Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
ralu_t spune:
neata
plecam in parc curand
iulia eu ti-am raspuns in post-ul trecut...chiar daca am raspuns la modul general, citeste acolo
laura noi am inceput o diversificare mai speciala, morcov si fructe. asa ne-a zis pediatra. azi i-am dat para si a papapt. oricum, pana acum, morcovul e campion.
RALU-
de minune albastraTudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR
gabitzam spune:
Doctorita a ascultat-o pe Sara de ti-a zis sa-i dai antibiotic?
Cand a fost Raducu racit in prima faza nu i-am dat antibiotic, dar dupa doua saptamani de haraiala in piept tot acolo am ajuns.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
brie spune:
Fetelor va multumesc tare mult pt sfaturi si incurajari. Am sa mai astept ceva timp, o sa am rabdare si daca nu si nu atunci voi trece la stimulare cu ceaiuri sau cu granulele acelea. Am sa o pun la san ori de cate ori va cere.
Va multumesc tare mult si va imbratisez virtual.
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
iulia83 spune:
| Citat: |
| Iulia, iubita, Babycook mi-au aratat fetele ca se gaseste pe laRedoute Franta, dar de acolo am inteles ca nu se mai poate comanda. L-am mai vazut pe Mothercare pe site-ul din Anglia. La noi nu l-am vazut inca pe nici un site. L-am trimis pe barbata-miu sa cerceteze piata pe la magazinele de electrocasnice de la noi. |
merci Gabitza. atunci n-am decat sa vad de unde-l comand. am vazut totusi ca pe site-urile rom sunt roboti de buc special pt copii de la chicco, tigex,avent, parca...poate-mi iau d-ala
alinafa cum iti zice dr. daca n-ai incredere in el, mai mergi la unul. totusi sunt de parere ca ai bine cu antibiotic sa se faca bine decat sa ramana cu raceala netratata si sa dea in altele Doamne fereste. si eu i-am dat fetii, deci stai linistita ca-s speciale pt bebei si n-au cum sa-i faca rau. multa sanatate Scortisoarei

Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

cleo78 spune:
iulia, laredoute.fr
a, uite cazice si gabitzam
ylari, o sa razi dar fiica mea scuipa mai rau marul decat morcovul. adica scuipa tot, dar parca din morcov scuipa mai putin. si io renunt repede, bag o tsatsa si gata, ca e comod. o sa se diversifice fata in clasa 1 cu asa mama!!!!!!!
alina, imi pare rau de raceala. zic - cat nu face febra, nu baga antibeuticul. dar cel mnai bine fa cum iti dicteaza innstinctul de mama.
fugim in parc. nu stim care, gabitza, esti acolo? ![]()
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
iulia83 spune:
da ralu, acu am vazut..scuze
am dat un ochi pe lareduette.ro. produse ioc. putin si scump.
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Povestea nasterii

gabitzam spune:
Iulia, am vazut pe bebelusultau ceva similar, de la Baby Moov.
Nu pot sa dau linkul direct aici, dar daca intri pe site il gasesti la capitolul de "alimentatia artificiala"-->"prepararea hranei".
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
merci gabitza. tot de la ei am luat si scaunul de masa.
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Povestea nasterii

alina_anto spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Doctorita a ascultat-o pe Sara de ti-a zis sa-i dai antibiotic? Cand a fost Raducu racit in prima faza nu i-am dat antibiotic, dar dupa doua saptamani de haraiala in piept tot acolo am ajuns. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Nu a ascultat-o dr fiindca e si ea mai racita ca noi...zace in pat
Am vb la telDar a zis ca ar fi bine sa incep de-acum cu antib ca sa nu se ajunga la o faza mai urata...
Scortisoara Sara
YLARI spune:
| citat din mesajul lui cleo78 ylari, o sa razi dar fiica mea scuipa mai rau marul decat morcovul. adica scuipa tot, dar parca din morcov scuipa mai putin. si io renunt repede, bag o tsatsa si gata, ca e comod. o sa se diversifice fata in clasa 1 cu asa mama!!!!!!! o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
Oooof, ce puturoase de fetitze avem... Eu asta zic, ca e puturoasa a mea. In ultimele zile, nu mi-a mai scuipat deloc dar e chinuiala pana casca gura... si bineinteles, maraiala de rigoare... Eu ii dau cam 1/4 borcanel, nu cred ca e suficient ca tanjeste dupa lapte dupaia. Zilele trecute ii dadeam suc de fructe dupa piure si nu mai cerea late, dar mi s-au terminat rezervele...
Alina... ooooof, pupam scortzisoara, tare rau imi pare ca a racit mititica de ea!
de la mine si de la Eva sa ii treaca repede fara antibiotic...Ralu_t am uitat sa iti raspund, voi lasa fata cu mama, de fapt chiar ma voi muta la inceput cateva saptamani si eu acolo, Iuby mi-a zis ca o sa vina si el, poate poate incet incet ne mutam acolo, sa scap si eu de stres... Daca aveam casa noastra era altceva, plateam si eu o bona, ne descurcam noi...
Si am o problema: ne-a intrebat nasha daca i-a scrie Eva scrisoare lu' Moshu. Si nu stiu ce sa ii zic sa ii aduca Moshulika... (ma rog, noi ne permitem, si la zilele de nastere , la cununie la fel, ne-am intrebat reciproc ce vrem, ce avem nevoie ca sa fie un cadou de care sa ne bucuram cu adevarat). Am gasit niste site-uri cu jucarii si ma benoclez pe acolo...
Mama ce ma oftica astia de sub noi, cred ca si Casa Poporului s-a construit mai repede decat isi renoveaza astia casa, adormisem fata la 10.45 si la 11 au bagat astia bormasina

. Zilele trecute au gaurit peretele sa isi monteze burlanul de la hota pe la 13.30, m-au apucat crizele ca numai la ore de-astea ii apuca, parca s-ar uita pe gaura cheii si ma vad cand culc fata........... Ooooooof, of..........

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png