Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
Yaia,
super tare grija lui tati de Tudor. Eu cred ca se va descurca si nu e bai daca ramane baiatul doar cu jumatate de portie. Macar sa exerseze omul atributiunile de hranire.
Pentru exercitiul cu incendiul poate e mai bine sa il imbraci de la inceput mai bine pe Tudor, cine stie ce le da prin cap, desi teoretic treaba ar fi sa ii scoata de acolo nu numai vii, ci si sanatosi. Mult succes pentru prezentarea de maine!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Roxana, unde esti? Avem un nou capitol de dat gata! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
La datorie!
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Gata, mi-am facut norma de o pagina si ma duc la masa. Desi cam greu, ca am o problema cu un dinte. Offf, maine dentist scrie pe mine. Revin.
Rox ,
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, super tare grija lui tati de Tudor. Eu cred ca se va descurca si nu e bai daca ramane baiatul doar cu jumatate de portie. Macar sa exerseze omul atributiunile de hranire. |
Stiu ca nu e bai, ca doar la 11:30 are pranzul si daca e, recupereaza atunci. Plus ca in ultimul timp mananca super bine (asa mi se pare mie
Cu imbracatul nu cred ca merge, daca lor li se pare prea gros imbracat, il dezbraca oricum. Eu ma bazez pe faptul ca poate totusi stiu ce fac. (Vrabia malai viseaza
Mersi, dar nu e cine stie ce prezentare, nu prea imi fac griji.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
devylla spune:
Vai cat am stat la primarie...am zis ca mor de nervi si sar la gatul "doamnelor" de-acolo,care deabia se miscau.
In fine,uitasem si partea asta a Romaniei.
Ce ne-am bucurat noi de vreme buna,s-a cam lasat frigul acum.
Despre intalnire:vad ca doritori inca nu s-au anuntat,astept sa mai spuneti cand va convine;papanash ce zici?e ok ghighi?cand ai putea?
Ma duc sa ne hranim.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc 
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
cecilia L spune:
Eu prezent la intalneala, mai putin vineri cand merg cu nasa la spital la dr(naste cu dr mea, sper ca nu vineri si cu ocazia asta imi fac si eu o eco...sper).
Eu ziceam ca e mai bine sambata pentru mamicile care muncesc sau pt mamicile cu puiutii bolnaviori, eu sincer as veni fara Cris de data asta, deesi acum suntem bine, au mai ramas ceva mucisori dar astia sunt ai casei si ffff rar cate o tuse.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Yaia, succes maine la prezentare, iar tati sigur se va desurca.
Eram matinala???????? da,mai nou ne trezim la 7
si daca nu aveam ce sa citesc, am vorbit 2 zile aproape singura![]()
Urmy, ce face arici pogonici(nu te supara, e asa dulce cu parul ala valvoi)??????
Andreea11, ma bucur ca ati scapat de febra, pentru tuse seaca parca nu prea era bun Stodal, eu ii dau pt tuse eurespal si Ketof, i-am dat si Stodal dar, tusea nu era seaca.Cel mai bine suna dr si intreaba.
Cecilia si
poze
cecilia L spune:
Roxana, alehim
mdaaaaaaaaaaaaa, iar vb singura
Cecilia si
poze
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui crishtina Luy e un filmulet cu un fel de teatru de papusi, amestecat cu ceva imagini cu animale adevarate, si multe jucarii. Poti vedea ca idee aici www.babyeinstein.com Daca te intereseaza apoi iti pot da. Eu zic ca is educative. sanatate multa Mariei! ![]() Crishtina & Robert09.09.2007 |
Sunt foarte interesante.....

vreau si eu...Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
Roxana_G spune:
SabinaY, ba eu m-am anuntat!!!!
Rox ,
Poze