Puiuti de Randunici 2008!! (126)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui gudinde![]() |

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
citat din mesajul lui gudinde![]() |
...nu vorbesti singura , te "citesc" Liana, mami de Teo
VALENTINA C spune:
buna!!!
Sunt foarte in urma cu cititul, abia am timp sa respir, dar ma gandesc la voi si mai vad poze...
Noi avem al doilea dinte pe drum, mancam foarte bine si crema de legume si cerealele si plapticul, fie de la mine, fie din biberon...
a inceput sa lege silabe, toata ziua e cu ta-ta-ta, da-da-da, na-na-na...
Si noi am luat azi premergator, desi n-as fi vrut..
. L-am pus in el si i-a placut foarte tare, asa ca ne-am executat...
http://good-times.webshots.com/album/567944158Meqgay
Valentina si Matei (10.04.2008)
bubu05 spune:
| citat din mesajul lui mimonix Bai Tuchima lasi????? dar ce nene e contagioasa Bubu? Adica cum?? ![]() ![]() Am uitat sa va spun urmatoarele: 1.la reteta de branza, NU INCERCATI ASA CEVA ACASA 2. azi m-am imbracat f frumos, mi-am pus pantaloni 3/4 si sosetele scumpe , un tricou mulat sexos cu vedere la si tot asa pana cand am bagat un deget cu totul in ciorap si am facut o mare gaura care s-a brodit perfect pe glezna fina Nu va mai spun ca am murit de cald cu plovarul si nu puteam sa-l dau jos ca mi se vedeau burtile ca deh, tricoul era mulat...a, era sa uit a inceput sa-mi cada si parul, asa ca ...mai un ciorap, mai culegeam un fir de par, mai zambeam fumos in jur sa ma placa lumea ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
...si partea de final

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
lyvy spune:
Gudinde, scuze, am plecat putin.Nu are rost sa fac pe desteapta cu explicatii fel de fel, dar eu pana acuma nu am auzit de asa ceva, si nimeni nu a cautat ca sa ma informez, deci nu stiu nimic despre el.
Sa inteleg ca e ceva similar cu Calgelul, Dentinoxul???
Luny, si eu am rezistat eroiceste la ideea de a cumpara premergator pana acu 2 zile!
La capitolul 85 %, la mine chiar merita, da asta e , am ratat-o!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Ma duc la printesita, si-apoi incepe DANSEZ PENTRU TINE, tare-mi place, asa ca ne vedem in vichend!!
Va pup!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
bubu05 spune:
| citat din mesajul lui Kya Asa stau cand nu vreau sa dorm Asa imi place sa ma ridic mereu Raluca mamica de Sanziana mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here! |
ce tare eeee!

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
Vali, bravo lui Matei vorbaret!
Luny, eu rezist fara premergator!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
Tantanan 

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
luny spune:
gata, a 'cedat' Mufa, s-a culacat!..sa vedem cat tine repriza..
faza e ca nu a supt decat putin si mi-a cam rams beton un san si ma cam doare..
aaa, kya, noroc cu Bubu, ca uitasem sa-ti spun ca am vazut-o pe Sanzi ce frumos sta ea in picioare!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

dar ce nene e contagioasa Bubu? 
si tot asa pana cand am bagat un deget cu totul in ciorap si am facut o mare gaura care s-a brodit perfect pe glezna fina
Nu va mai spun ca am murit de cald cu plovarul si nu puteam sa-l dau jos ca mi se vedeau burtile ca deh, tricoul era mulat...a, era sa uit
(15 ani) si
mititica