeeeeeeee!!!! Ce bine ii sta cu caciulita si fularul tau!!!
Erina spune:
Am epuizat toate punctele! M-am prins si eu ca pot acorda maximul de puncte oricarei poze si nu doar 5 votari cu puncte diferentiate. Abia am reusit sa votez pentru ca Daria trage ba de tastatura ba de mouse.
Atit de la noi deocamdata. O seara minunata si numai bine.
PS Eu sunt a little high de la nutella cumparat de pofta clatitelor. Am ras un borcan
!!! Nu faceti ca mine!
papanash spune:
Erina,nu cred ca-i bulimie, n-am pofta de mancare, numai de dulce.Nu stiu ce-o fi, n-am mai patit asa ceva.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
| Citat: |
si le-a dat la gramada zicandu-le in romana "pentru toti" iar copiii cereau si mai multe bomboane. Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
pai cum adica ? ea nu vorbeste romana,de obicei ?
cred ca ytrebuia samerg si io cu colindul asta, faceam o economie la buzunar
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Roxana,te-ai distrat la nunta, nu gluma....mai povesteste-ne ca-i tare !
Carpatina, ce-i cu tine, absenta nemotivata ?
Bernix, voi ce mai faceti , ati terminat cu mucii ?Astazi a fost prima zi in care n-a mai avut ghighi deloc muci. 
filme Ghighi
papanash spune:
Dani, tare frumoasa este Ebonee, asa de bine a crescut ....se vede dupa oki ca e smechera.
Sim, am vazut si pozele tale,esti sexoasa 
Cecilia, pozele alea din parc sunt facute mai demult,cand era frig ? Ca am vazut ca avea caciula Cristi. saptamana trecuta eu n-am pus caciula lui Ghighi, a fost tare cald.
filme Ghighi
papanash spune:
multumesc celor care ne-au votat in campania pampers-unicef. suntem finalisti desi m-am inscris cu 2 zile inainte sa se incheie prima parte a concursului. o sa ne vedeti la tv, impreuna cu alte 11 mamici si copiii lor. Urmeaza finala concursului, va tin la curent ![]()
a venit tati asa ca ma retrag , papa , dus fierbinte si paracetamoale....
filme Ghighi