Mamici si Gravidute de ITALIA (38)
Raspunsuri - Pagina 17
Raluk31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micio Cam asa suna conversatiile noastre: Eduard vino, sa bei lapte! No, basta mama con late! Ii las cana pe masa si o ia singur si bea. Vino sa punem pantalonii! No, palonii, no palonii! Eduard-19.01.'06 |
Ce dragutOare de ce se intampla asa? (n-am ajuns la partea aia din Spock)
Somn usor ,fetele!Si weekend placut!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
bionda spune:
Eiiii fetelor m-ati inteles gresit sau poate m-am exprimat eu gresit "ed proasta din partea mamei"am si specificat se refera la faptul ca nu se implica deloc,timp are destul sa se ocupe ca nu munceste.Una e sa-ti dai silinta dar copilul sa nu vrea si ma refer la orice si alta e sa nu dai doi bani primii anisori pe educatia lui si cand ajunge la o varsta mai mare il snopesti in bataie ca face numai prostii.
Intr-adevar nu am fost deloc diplomata cand am zis ce am zis si ca ideal ar fi sa-mi dau cu pareaa dupa ce o sa am copil si o sa vad pe pielea mea cum e.Orisicum eu imi mentin parerea si cred ca e mai bine sa dai o parere sincera unei persoane apropiate.Pe mine personal m-au ajutat f mult opiniile sincere ale apropiatilor mei,la un moment dat ma simteam ofensata cd cineva imi atragea atentia si credeam ca are ceva cu mine, ca nu ma suporta si se leaga de viata mea dar dupa am realizat ca "jignirile acelea"erau constructive pt mine.
Acum nu trebuie sa te iei dupa altii dar nu ar fi rau sa asculti sfaturile celorlali si sa tragi tu dupa concluzia.
Inca o data imi cer scuze si sper ca discutia asta nu va afecta relatia noastra virtuala!
Polia
bebele meu
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
micio spune:
Neata!
Bionda, stai linistita ca nu stricam relatiile pt un pisu mic la olita . Nu ai de ce sa te scuzi, ti-ai spus o parere, eu am considerat-o gresita, nu se supara nimeni! Despre prietena ta, poate nu stie cum sa sa se implice in cresterea copilului...ajut-o cu niste link-uri, daca are net, sau comanda-i ceva carti.
Raluca, cred ca Eduard este cu NU in brate, pe de o parte din cauza varstei cand trebuie sa-si afirme personalitatea, dar si din vina noastra ca i-am tot interzis diverse: nu pune mana acolo, nu se urla, nu se arunca cu jucariile, o lista inteaga de nu-uri, acum ma gandesc cred ca era mai inteligent sa-i atragem atentia cu altceva canad facea un lucru interzis, ca zicandu-i mereu nu...ne imita comportamentul.
Berarpiri, sa faci stoc de frica poftelor, esti tare simpatica
Dana, de ce e mai bine direct pe toaleta fata colacel?
Eduard-19.01.'06
dana7mi spune:
Buna dimineata fetelor!
Care sunteti Gabriela, Mihaela faceti un pas inainte si faceti cafeaua , Sa ne traiti multi ani fericiti, si buon onomastico.
Eu astazi sunt matinala rau, ar fi trebuit sa fac baby sitter pt. 3 astazi, dar vad ca prietena mea si-a schimbat planurile, poate imi aduce fetele mai tarziu; si daca tot m-am trezit fac un pic de ordine prin casa, ca arata ca dupa razboi.
Ale
le mie foto
dana7mi spune:
micio, asa mi-au spus cei de la nido, in teorie ar fi ca daca se invata cu colacelul, cand nu esti acasa sa refuze sa faca la un wc normal.
eu cred ca pana la urma depinde totul de copil, de cum este receptiv si cand decide el ca este mai bine sa se ceara la wc.
o prietena imi spunea ca a invatat-o pe fetita ei intr-o singura zi . I-a scos pannolino si o urmarea; cand a facut prima data pe ea, i-a tras o palma la fundulet si gata ... a doua oara a cerut sa fie dusa la baie.
o alta, parca am mai spus, a decis fetita singura (avea 2 ani si ceva mai mult de jumatate) ca nu mai vrea pannolino. Din acea zi se cerea mereu la baie, iar cand este afara nu face pe ea, se tine pana cand ajunge acasa.
povesti cu baietei nu am , sa vad cum o scot la capat cu al meu.
Ale
le mie foto
mamii spune:
tanti Mitza (Raluca) nu am cum sa fiu gravidoasa
Micio dulce dulce vreau ar park nu m-as baga la cozonaci
Ioana pot sa iti raspund si eu?Ideea este ca inainte sa devii mamica ai alte idei despre aceasta meserie.Sti si tu foarte bine ca teoria de a fii mamica cu ..Practica...dfera destul de mult
dana putem sa asteptam mult si bine ca nu face nimeni pasu in fata sa lenevim si noi la cafea.Asa ca dear te invit eu la
In rest burticoaseleeee voi ce faceti ??
eu cred ca,camicreata a nascut demult...oare cand ne-o da si noua vstea
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
Va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns in leg cu diversificarea.Am bagattotul la cap. Vreau sa va spun ca sunt 2 zile ca incerc sa-i dau 2 lingurite de omogenizato de para si nu vrea deloc. Am si ras para asa cruda sa-i dau.Nu vrea deloc. Oare de ce? In schimb, ieri i-am dat 2 lingurite de suc de morcov si l-a baut imediat.Ii place.
Pot sa scriu ceva de pipi la olita? Cum spuneati si voi....fiecare copil are ritmul lui. Ani in urma am facut un curs de babysitter si psiholoaga ne spunea ca atunci cand vom incepe sa vrem sa-l obisnuim sa faca pipi la olita si intampinam greutati, sa cumparam 2 olite. una va fi jucaria lui. zicea ca astfel copilul......se va juca cu ea si nu o va mai vedea ca pe un dusman. nepoata mea....de la 1 an si 2 luni nu a mai avut pampersul ziua.....il tinea doar noaptea. in jur de 1 an si 6 luni.....nu l-a mai purtat deloc. de exemplu, so ra mea e dezvatat-o sa faca kk in pampers....lasand-o ci kkuta la fund cateva minute.....asa giulia plangea ca e murdar si sormea ii explica ca atunci cand are kk sa ceara ca altfel sta cu kk la fund si asa s-a obisnuit. v-am scris despre o experient ,poate va ajuta, oricum fiecare are ritmul lui.
pupppp
ALESSIO comoara mea, 07.06.2008
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
Irina20 spune:
sper sa ajunga la toata lumea
Irina,mamy de Fabian
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12
nou
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all
bionda spune:
Neata!Cam tarziu pt cafeluta dar asta eMie m-i s_a schimbat programul adica nu dorm noaptea si dorm ziua si asta de vreo doua saptamani.Sa fie oare bebele de vina sau se intampla pur si simplu?!
Weekend placut la toate!
Polia
bebele meu
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/