Mamici si Gravidute de ITALIA (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Puteti sa vorbiti de mancare cat vreti ca eu pana acum "slava domnului"nu am avut deloc dar deloc pofte
Eu azi am mancat peste la cuptor cu muuuulte legume

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hello
mai e cafea si pt intirziate?
gagicilor acum dau si eu cu parerea
Bionda a scris (imi cer scuze daca mai e cineva in situatia asta) omu da cu parerea nu a acuzat,a dat un exemplu de verisoara ei si cum gindeste ea
acum intrebarea e de ce va simtiti atatcate? adica o intreb pe Oana si Dana
ca mie nu mi se pare,doar se schimba pareri pe aici
acum am lispsit iar,nu am recuperat nimic doar ultima discutie de pampersi
am vrut sa dau cu parerea
acum sa va zic ce mai combina Giulia
la cresa e f cuminte ormai e di casa,la amiaz e f nevrotica ca-mi adoame in masina mereu si normal ca o trezesc cind ajung sa o schimb sa-i dau mincare si prinzul e o teroare adevarata,azi am scapat
scoate tot din dulapuri in bucatarie toate cratitele si intra ea apoi nu poate iesi si se arunca in fata
umbla cu spatele si ride nu s euita si cade,a dat cu gurita de paviment si si-a spart buza si inca are rana si era umflata,de dormit noaptea doarme bine dar ae cite o noapte de se trezeste si plinge cam o jumate d eminut de citeva ori pe noapte nu in fiecare
ma ajuta la intins rufe:)
e cumintica tare in afara de momentul cind ajung acasa la amiaz ca o trezesc cind o iau din masina
in rest va pup pe toate si sper sa-mi fac timp sa citesc ce ati mai scris
un weeek fain

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Mai fetelor,as manca si eu ceva bun daca mi-ar pregati cinevaMamitzo,vezi poate esti gravi

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

katia, eu nu ma simt atacata , dar mi se pare un pic exagerata afirmatie ei se pare un pic rusinos si o educatie proasta din partea mamei in special, as fi inteles daca vorbea macar din experienta.

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Katia,bine ai revenit din peregrinari
Mi-ai dat motiv sa pove de Anais..zice pa-pa-pa,ta-ta-ta,na-na-na..dar ma-ma-ma nici gand.Cand ii spun "hai zi ma-ma",ea se uita la mine,zambeste si zice ta-ta
Ii place ochelaristul de la stirile tvr,iubeste negresele,le zambeste cu gura pana la urechi pe strada..in rest,foarte sceptica cu necunoscutii.I-am comandat pt Craciun prima ei papusa - o mica africana,sper sa o adopte
E fascinata de muzica clasica..daca e vreun concert la tv,am mai multa liniste decat in orice alta situatie..
Ma uit la ea si mi se pare ca se schimba de la o zi la alta,minunea mica

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluk31
I-am comandat pt Craciun prima ei papusa - o mica africana,sper sa o adopte

Raluca

de Anais Iasmina

ce dragut, prima papusica. imi aduc aminte ca si prima mea papusa era de culoare; sora mea a primit un bloda.

chiar vroiam sa va intreb ce cadouri le luati copilasilor de Craciun?

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Katia, ce sa fac "m-am atacat" daca am fost acuzata de proasta educatie, avand in vedere ca inca uzam scutece la 2 ani si 10 luni!Stiu ca nu s-a referit direct la mine, dar m-am simtit cu musca pe caciula Dar nu m-am suparat, ca Bionda e la inceput de "meserie".
Giulia nu mananca la cresa, de ii dai acasa pranzul?

Bionda, frumos ca vrei s-o ajuti pe prietena ta, trebuie sa fie pregatita si ea sa inceapa operatiunea olita nu doar copilul. Vazut poze...a crescut burtica.

Irina stiam ca nu e voie sa dai link de la concursuri, poate de aia nu se deschide.

Mamii, eu am facut "cozonac" saptamana asta, aveam chef de ceva cu drojdie, am gasit o reteta rapida de cornuri, dar pana au crescut mi-a pierit cheful de cocalit si am trantit niste stafide in coca si am pus-o in tava de cozonac ...A iesit bun

Raluca, deja "protesteaza" pitica Eu am obosit de cati No aud Cam asa suna conversatiile noastre: Eduard vino, sa bei lapte! No, basta mama con late! Ii las cana pe masa si o ia singur si bea. Vino sa punem pantalonii! No, palonii, no palonii!

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

fetele eu am dat cu parerea
ce sa facem fiecare invatam din proprie experienta
Bionda o sa aiba cale lunga pina la faza cu pampersii
Ralu-la noi faza e ca zice mama la tot adica si la tata si la caine
in rest cinta f mult are melodiile ei compuse de ea deja eu si adi le cintam dupa ea le-am invatat ritmul si noi
Oana-nu o las si pe prinz programul ei e pina la 12 iar ei au pina la 13 cu prinz inclus dar le da merenda si suc si iaurt
scump e eduard l-a luat pe nu in brate adica pe no
cred ca pin la urma le zic sa manince acolo asa scap de nevroziiiii
buona seratat a tutte

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

bionda acum se vad pozele.
In cate sapt. esti ?Eu zic ca va fi ,poate
gresesc,oricum important e sa fie sanatos.
Zici ca nu ai avut pofte?Nici eu,doar ca mie imi era
frica sa nu poftesc ce aveau altii,si cumparam ce vedeam
la altii,ca sa am si eu acasa.Aveam magazin in debara..

Noi inca nu avem nimic in minte pt.
cadoul de Craciun...

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

katiapam ce fetita cumintica aveti!
Ambra s-a invatat,si cand gatesc o pun pe scaun(sta in
picioare pe el) sa vada ce fac.Apoi, spalam vasele...
ii place f. mult sa imi tina companie.Pe Ambra nu o mai
pasioneaza oalele,e mai interesant pt. ea gatitul..
Acum au inceput cazaturile...saracutele...si sufletelul
nostru s-a lovit tare sub nas(a dat de masuta),i-a curs
sange si i s-a umflat.

Acum am vazut Pampers in oferta:168 buc.=25,90 euro.Cine
face cumparaturile de la Esselunga(acolo vor fi in
oferta din 13)?Noi suntem multumiti de magazin,plus
ca e si la 5 min. de noi.Au oferte convenabile,si imi
place ca dau puncte,pe care iei ce vrei din catalog.

Noapte buna la pitici!

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput