Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (215)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, daca te vezi cu Sabina sa imi zici si mie. Sa stii ca am vazut si eu dvd-ul de la party si aratai minunat, asa ca in realitate. Apropos de dvd, eu cred ca ii datorez omului ala o bere la cat de slaba apaream.

Yaia, sper sa nu fie probleme cu scosul afara al copiilor. Ideea e ca, daca inauntru nu e oricum prea cald, nu ar trebui sa fie probleme. Copiii racesc la diferente mari de temperatura, daca ies afara transpirati, etc. Iar legat de mancarea bublinilor mici, sa stii ca daca ma vedeai pe mine zilele astea (si pe mama la fel) la ora pranzului cu Bubu care refuza orice mancare, ai fi zis sigur ca nu prea ma pricep. Nu stiu ce e cu el, dar nu vrea sa manance pranzul. Ieri i-am zis mamei sa nu se chinuie cat am fost plecati, sa ii bage un bibe, ca nu e foc daca nu mananca legume si carne o zi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Iar ati disparut?

Yaia, hai sa terminam capitolul.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Yaia, succes maine la prezentare

Mersi.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Rox sunt intr-adevar f obosita si nu prea are cine sa ma ajute decat sotul cand e acasa. In rest totul e pe spatele meu. Mama e operata, soacra e la mare departareasa ca....
Azi ma duc si la prof sa discut de rezentarea raportului si sa vedem cand ma cheama ca tb sa-l sustin la inceputul lunii octombrie si iata ca am ajuns in noiembrie.
O alta prostie a mea e ca oricat de obosiota sunt nu pot sta linistita pana cand nu e totul pus la punct, desi stiu ca a doua zi in 5 min revine totul la haos, nu ma pot abtine pana cand nu termin de aranjat, sters, spalat...Incerc sa ma autoeduc ca nu imi ridica nimeni statuie, dar....degeaba.
Tot ce imi doresc e sa nu mai fie Cris bolnav.
Si el plange cu gura inchisa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Cecilia eu stiu ca Stodalul e pt tuse uscata si productiva. Eurespal nu cred ca va lua in veci, nici inainte cand lua medicamente nu i placea. Dr. mi-a zis sa-i dau Stodal ca e homeopat si merge.
Poate imi ziceti si mie ce siropuri au dat rezultate la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Am reusit sa culc fata.De cand am venit,e cam data peste cap cu programul de mese si somn.Insa am avut si mult de umblat.Azi este prima zi cand am ajuns acasa la pranz.

Intalneala;Roxana,Cecilia.Mai astept doritoare
Sabina,Bernix?
ce spunezi de joi?Astept pareri legate de ora si locatia.

Cecilia sambata aceasta nu pot.Avem deja program.Este adevarat ca sambata este mai usor...poate sambata cealalta este ok.
DAca ai cum zilele aceastea ar fi super.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Haideti ca va mai povestesc de la nunta intre timp. Ce a mai facut atomica mea mai bine zis.

La ceremonia religioasa s-a suparat pe preot ca nu a citit-o si pe ea la nasi (cumatra, tu ai invatat-o asa, acum poftim pretentii!), motiv pentru care s-a asezat suparata pe jos si a bombanit toata slujba pana cand la pomenirea urmatoare i-am atras atentia preotului sa o citeasca si pe ea. Preotul cel mai in varsta a fost mai haios, la final a tinut o mini-predica despre nasicile mici.

La iesirea din biserica a aruncat Alex cu petale de trandafiri, a fost tare fericita. A aruncat si la restaurant dar nu a reusit asa bine actiunea.

De unde la biserica a stat tare linistita, de se mira lumea ce cuminte este, la restaurant a alergat cat o tineau picioarele. Mama mama ce a alergat si ce a dansat pe acolo. Dupa vals la care s-au aruncat confetti, s-a apucat fata sa le stranga si sa le arunce iar si iar. Mai haios a fost cu marturiile, bombonelele fiind puse in cutiute mici ca de bijuterii. Erau vreo 3 fetite pe acolo, a mea cea mai mare, care au cooperat in adunarea tuturor marturiilor, inclusiv de la mesele la care nu au venit inivitatii. Evident nu a mai prins nimeni vreo marturie intreaga, cu greu au fost salvate cateva. Toate au fost adunate sub masa noastra unde fetele isi stabilisera cartierul general si unde au "gatit supa" in cutiute. Ulterior parte din cutii au ajuns pe colturile ringului de dans ca decoruri, numai bine sa le crapam in entuziasmul cu care se juca hora.

Cam asta cu Alex. Bubu a fost prezent numai prin povestirile sora-sii care a spus tuturor ca a fost baiat bun dar acum a devenit bataus si mai si musca pe deasupra.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla
Intalneala;Roxana,Cecilia.Mai astept doritoare
Sabina,Bernix?
ce spunezi de joi?Astept pareri legate de ora si locatia.

Si Luy se aratase interesata de intalneala...dar ea are liber pe net doar cand doarme Gene-Lungi, asa ca trebuie sa astepti sa intre pe net si sa confirme...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Luy e un filmulet cu un fel de teatru de papusi, amestecat cu ceva imagini cu animale adevarate, si multe jucarii. Poti vedea ca idee aici www.babyeinstein.com Daca te intereseaza apoi iti pot da. Eu zic ca is educative. sanatate multa Mariei!

Crishtina & Robert
09.09.2007

Sunt foarte interesante..... vreau si eu...

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

pot sa ti le dau eu... numai ca nu stiu cand am putea sa ne vedem

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

SabinaY, joi este perfect pentru mine. Oricand pana in ora 17 si dupa ora 11.

Andreea11, e tare greu sa controlezi totul si sa fie totul perfect pus la punct, de aceea esti mereu obosita si stresata. Exact asa fac si eu, noroc ca din cand in cand organismul meu se supara si zice pur si simplu si am cateva zile in care refuz sa fac orice, stau doar asa pe avarie. Ma rog, in masura in care pot. Dar asta inseamna si ca las copilul sa mai planga daca am obosit, si ca mai sar peste o baie, si ca mai las dezordine in casa, etc. Eu lui Bubu tot Stodal i-am dat, Eurespal nu era chip sa inghita. Si a fost destul de eficient.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput