a inceput campania /Rezultate comentate
Raspunsuri - Pagina 10
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Precum stii nimeni nu exclude nimic. Nici C. Antonescu nu spune ca exclud negocierile cu PSD'ul. |
Absolut corect.
De ce ar le-ar exclude?
Ne-existind un partid a carui doctrina sa se inrudeasca clar cu a sa,
PNL va alege acel partener politic care-i garanteaza respectarea intru-totul a programului sau de guvernare.
xenocid spune:
Repet o stire pe care poate ati scapat'o :
Lui T#259;riceanu îi lipsesc 18 voturi ca s#259; intre în Parlament!
Care motocicleta lu' Tariceanu ati votat PNL in alt colegiu!?
Mai exact tariceanu pierde mandatul in fata unui ... fabricant de carnati si parizer din PD-L
Acum politic vorbind - cum dracu sa ai tu nu doar autoritatea sa te reclami liderul partidului ci si tupeul sa te autopropui prim-ministru!?
iileana spune:
Xeno, relax, nu te bucura prea iute ca deocamdata sint numai zvonuri. "surse". "se pare ca".
Acum politic vorbind - in situatia sa actuala, PNL poate "avea tupeul" de a cere ce vrea muschii lui. Si luna de pe cer.
Sa-ti arat nitel pisica? Uite: prim-ministru de Dabuleni.
P.S. Cam trist ca nu trecura pragul PNG-u' si PRM-u', este? Sa vezi ce fain-frumos isi facea PDL-ul majoritatea cu aliatii sai traditionali...
xenocid spune:
Tariceanu intra la redistribuirea nationala. Un fel de prostu' clasei da' cu pile. Da' stati sa vedeti ca cica la redistribuirea nationala se negociaza intre partide: imi dai un colegiu iti dau altu. Atunci Tariceanu se va afla in situatia mizerabila de a'si negocia intai intrarea in parlament. Asta daca nu'i pune David sa renumere voturile din Ilfov pana la pastele cailor sau pana eventual liberalul Thuma de la 3 se retrage datorita unor probleme personale
Asa'i trebuie. Umbla prin bucuresti o sofisticatenie la moda, niste intelectualitaturi trendy, mai ceva ca pastele in bulgaria, craciunul la viena si jaluzelele verticale si anume votul in alb.
Adica oameni in toata firea ies prin ceata la 2 grade si mimeaza actu' electoral. Cu tot ce'i trebuie - stat la coada, dat buletin, luat stampila cu buletine, intrat in cabina, tras perdeluta,!,iesit bagat, dat, luat, plecat acasa. Totul pentru ca au auzit ca iarna asta s'ar purta alb.
Mai am si eu cateva idei de sezon: mersul in alb la cumparaturi - te plimbi cu carutu gol printre rafturi si ceri vanzatoarei chitanta pe nimic. Cozonaci in alb: pui faina in raft, ouale in frigider dai drumul la cuptor si verifici peste 2 ore daca e gata.
Hai ca se poate!
xenocid spune:
Tariceanu intra la redistribuirea nationala.
http://www.becparlamentare2008.ro/rezul/repartizare/25/CD_5A_25.pdf
ha ha!
loryi1974 spune:
Aparent,PNL-ul sta bine.Doar aparent.Pentru ca nu trebuie sa uitam de sefii din judet ;administratii financiare,inspectorate scolare,sanatate publica,directori de scoli,spitale ,institutii publice care vor intelege mai greu cat de moral este sa intri cinstit in opozitie cu 18%.Pentru ca nu trebuie sa uitam de structurile centrale po****te cu rude ale sefuletilor din judete(pe cuvant ca e plin).Pentru ca nu trebuie sa uitam de pisica alegerilor anticipate in 2009 adica in acelasi timp cu cele prezidentiale.
In ceea ce priveste pisica pesedista intruchipata de Geoana.M-a miscat pana la lacrimi discursul de duminica seara cum ne povestea despre Romania ce o va aduce pe drumul ce drept in timp ce cu o mana ii agata lui Mitrea o esarfa rosie si cu alta il strangea pe Oprisan de brat.Oricat il detest pe Nastase,trebuie sa recunosc ca de el m-as teme ,dar de Geoana Intr-un colt,Iliescu se distra teribil in sinea lui pe masura ce candidatul psd la fotoliul de prim ministru se ambala mai tare...
Oricum,m-am linistit,stanga romaneasca nu s-a schimbat in 4 ani.In consecinta,nu va fi capabila sa implementeze un program coerent si curat de stanga.Cota unica este salvata.Controlul asupra cheltuielilor bugetare ,chiar prost cum este acum dupa devierea de stanga a liberalilor,nu se va duce complet de rapa.
Trebuie sa recunosc ca nici eu nu il vad pe Stolojan premier.Am impresia ca s-a ramolit.
Si poate ati uitat de eminenta cenusie a tunurilor fiscale pe numele sau Dan Rusanu care se pare ca nu va intra in Parlament...
Eliza5 spune:
Daca m-ar intreba pe mine (si probabil nu o vor face ) liberalii ar face bine sa ramana in opozitie. Nu de alta dar urmeaza un an in care orice guvern isi va rupe dintii.
O sa radeti dar eu cred ca in acest moment Basescu si-ar dori un guvern cu liberalii. Nu uitati ca urmeaza anul in care se alege presedintele. In contextul in care o sa ne loveasca in freza criza economica (aia financiara e rasuflata deja), Basescu are nevoie de cineva pe care sa dea vina pentru nenorocirile care ne pandesc la anul (somaj, scaderea nivelului de trai, fabrici inchise, si asa mai departe).
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid ha ha! |
So:
-propunerea PNL ptr prim-ministru: Tariceanu, 45%, locul 1 in colegiu, 10.121 de voturi. Urmeaza etapa de redistribuire.
Inteleg ca n-ar avea autoritatea sa se reclame nu-mai-stiu-ce.
-propunerea PDL ptr. prim-ministru: Dl. Stolojan; Dumnealui are, desigur, autoritatea sa se reclame nu-sh' ce.
Xeno, pliz help, completeaza tu cifrele, ca eu nu-mi amintesc. Deci, cite voturi, ce procent?
Eliza5 spune:
citat din mesajul lui loryi1974 Aparent,PNL-ul sta bine.Doar aparent.Pentru ca nu trebuie sa uitam de sefii din judet ;administratii financiare,inspectorate scolare,sanatate publica,directori de scoli,spitale ,institutii publice care vor intelege mai greu cat de moral este sa intri cinstit in opozitie cu 18%.Pentru ca nu trebuie sa uitam de structurile centrale po****te cu rude ale sefuletilor din judete(pe cuvant ca e plin).Pentru ca nu trebuie sa uitam de pisica alegerilor anticipate in 2009 adica in acelasi timp cu cele prezidentiale. |
Loryi, dar astia enumerati de tine STIU in momentul in care sunt numiti ca treaba e doar pe 4 ani si atat! Intotdeauna la schimbarea guvernului se schimba tot "aparatul", formal si informal. Stai linistita, ca si-au facut si curatenie in birouri, si-au aranjat deja urmatoarea slujba. Si ce crezi, ca cei care ii vor inlocui sunt mai breji? Da de unde? Aceeasi Marie, cu alta palarie, numita tot pe 4 ani. Nu e normal sa fie asa, desigur, dar ceea ce incerc eu sa spun este ca nu e deloc o surpriza pentru "sefuletii" din teritoriu sa fie revocati si inlocuiti cu altii numiti tot politic.
xenocid spune:
Ileana stai linistita ca a intrat si Tariceanu. Cum se vede si din poza de la negocieri.