Puiuti de Randunici 2008!! (126)
Raspunsuri - Pagina 5
clauclau spune:
Repede de tot si eu ca avem program de bucatareala, m-a invitat omu' in bucatarie , facem pulpe la cuptor, salata de cruditati si crema de zahar ars!
Bitza, ce sa zic, sper ca suntem pe drumul cel bun cu gogosica, am luat Diprogenta si am schimbat baxul de pampersi...
Revin dupa ce termin cu programul de seara..., nu mai pot sta acum....
Multumesc mult de aprecierea Rebecutzei, are genele de la tacso, sunt identice...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
luny spune:
am stat afara 3 ore!..m-am dus la Unirii in parc, apoi la mall, si apoi la leagane putin..a fost sport in toata regula!!
clau e ceva Rebecca...fotomodel o faci!!
tuchi io mi-s ciorbareasa din fire, nu rezista fara mai mult de 3 zile!..asa ca daca e ciorba, mai ales acra, hop si eu
bitza eu mai stau ce pestele..cica 10-12 luni, uite aici
http://www.wholesomebabyfood.com/fishbabyfoodrecipes.htm
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Frumosi copii am vazut in poze!!!
Liana eu am inceput un tratament homeopat. De fapt inca nu l-am inceput inca, ca nu am adunat toate bobitele.
ARIEEEEEL help! Ce alte farmacii homeopate mai exista in afara de aia de la Iancului, ca nu am gasit Fabiana si Acidum formicum (in concentratiile care-mi trebuie mie)
Acum zano-zmeul vad ca sta in scaunelul ei in bucatarie (cu mama care trebaluieste), si zdrangane cu jucarelele in masuta scaunului.
Maine mergem sa-i cumpar tarcul, si daca tot o sa fiu pe la cumparaturi, trebuie musai bagata si niste terapie - un fardutz ceva...
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
Maia37 spune:
Inainte de toate va salut dragi randunele si iertati-mi absenta
of multe s-au mai intamplat in ultimul timp...
Mai fetelor stau si-mi pun intrebarea:"cum s-au descurcat dragele de mamici cu multi ani in urma inainte de a apare pampersii pe piata romaneasca ca eu am deja un lighean plin de pantalon,body si prosopel de pus intre picioare?O sa va intrebati de ce poate.Vlad al meu are o iritatie la noada fundului si cred ca de la pampers caci servetele umede folosesc ocazional caci il spal de fiecare data si-l creia o pauzasc bine.Are un grupulet de brobonite rosii si-l dau cu o crema preparata la farmacie si am zis ca-i bine sa-l las fara pampers o perioada de timp dar vad ca uda rufele la foc automat dragelor...cum s-or fi descurcat saracele de ele fara pampersi?
Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)
http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD
bubu05 spune:
'Na seara!
Ce fac Duamnele??
N-am apucat sa citesc tot, am vazut insa pozele flumoase foc cu Rebeccoasa si cu Mufarin adormit in scaun
Mi-au placut dediacatiile pt. mamicile care alapteaza, ce multe sunteti!!!! felicitari si tot respectul meu!!
Mai, ce ziceti de vremea de azi?? super, nu alta!! am stat afara 3 ore jumate, Cami, n-am apucat sa stau 4 ore , ca venise ora de masa!
Stefu s-a dat in leagan de 3 ori si radea si vorbea intr-una cu umbra lui . Dupa a treia repriza de leganat l-a luat randunoiul sa-l tina in brate is el s-a cuibarit si-a adormit instant
Ieri am facut pt. noi o ciorbita de vacuta si i-am fiert si lui Stef acolo legumele, am scos apoi carnita si le-am mixat cu unt. A iesit piureul super, extra bun! Are clar alt gust, cu carnita si legumele fierte la un loc. Plus ca am impuscat doi iepuri deodata si nu m-am muncit de doua ori.
Acum am terminat si eu prin bucatarie, am papat si astept sa se trezeasca Stef. A adormit la 4 jumate azi, ca s-a lafait in parc
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
mstela spune:
Raluca-greece,ce copii superbi ai tu...si nu ni-i aratai..
Am vazut si un Sabin dragutz si energic sculat cu noaptea in cap!Si bv tie mami ca esti cu adevarat o duamna!In cazul asta,vino pe la noi mai des!
cris
mimo,nu-i mai bine mami,in costum de cratita la plimbare??Si nu mai exista niciun stres?
Am vazut si zana devenita zmeoaica!!Si,bineinteles,pe Rebe cea cu gene lungiii!
Maia,of mami,dar ai incercat si alte marci de pampers si tot se irita?
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
gudinde spune:
Tuchi stiu eu pe cineva care zicea ca dupa examenul de specialitate se lasa de un anumit sport
Kya o farmacie homeopata buna se afla si la intersectia Bd. Decebal cu Dristor (cum mergi de la Piata Muncii spre Piata Alba Iulia, prima intersectie mare semaforizata).
mstela spune:
I-am pus Teodorei azi in piureul de leg. putintel praz BIO ca tot v-am auzit pe voi.Esec mare!Ii venea sa verse la fiecare lta..Ce m-am mai chinuit.Ramasese juma de portie si am mai incercat-o acum..la fel..gata sa vomite..a papat cateva lte,dar greuuu..So,nu vrea sa fie olteanca.Mai nasol ca trebe sa arunc portia pt maine.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
clauclau spune:
N-am mai raspuns invitatiei randunoiului la bucatareala , s-a descurcat singur si toate sunt aproape gata!
Asa ca am facut o scrisorica din ce-am citit pana la pagina 5!
Raluca, ce sa zic, ei i-am facut fata, acum sa si-o pazeasca, nene! Zice ca o sa mearga peste tot cu ea cand va fi mare, adica o s-o astepte in parcarea clubului, discotecii, restaurantului or unde s-o duce fata!
Tuchi, ce super ca a dormit atata Seb azi, te-a lasat sa-ti mai termini din treburi. Sa speram ca doarme bine si la noapte! Pana la urma cum ai luat Ilincoasa de la gradi?
Ariel, imi pare tare rau ca ai fost necajita, uite de-aia incerc sa nu scriu pe la alte subiecte caci oamenii sunt rautaciosi si nu se cunosc cum ne cunoastem noi aici la mamiceala si este o atmosfera calda. Am mai citit pe la alte subiecte din cand in cand si am observat multi rechini, ca sa zic asa! Fac tot posibilul sa nu ma bag… Si sa stapaneasca sanatos si fericit premergatorul Teo si pe tine sa te mai lase cateva minutele sa respiri. Ca n-o sa stea prea mult in el, dar uneori si 5 minute sunt aur …
Gecko, are gene fata, are! Sunt exact ca ale randunoiului…el cand era mic si le tundea ca erau prea lungi si-l incurcau la ochi!!! Zapacit mare…
Ralucaspm, ti-l dau pe Razvanel daca-l vrea Ioana. Cand vine acasa din vacanta ii arat frumusetea de Ioana sa vad ce zice! Pup odorii tai frumosi.
Mimo, asa-I ca sunt tocmai bune de rontait talpicile lui Vladutu? Asa mici si grasunele, mama, mama ce greu ma abtin sa nu musc din ele! Iar faza cu bluza mulata si sosetele lycra , beton ca de obicei esti!
Kya, imi pare rau ca te zapaceste fata, pentru tine e greu caci pana acum era super cumintica si te-ai obisnuit asa. Eu totusi cred ca-I este dor de tati al ei, ca nu-l mai vede prin casa…Si sper sa fie doar o faza trecatoare si sa fie Sanzi cuminte ca intotdeauna. Sa nu se transforme intr-o Rebecoasa nazdravada si atomica…
Bitza, am uitat sa-ti zic de botosei…De fapt sunt cizmulite din piele intoarsa si sunt aduse tot din State. Sunt mumoase rau, nu??? Ce mai face Antonia? Este bine?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Kya spune:
Aaa, mai vroiam sa spun, ca si noi am trecut printr-un eritem fesier foarte urat. Rosu, iritat, aproape rana! Si pe o suprafata destul de extinsa. Nu pot sa inteleg de ce, pentru ca eu de fiecare data cand o schimb, o spal cu apa si sapun. Bepanthenul nu avea nici un efect. Am rezolvat cu Nidoflor. Acum s-a vindecat, dar pana i-a trecut facuse un fel de coaja, ca la julituri. Bietul copil, cand vedeam in ce hal arata... Of! Dar nu parea ca o doare sau o ustura.
Acum ca s-a vindecat, o dau cu crema de galbenele (v-am citit toate sfaturile
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!