Mamici si Gravidute de ITALIA (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ce sa scriu ca sa se schimbe pagina?:D

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Irinasarbatoriti ceva?!?!

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Citat:
citat din mesajul lui micio
... cred ca Eduard este cu NU in brate, pe de o parte din cauza varstei cand trebuie sa-si afirme personalitatea, dar si din vina noastra ca i-am tot interzis diverse: nu pune mana acolo, nu se urla, nu se arunca cu jucariile, o lista inteaga de nu-uri, acum ma gandesc cred ca era mai inteligent sa-i atragem atentia cu altceva canad facea un lucru interzis, ca zicandu-i mereu nu...ne imita comportamentul.

Si eu sunt constienta ca ar trebui spus cat mai putin
posibil NU,am citit si un articol pe forum...Cu toate
astea nu reusesc tot timpul sa fac cum ar trebui...nu
e usor...facem tot posibilul si eu si sotiorul sa-i explicam
in loc sa zicem ,,Nu-i voie!" ,,Nu face asa!".

bionda eu zic ca e normal ce ti intampla
cu somnul,pt. ca ai atatea ganduri,sunt multe schimbari
in organismul tau...In cate luni esti?

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Pai marti intru in saptamana 35.

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ciao fete dragi...am facut o pauza de macaronici ca ma epuizat serviciul

vad ca ati scris nu gluma...am recuperat o pauza

Berarpiri sant intradevar cam mari si plus ca agata puloverele...vreau sa ii i-au mici ,cerculeti,dar mie groaza sa ii schimb...ar fi trebui sai schimb din nou cu cei de la bijutier ca vadca nu se reface bine o gaurica.

Raluk o iubeste multtttttttt...saraca cateodata ii e frica sa ramana cu el...se vede ca o pupaceste mult si nu o lasa in voia ei.

Giorgi fan nu sant Harry P

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

bionda inseamna ca nu mai ai mult.
Acum iti trebuie multa rabdare,stiu ca de abia astepti
sa-ti vezi puiutul,dar trebuie sa te odihnesti,pt. ca
dupa nastere va fi umpic greu.

poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

Mergi la inceput

Ptr mamici de baietoi , seara ii puneam o marime mai mare ,din cauza ca mai mereu ii "scapa" din pannolino.

Vad ca s-a discutat de zodi...Raluk santeti cu cornite toti

Despre olita...primul era stitic sau mai bine zis si puturos...asa ca treaba cu olita am inceputo mai tarziu(pe la doi ani) si a fost chiar simplu ptr kk ,pus supozitorul si gata treaba...cu pipi tufele sa traiasca
Pe pitica daca o pun pe olita se joaca ,adik devine palarie...in schimb imi spune cateodata ca a facut ...deci poate sant mai truli ,dar operatiunea olita o las pe mai tarziu, ca atfel cade magareata in capul bunici

Problema mea cea mare nu e olita e SOMNUL ...poate vreo 2 ore legate,dupa numai un frichinici...specific ca in patutul ei doarme doar 2 ore...recunosc ca nu ma lasa inima sa o fac sa planga de cand a venit de la spital,dar mai ales ca sotul pleca la 4.30 si baietoiul mai are si scoala (pana la 16)

Ma enervez ca nu reusesc sa-mi fac timp ptr o shoppingareala...nu imi vin nici cizmele mai elegante si plus cas cam demodate

poze

Mergi la inceput

roxali uite asa sunt cerceii pe care ii poarta Ambra acum.
Sunt comozi,si nici nu ii poate pierde.Si cum rezisti la
lucru,avand in vedere ca nu dormi bine?Si mai mergi si la
palestra...

andreea, de ambra

Mergi la inceput

Berarpiri se vede ca sa obisnuit organismul cu ritmul asta...imi ajung 2-3 ore legate si + ce mai fur...la munca intradevar nu ma odihnesc deloccccccccccc in picioare mult si pe loc fix...nu mai vb de multa rabdare cu muncitori straini
Dupa palestra ma simt mai activa...de la oboseala acumulata nu reusesc sa adorm repede si incep sa robotesc...nu ma pot lasa de sport ca am burtoi si nici nu fac miscare..off cat imi lipsesc trasee la munte ...MICIO unde esti ca tu ma intelegi

Cercelusi acum nu ii schimb ca ma apuca groaza cat plange,dar in principiu modelul fetitei tale e mai practic

poze

Mergi la inceput