Mamici si Gravidute de ITALIA (38)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxali spune:
La multi ani celor care sarbatoresc onomastica astazi de Mihail si Gavril
Ginger sa-ti traiasca flacai
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
micio spune:
Buna dimineata!
CE faceti fetele, va recuperati dupa weekend?
Astazi e ziua Silviei, de mami Petro... Sa cresti mare si sanatoasa! (spune la mami sa mai dea pe la noi)
Eduard-19.01.'06
abramburika spune:
oana - esti fantastica ! Multumim mult!
Va mai amintiti de noi ?
Am sarbatorit-o ieri pe Silviuta mititica, care acum e mucioasa ... aici cateva poze de la festa ....
Revin cu amanunte ... ca ma cheama pitica scancita!
o broscuta mica, mica ...
Raluk31 spune:
Neatza,gagici!
Frumoase poze,la multi anisori,Silvia!Ce a primit printesa???
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Raluk31 spune:
Am uitat sa va spun,ne-au gasit masina,undeva pe langa Milano..plina de noroi si cu un cauciuc taiat,dar in rest ok
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
neliaCris spune:
raluka,dar ce s-a intamplat cu masina ca nu am mai intrat pe dc?ti-au furat-o?avea numere de romania?
mami de cristian 14 martie 2008
katiapam spune:
salut fetelor
Petro auguroniiiiii d-rei tale
super tortul
imi place mult rochita si in varianta Paris e f dulcica
ma bucur mult ca ai intrat
esti mereu bine primta aicinu uita
a crescut mult Silvia
merge singurica?
Raluca-ma bucur ca au gasit masina
cum o aduceti acasa?
citesc din urma si revin
ticker
deGiulia (20/06/07)
katiapam spune:
Roxali-mie imi plac cercelusii
daca-i scoti o chinui,lasa ca incet se vindeca de tot
ce bine seamana Sonia cu Enrico
eu am marea curiozitate daca e al 2 lea daca seamana bine daca e fetita cum e...daca e baiat la fel...deci nu-mi ramine decit sa incerc
Berarpiri-sint f pracici cercelusii Ambrei,nu se agata de nimic
cind se opereaza sotul?
fetele care ati mers in ro fara sot ati facut procura in ambasada sa calatoriti singure cu copiii sau si la notar oriunde?
eu cind am fost am facut-o in ambasada dar e valabila si de la un notar oricare? trebuie tradusa aici sau in ro?
ce stiti apropos???
ticker
deGiulia (20/06/07)
georgyiuly spune:
buna fetele!!!!
Din pacate am ramas fara calculator ca s-a stricat asa ca n-am mai reusit sa scriu sau sa citesc.Acum mi-am facut timp de centru de telefoane sa vad ce ati mai scris, sa recuperez putin.
Sper sa mi-l repar destul de repede ca e tare rau fara forum.
Va pup pe toate si sper sa ne auzim cat mai curand.
21+
georgiana
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
Raluk31 spune:
Nelia,e veche povestea cu masina,o furasera acum mai bine de o luna - nici nu mai retin..nu avea nr de ro
Katia,a adus-o deja Lionel,l-a dus un coleg pana acolo.De fapt,nu era f departe,cam 1 ora jumate de autostrada.
Asa deci,curiozitatea ta de Gemenista te impinge sa mai faci un bbAr fi frumos pt Giulia sa mai aiba pe cineva
Georgiana,sper sa nu dureze mult pb cu pc-ul,daca iti lipsim asa de tare
O seara frumoasa!
Raluca
de Anais Iasmina