Puiuti de Randunici 2008!! (126)
Raspunsuri - Pagina 7
lyvy spune:
Heloo!
Mah, imi vine sa ma tai incet si sigur cu legea astora, cu 85% 
Mi-e bine si asa la servici, ca mai respir si io, da era bine si acasa cu atata banet ce-l dau astia acuma!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
bubu05 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau SUNT MUMOASA?? POZE POVESTEA NASTERII mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
lyvy spune:
Clau, am vazut pozici delicioase cu sexy Rebe, o sa suceasca mintile la baieti!
Ariel,din ciclul "never say never", da never, never, ieri mi-am comandat si eu premergator pe net, maine vine acasa.
Kya, am vazut si floricica ta, e o scumpa!!
Bubu, sigur e ceva in aer!
Raluca de Grecia, vazut pozici frumoase cu ochisori superbi!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
La noi e virusata toata casa si cred ca tot orasul!!!
Suntem raciti cu totii, mai putin Iris, care nu stiu cat mai rezista cu atatia virusi in jurul ei, oricum ii dau pentru preventie Oscilococcinum, si e bine fata.
Ne-au iesit si dintisorii de sus, fara scandal, fara nimic, deci avem 4 dintisori, am niste emotii cand ies dintisorii, ce-oi face cand s-a marita!!
Eu am capul cat butoiul, mucalesc la greu, febra si tot tacamul de senzatii nasoale.Sper sa nu ajung la chestii mai urate ca nu stiu ce ma fac cu alaptatul!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Mah, cand vin eu, fugiti toate???????????

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
luny spune:
sunt eu..prin joaca, tavalita pe jos, printre catarari si jucarii, i-am dat aproape toata portia de cereale, vai mama mea!!

Beeey, sunt singura care rezista premergatorului??![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lyvy La noi e virusata toata casa si cred ca tot orasul!!! Suntem raciti cu totii, mai putin Iris, care nu stiu cat mai rezista cu atatia virusi in jurul ei, oricum ii dau pentru preventie Oscilococcinum, si e bine fata. |
Si eu la fel sunt cu doza saptamanala, si vad ca pana acum e bine. Doamne Ajuta!
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
la mine ar fi cam 2 mil in plus cred, cu astia 85%..un rahat, au crescut salariile putin de cand am plecat eu, dar mie imi calculeaza din venitul din anul dinainte sa ies in CIC, nu?..parca asa e..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
Lyvy,
Ca te-am prins pe net. Spune-mi si mie de ce in farmaciile de la noi nu se gaseste Orajel pt dinti? Nu se importa?
Toate persoanele pe care le stiu au zis ca-i mai bun decat Calgelul sau Dentinoxul si totusi in farmacii nu se gaseste.