Puiuti de Randunici 2008!! (126)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu05 spune:
Duamna Mimo, sa traiesti o mie de ani! Am uitat sa-ti zic ieri. Am luat Triderm si l-am dat pe Stef ieri, o singura data, cat a dormit afara si nu mai are iritatia rosie si abia se mai vede pe fatzuca 

Maia, tot am vorbit aici de creme...si Rebe de clau a avut o iritatie si e mai bine acum...Vladut al meu a a vut ceva nasol cand era bebe, de i se luase si pielicica, era carne vie, pe o suprafata micuta, la fundulet. Si eu atunci cu violet de gentiana l-am facut bine super repede. Uscat cu feonul si tinut fara pampers, dar putinel.
Vorbeati de apa. Eu i-am dat o singura data sa bea si a baut vreo 20 ml. Deci ii place. dar prefera ceiut de fenicul. Bea cam 120 ml pe zi. Lui ii place sa se joace si cu bibele de ceai, mai bea mai vorbeste cu el
. Si ii dau intre mese, ca trec 3-4 ore intre mese si parca ar bea ceva.
Stela, si Stef se kk-leste in timp ce papa, mereu!
Aaaa...
Si eu m-am luat azi de randunoi...intr-un fel imi pare rau, pt. ca el munceste in casa asta, munceste mult sa avem de toate...e toata ziua pe drumuri cu alte treburi, el plateste rate, facturi...dar m-am luat de el pt. ca acasa nu m-a mai ajutat cu absolut nimic...pana anul trecut facea o gramada...acum nimic, dar nimic...si cat sa mai pot si eu, ca ma apuca si pe mine toate alea...zici ca-s menajera, pe putin
. Toata ziua eu nu stiu altceva decat mancare, curat, calcat, copii
. N-am mai iesit undeva de cand ne-am intors din concediu
. Si mi-au venit dracii...of...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
luny spune:
e clar ca Mufa e in greva foamei...deschide gura la 4-5 linguru=ite maxim
..acum nici cerealele nu le vrea, i-a dat fix 2 linguri si a inceput sa urle..l-am calmat la san..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Gudinde
merci! Stiu zona, ma duc sa caut.
Clau cred ca ii e dor de tat-su...
Dimineata cand se trezea, o mai luam in pat intre noi, inainte sa ma duc eu sa-i fac papa. Acum, la fel o iau in pat, si se tot intoarce spre partea randunoiului... 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Maia, si eu trec prin asta cu gogoshica Rebeccai. Hai sa-ti spun ce mi-au zis fetele sa iau : mai ales daca e vorba si de bubite mici ca niste cosulete ( cum este si la Rebe ) am luat DIPROGENTA la sfatul lui Bitza de la pediatra micutei ei.
Apoi mai este foarte buna crema CICALFETE de la Avene ( sfat de la Liana ) , pudra Baneocin, albastru de metil, violet de gentiana...
Eu am schimbat si baxul de pampersi in caz ca o fi vreo alergie de la el...
Sper sa treaca repede, nici noi nu suntem inca bine , dar suntem pe drumul cel bun.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
bubu05 spune:
Hmmm..tocmai citeam de Ariel ca s-a ciondanit si ea cu randunoiul...o fi ceva in aer? 

Sa ma duc sa-l scol pe Stef??cat o mai dormi?
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
luny spune:
kya
2 fete cu dor de tati..
..dar si cand o veni!..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Clau,
pt randunoiul tau care bucatareste iar tu stai la forumeala...Super nene!!!!
Si tu esti chiar o Duamna!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
bubu05 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucaspm Vineeeeee !!! http://community.webshots.com/album/568379110MManEO Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008) |

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 Cateva pozici de azi dimineata de la 5 (ca asa ne trezim noi) Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) http://community.webshots.com/user/raluca2107 |

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
gudinde spune:
Kya,
Da un tel inainte sa nu te duci degeaba.
Farmacia Farmatop
Str Dristorului nr 2
Tel: 321.45.56

Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)