a inceput campania /Rezultate comentate

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Ptiu drace!

Asa, si?

Am aflat si noi ce-i aia un "role-play" si la ce foloseste, am admirat talentul lui Olteanu, ne-am pus intrebari cu privire la calea oculta :) prin care filmarea a ajuns aici, da, bun, dar inafara de toate astea, care-i chestia?

Oricum a aparut prea tirziu pentru a mai schimba ceva, in cazul in care careva isi propusese asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

loryi1974 dar esti de acord ca dintre toti de prin agentii multi sint PSD si PDL?

Nu,nu sunt de acord.Ia da un gugal pe site-ul AVAS si vei vedea acolo o adunatura de tineri conseleri si derectori care sunt fie rude ale junei sotii a lui Atanasiu ,fie copiii unor sefuleti judeteni din PNl.Plus desigur Ca-urile societatilor cu capital de stat.Sa vezi acolo cariere la 27-30 de ani.Acuma multi sunt masteranzi la celebrul de acum Colegiu de Aparare,se pregatesc sa devina experti in siguranta nationala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
Ne povestesti tu cite ceva despre cea mai reusita achizitie PDL, candidatul care se pare ca va rupe gura tirgului?
Si anume Dl. Prigoana .
Cum o sa te simti tu reprezentat de dumnealui?

Doare! Da' las' ca dam putin cu Voinescu, Popescu (Ionut), Paleologu pupä doamna Ridzi si trece!

Tie ti'e bine cu Dida Dragan si Pocorschi?

Si am ajuns si la final! Monica, Toader si Sever si'au castigat colegiile (chiar daca nu cu 50%+1). Va promit eu ca atunci cand ii veti vedea la televizor alaturi de ciumpalaci precum Ghise si/sau Anca Constantinescu(probabil nu mai e cazul) veti sti ca s'a schimbat ceva in politica. Paleologu a castigat in fata Ministrului Muncii La Televizor Mariana Campeanu care suna intotdeauna de doua ori (pe luna ca sa aduca pensia).

Cu Ionut Popescu e mai complicat - asta chiar daca l'a tavalit pe Crin Antonescu in fief'ul PNL'ist unde sint toti imbuibatii din cota unica si bijbocii pititi sub agentii guvernamentale. Cel mai probabil CAntonescu va intra ca listac la senat. Politic valabil dar moral va avea statura lui Voiculescu un individ intrat in parlament pitit prin cutele legii. Daca ar fi candidat la mama lui in Tulcea doar mama lui l'ar fi votat. Asta in conditiile in care de 4 ani e efectiv lipit pe interiorul televizorului. Atat de mult incat mi'a prajit televizorul meu cu plasma. Cand mut pe Cartoon Network ramane Crin Antonescu impregnat 40 de minute.

In conditiile unui vot uninominal pur PNL NU LUA NICI UN MANDAT in Bucuresti. Daca vor merge mai departe convinsi ca asta e un rezultat excelent (andronic si finkelstein cu siguranta vor sustine asta pentru a'si justifica tarifele) atunci PNT-CD ii asteapta la "si altele" in manualele de istorie.

Uite cum PNL ajunge sa semene cu plaiesii din Sobieski si Romanii. 4-5 indivizi supra-expusi mediatic care se agita de la un crenel la altul zornaind sabii si in rest...araci cu fes. Nimic! Pardon Dida Dragan.

Citeam zilele astea (sincer nu mai stiu unde cel mai probabil un comentariu pe un blog) o chestie care mi s'a parut geniala - care este diferenta dintre stanga si dreapta in politica:

Dreapta e atunci cand statul iti creeaza toate conditiile ca sa castigi mai bine muncind mai mult astfel incat la sfarsitul lunii sa iei o parte din bani si sa ii dai mamei tale.

Stanga e atunci cand statul iti creeaza toate conditiile ca sa castigi mai bine muncind mai mult astfel incat la sfarsitul lunii sa'ti ia o parte din bani si sa ii dea lu ma'sa.

Parca vad cum PNL o iubeste mai mult pe ma'sa decat pe mama!

EDIT: Am uitat sa va spun (hahaha) ca Elena Udrea are mai multe voturi decat Bolteanu si Lorban LA UN LOC!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Citat:

Monica, Toader si Sever si'au castigat colegiile (chiar daca nu cu 50%+1). Va promit eu ca atunci cand ii veti vedea la televizor alaturi de ciumpalaci precum Ghise si/sau Anca Constantinescu(probabil nu mai e cazul) veti sti ca s'a schimbat ceva in politica.

Felicitari PDL pentru reusita candidatilor sai..

Ar fi nedrept sa nu completam lista celor pe care am dori nespus sa-i vedem la televizor, ca garantie a schimbarilor petrecute in politica, cu alti merituosi invingatori PDL:
- Elena Udrea ( a obtinut 45,46% si un numar enorm de voturi, respectiv 11.380, ceea ce îi asigura un mandat de deputat la redistribuiri)
- Silviu Prigoana (si-a zdrobit adversarii din sectorul 3 din Capitala, obtinand 59% din voturi.)
- Ioan Talpes ( "l'a tavalit" pe contracandidatul sau Cristian Topescu, ceea ce o fi, probabil, normal, gratie impecabilei sale staturi morale)
... asta ca sa ne oprim la Bucuresti.

Apreciez, de asemenea, consecventa cu care Xeno ii face zob pe liberali.
E, desigur, dezgustator sa vezi cum unii se grabesc azi sa pupe unde au scuipat pina ieri.

Mai ales cind exista alternative: vezi sugestia venita de la Cotroceni via www.hotnews.ro/stiri-politic-5198528-video-audio-sebastian-lazaroiu-posibila-noua-solutie-imorala-sau-avem-guvernare-doi-ani-este-necesara-schimbarea-sistemului-vot.htm" target="_blank">consilierul prezidential S. Lazaroiu- "pentru realizarea noului guvern, ar putea fi adoptata o a doua "solutie imorala". El nu a exclus ca PD-L sa colaboreze cu PSD " . Normal, ii lega multe, tineretile feseniste, de pilda.
Mult succes.

--------

In rest, sintem de acord.
Nu, nu a cistigat dreapta la aceste alegeri.
Dreapta a pierdut.
A obtinut doar 18%.

Mergi la inceput

Citat:

Eu nu! Doar ca cei ce merg la vot s'au gandit sa termine ce a inceput remes.

Citat:
Mai ales cind exista alternative: vezi sugestia venita de la Cotroceni via www.hotnews.ro/stiri-politic-5198528-video-audio-sebastian-lazaroiu-posibila-noua-solutie-imorala-sau-avem-guvernare-doi-ani-este-necesara-schimbarea-sistemului-vot.htm" target="_blank">consilierul prezidential S. Lazaroiu- "pentru realizarea noului guvern, ar putea fi adoptata o a doua "solutie imorala". El nu a exclus ca PD-L sa colaboreze cu PSD " . Normal, ii lega multe, tineretile feseniste, de pilda.

Precum stii nimeni nu exclude nimic. Nici CAntonescu (nascut speranta mort talent) nu spune ca exclud negocierile cu PSD'ul.
Tineretea fesenista ... ehe taica ce vremuri...ce tanar si frumos era Petre Roman. Chiar asta pe unde o mai candida acusha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu pariez ca o sa fie PNL cu PDL.

Dar ce intorsatura de situatie. Dupa ce toate trompetele PDL in frunte cu Stolojan (Boc nici nu conteaza...) au dat-o tare in ultimii 2 ani cu ce rau face PNL poporului...

Sau daca nu PDL cu PSD. Dupa ce toate trompetele PDL in frunte cu Stolojan (Boc nici nu conteaza...) au dat-o tare in ultimii 2 ani cu alianta "contra naturii" dintre PNL si PSD

Asta pentru ca ma indoiesc ca Basescu va accepta pe PDL in opozitie. El o sa fie in campanie anul viitor, are nevoie de tot suportul.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Mai, Xeno, unde vezi tu ca PNL-ul sta atat de prost? Dimpotriva are o pozitie foarte puternica, nici PSD nici PDL nu pot sa faca un guvern majoritar fara PNL.
Apropos, l-ai urmarit pe Stolojan la televizor cand cu anuntarea exit-poll-ului? A stat omul ala cel putin juma' de ora cu un rictus pe fatza de am crezut sincer ca a patit Doamne fereste o paralizie faciala. Probabil i sa naruisera visele de preamarire si ii fugea de sub ochi scaunul de prim ministru (apropos, cand ai dat ultima data un google pe stolojan si rafo?).
Si.. serios? chiar te reprezinta Udrea?? Te reprezinta Boc? Un om mai lipsit de creativitate si simt politic eu nu am vazut. Un robotel intors la ceas, asta e Boc. Discurs lipsit de substanta, limbaj de lemn si privire fixa. Despre Talpes nu mai vorbesc, istoria lui este atat de veche precum securitatea.
Ce este PDL fara Basescu? Asta e intrebarea mea. Eu il vad ca pe un partid fara doctrina, o adunatura de fosti liberali nemultumiti coalizati cu un partid oportunist si agatat de locomotiva Basescu.
Oricum, importante sunt acum coalitiile. Chiar sunt curioasa.. tu Xeno, cum vezi o alianta PDL - PNL?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5
Chiar sunt curioasa.. tu Xeno, cum vezi o alianta PDL - PNL?
Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Eliza, www.hotnews.ro/stiri-politic-5205104-tariceanu-putea-pierde-locul-parlamentar.htm" target="_blank">n'ai cu cine ma!

Si PNL nu intra in opozitie cum un tata de 10 copii nu intra in somaj. Pai tu crezi ca se pot detasa bijbocii de la bugetul de stat? Tot aparatul de lipitori creeat in ultimii 4 ani va protesta energic. Fiti convinsi ca la negocierile astea se pun pe masa pana si posturile de director de scoala din ultimul catun.

Cu Tariceanu si Norica afara din parlament cu orban olteanu si antonescu intrati chinuiti pe sub pragul electoral pnl e altul cu siguranta.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Eu nu! Doar ca cei ce merg la vot s'au gandit sa termine ce a inceput remes.

Remes nu a candidat. E suspendat din partid. Unii si-au facut curat in ograda.
Dar da, cei ce merg la vot au, intotdeauna, optiunea cea mai corecta. . Vezi rezultatele .
(Apropo, care ziceati ca a fost structura electoratului, tura asta, pe criteriul "studii"? Ca sa vad si eu ce-l reprezinta pe Xeno...)

Roman? Care Roman? Ala de-a fost dat jos cu minerii ca sa se puna in locul sau un prim-ministru loial lui iliescu? Ah, cum il chema pe acel prim-ministru? Roman caruia i se susura la ureche "Petrica, esti cel mai tare!" de catre altcineva, care l-a debarcat mai apoi din PD? Ah, da' pe acest altcineva cum il chema?

Citat:
Ce este PDL fara Basescu? Asta e intrebarea mea. Eu il vad ca pe un partid fara doctrina, o adunatura de fosti liberali nemultumiti coalizati cu un partid oportunist si agatat de locomotiva Basescu

Exercitiu de imaginatie: daca miine Basescu se razgindeste si declara ca nu-i mai place PDL-ul si se dezice de el, cam ce mai ramine din acest partid?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu ma intreb ce se va intimpla anul viitor cind Basescu nu va fi reales

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput