a inceput campania /Rezultate comentate
Raspunsuri - Pagina 11
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Ileana stai linistita ca a intrat si Tariceanu. Cum se vede si din poza de la negocieri. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
...i-au lasat, totusi, cu sosete.....
P.S. Vezi ca ai uitat sa-mi spui cu ce rezultat a dat vijelios Draga Stolo piept cu votul po****r.
dyannna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
-propunerea PNL ptr prim-ministru: Tariceanu, 45%, locul 1 in colegiu, 10.121 de voturi. Urmeaza etapa de redistribuire. Inteleg ca n-ar avea autoritatea sa se reclame nu-mai-stiu-ce.-propunerea PDL ptr. prim-ministru: Dl. Stolojan; Dumnealui are, desigur, autoritatea sa se reclame nu-sh' ce. Xeno, pliz help, completeaza tu cifrele, ca eu nu-mi amintesc. Deci, cite voturi, ce procent? www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank"> see detailsEu zic ca procentele pe care le-a obtinut PD_L in comparatie cu cele obtinute de PNL sunt aproape duble si diferenta asta nu te califica nicidecum sa pretinzi mandatul de premier...by the way, ei pot nutri dorinta asta...in fond suntem o tara democratica si fiecare e liber sa visezeImi doream guvern PDL-PNL dar aroganta celor din urma imi lasa un gust amar...' NU AVEM CE NEGOCIA"-de acord TAri si sper data viitoare sa reusesti sa obtii mandatul de parlamentar fara negociere ca asta data |
sirimie spune:
Super poza
Nu cred ca e vreo aroganta de o parte sau de alta. E clar ca inca nu au obtinut ce au vrut si pun presiune. Asta e singura explicatie pentru mesajele care apar in presa, ca "putem si in opozitie" etc.
Sa afle si doctorul de la Cotroceni cum sta treaba si sa il puna la zid.
Si PDL ar fi facut fix la fel.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
dyannna spune:
Poate ca si PDL ar fi facut la fel dar ranjetele si batul in partea dorsala parca mi se par cam mult...e fain sa te tii tare dar e si riscant...negociere,negociere dar cat de puternica e moneda de schimb?Am un feeling ca un guvern minoritar va trece, poate primul nu dar urmatorul da...apoi vor da toti din umeri,nedumeriti,oare cine a votat guvernul ca doar nimeni din opozitie nu-l sustine?
loryi1974 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Eliza5
Loryi, dar astia enumerati de tine STIU in momentul in care sunt numiti ca treaba e doar pe 4 ani si atat! Intotdeauna la schimbarea guvernului se schimba tot "aparatul", formal si informal. Stai linistita, ca si-au facut si curatenie in birouri, si-au aranjat deja urmatoarea slujba. Si ce crezi, ca cei care ii vor inlocui sunt mai breji? Da de unde? Aceeasi Marie, cu alta palarie, numita tot pe 4 ani. Nu e normal sa fie asa, desigur, dar ceea ce incerc eu sa spun este ca nu e deloc o surpriza pentru "sefuletii" din teritoriu sa fie revocati si inlocuiti cu altii numiti tot politic. Eliza si Alex (15 nov. 2004) |
STIU,dar crede-ma ca mai vor.De ce ar pleca in opozitie tocmai acum cand au sanse mari ,ei si UDMR-ul cel vesnic la guvernare,sa ramana la guvernare?Daca ar iesi acum de la guvernare,s-ar produce oarece vanzoleli prin partid.Pentru ce ar risca plecari din partid?De aceea,se si leaga UDMR de PNL,singuri n-au sanse ,impreuna la negocieri sunt muuult mai puternici.
In alta ordine de idei,am ramas fara Norica si fara Paunescu,marele poet.
Mie imi place uninominalul asta chiar daca nu este cel mai bun posibil.As fi preferat sa lase si pe altii afara,inclusiv de la PDL..
xenocid spune:
Ileana tu crezi ca aflu acum ca draga stolo nu candideaza!? A mers saracu de destul de multe ori in fata electoratului. Si uninominal si pe liste - cu mai mult succes decat subalternul sau tariceanu.
Si nici macar nu-l consider drept cel mai porivit pentru postul de pm. daca vrei - il consider cea mai proasta varianta cu care poate iesi pdl.
...
Cica un candidat va intra in parlament de pe locul 3 in colegiul sau venind direct din ... AREST
Asta da performanta! Ma intreb daca va depune juramantul sub juramant :)
N-are rost sa spunem de la ce partid e!
E de la singurul partid de dreapta! De dreapta cum intri, ultima celula din fund !
iileana spune:
citat din mesajul lui dyannna ...batul in partea dorsala parca mi se par cam mult... |
Batul ala se cheama coloana vertebrala.
citat din mesajul lui xenocid Ileana tu crezi ca aflu acum ca draga stolo nu candideaza!? |
Pai, Xeno, vazind cum pui tu in relatie indreptatirea cuiva de a fi propunere de prim ministru a propriului partid cu evolutia in propria-i circumscriptia electorala, asa ma gindeam, ca poate n-ai aflat ca lu' Stolo i-a fost nitel tirsa tura asta sa dea nas in nas cu electoratul.
Dar, ce-i drept, el a fost si putin bolnav acum 4 ani.
valentinag spune:
O Doamne!Ce dracu o sa ne facem 4 ani d'acu nu stiu!Sa vedeti balacareala draq,sa vedeti "negocieri"ala cat imi dai,ala ce-mi dai...Mi-e sila!
Eu vreau guvern minoritar,PDL!Si vreau sa vad cati km de autostrada realizeaza,sa vad daca dispar gropile de pe DN1A si nu numai,vreau sa vad cat creste PIB-ul,vreau sa vad ce crestere economica avem la anu',vreau sa vad ca se respecta legile,vreau,vreau,vreau!
Nu stiu cine spunea mai sus(scuze)ca Base ar vrea PNL-ul la guvernare,o daaa!
Apropo,ce-a facut "Ciocu mic"a intrat in parlament???Bine ca domnu Bideu,n-a intrat!Slava Domnului!
Si pentru ca marina a inchis subiectul deschis de forumista noastra mathilda,care"multumea"romanilor,profit de acest subiect,sa MULTUMESC romanilor ca in sfirsit dupa atatia ani PRM si-a luat bye bye de la parlament,sa nu mai vorbesc de nea jiji!Astept cu interes momentul cad nici UDMR-ul n-o sa mai fie,decat acolo unde ii sta bine,la minoritati,nu ca partid independent!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
xenocid spune:
Ileana stii bine ca nici pe mine nici pe tine nu ne va apuca Anul Nou inainte sa mancam o broasca moarta :)
D'aia eu prefer sa rad cat pot de ea acum cat e vie, raioasa si misca.
Vad ca pe psd se pune deja presiune mare din teritoriu. Baronii si'au epuizat economiile si se vor indarat. In pnl o sa fie si mai mare vanzoleala intrucat bijbocii nu se vor sub nici un chip intarcati!