Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
alina_anto spune:
Mai, am uitat sa va zic ca m-am enervat teribil cu dr din Bucuresti a Sarei. Pt ca noi avem aici, la Breaza o dr. -fff draguta si buna- si avem dr la Bucuresti, unde am si inscris-o.
Si sa vedeti ca o sun eu de dimineata prima oara pe dr din Buc. Imi raspunde ii spun cine sunt, ca fetitza e racita....si ea spune, ciez: "bine, bine, o sa va contacteze unul din colegii mei" si imi inchide tel. Puteti se credeti asa ceva???
Mai, va spun sincer ca am ramas si eu si sotul realmente SOCATI. Pai eu te sun ca am o urgenta si tu-mi inchizi tel??..Plus ca eu o am pe Sara inscrisa la ea, nu la colegii ei... Si se spune ca e cea mai buna pediatra....halal medic.
Uite, dr asta din Breaza e mult mai dedicata. Vine acasa, o consulta, o studiaza, o intoarce pe toate partile, vorbim, sta cca 45 min. si ma costa 30 lei, pe cand in Buc, la medlife, imi ia 100 lei pt 5 min de consult. De fapt 5 min cu tot cu dezbracat,imbracat, cantarit, masurat, luat temp...
Hai ca m-am mai descarcat putin. Merg sa ii dau Sarei sa pape, draga lu' mama.
merci de raspunsuri fetelor
Scortisoara Sara
bratafel spune:
eu de cand o am pe Bianca sunt intr-un continuu stres. Scris astea vis a vis de ce a spus YLARI. in zona in care stau eu s-au construit toata vara de zor muuuuuulte case + sora mea si-a renovat casa in interior si exterior si ei stau la noi de atunci (ambele case sunt in aceeasi curte). Deci va da-ti seama sa ai in curte tot timpul muncitori case mai taie cu flexul , cu bormasina, bat , vorbesc tare, trantesc, etc... de asemenea pe strada nu puteam sa ma plimb pt ca trec tot timpul camioane si rabe...in casa de asemenea e zgomot: unul vb tare, altul tranteste usile, la nepotelul meu de 10 ani vin cate 2,3,4 babieti ffff obraznici si neascultatori. Fiind tot timpul nervoasa nici Bianca nu manca pana sa-mi dau eu seama - asa ca atunci cand ii dau sa manance ma calmez pe cat posibil ca sa nu ma simta.
Cand credeam ca am scapat de muncitori - acum pun tabla pe casa..si mai e si vacanta la astia mici si vin multi copiiiiiiii........
OFFFFFFFF.....
cand vine Cornel acasa ii impui capul si el ma intreaba de ce sunt nervoasa - pai sa nu-l bati?
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bratafel eu de cand o am pe Bianca sunt intr-un continuu stres. Scris astea vis a vis de ce a spus YLARI. in zona in care stau eu s-au construit toata vara de zor muuuuuulte case + sora mea si-a renovat casa in interior si exterior si ei stau la noi de atunci (ambele case sunt in aceeasi curte). Deci va da-ti seama sa ai in curte tot timpul muncitori case mai taie cu flexul , cu bormasina, bat , vorbesc tare, trantesc, etc... de asemenea pe strada nu puteam sa ma plimb pt ca trec tot timpul camioane si rabe...in casa de asemenea e zgomot: unul vb tare, altul tranteste usile, la nepotelul meu de 10 ani vin cate 2,3,4 babieti ffff obraznici si neascultatori. Fiind tot timpul nervoasa nici Bianca nu manca pana sa-mi dau eu seama - asa ca atunci cand ii dau sa manance ma calmez pe cat posibil ca sa nu ma simta. Cand credeam ca am scapat de muncitori - acum pun tabla pe casa..si mai e si vacanta la astia mici si vin multi copiiiiiiii........ OFFFFFFFF..... cand vine Cornel acasa ii impui capul si el ma intreaba de ce sunt nervoasa - pai sa nu-l bati? |
Oooof, of, saracutzele de voi!!!! Pe mine ma deranjeaza foarte tare zgomotele... te inteleg perfect... Asta mi-ar fi trebuit sa mai stau si cu nepotamiu... Care e un nebunel si jumatate, vorbeste ffff urat si ii injura pe bunici, pe parinti, nu l-a corectat nimeni niciodata, nu i-au spus ca greseste...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
bratafel spune:
de abia astept sa se mute inapoi la ei in casa, dar nepotul tot la noi se va juca cu baietii caci casa lor e noua si nu au voie acolo..... am zis ca daca mai continua in stilul asta am sa ma mut in chirie in oras...dar mai degraba imi fac o casa decat sa dau chirie la altcineva..
Lorich spune:
Buna si de la noi!
Am venit de la cumparaturi, am zis ca suntem noi destepti si mergem la prima ora sa mai evitam din buluceala, stranuturi si tuse, ca mergem cu bibi, dar se pare ca tot Bucurestiul e "destept" ca era la ca Craciun la carrefurul asta. N-au auzit oamenii de recesiune poate ![]()
Eu am avut o noapte alba, printul s-a culcat o data cu gainile, la 8 si la 12 s-a trezit, a papat, dar voia activitate, o fi zis ca-i gata noaptea, asa ca a adormit la loc cu insistente si s-a trezit din ora in ora pana la 6 cand gata...
S-a facut si el rotisor, nu mai sta cu fatza in sus nici in caditza, la baie, deh... a descoperit si el ceva.
Alina imi pare tare rau ca a luat si Sara, tare mi-era frica de asta.
si sper sa nu fie serioasa raceala. In principiu antibioticul e mai bun decat sa lasi sa se agraveze, la ei si evolueaza rapid. Si stai linistita, ca sunt speciale pt copii. Robert a luat 10 zile Zinat la o luna si jumatate. 
Miss tu la ce lucri?? Unde-s mesajele zilnice, ai? Sau am eu orbul gainilor.
Bratafel, Ylari imi pare rau de zgomot, e oribil, eu am trecut prin asta cu o luna inainte sa nasc, un zgomot (ca taia vecina de sus peretii) de tresarea asta mic in burta.
Brie vad ca ti-au dat fetele raspunsuri, as adauga sa ai incredere in lapticul tau.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
mihaser spune:
Iulia daca nu gasesti baby cook poti lua un blender si un steamer in care sa gateti legumele la abur...si rezultatul e acelasi.
cleo78 spune:
am gasit unu echilavent (face aceleasi lucruri, dar nu pot sa va zic cum e, ca e de la alta firma). Uitati-l aici .
gabitzam parca l-a ginit.
edit: e si la buburuza pe site, www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=725" target="_blank"> aici , dar mai scump.
iar la mothercare, www.mothercare.com/Beaba-Babycook/dp/B000JFJJGM/sr=1-12/qid=1225540953/ref=sr_1_12/279-4507669-9466405?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42865041&mcb=core" target="_blank"> asta il avem . verisoara noastra a facut comanda la magazinul mothercare. De fapt, ea a facut din 2 parti comanda, si unul l-am primit noi cadou
. Vorba lui tati, data viitoare, cand isi comanda mashina sau apartament, din 2 parti, una sa ne dea noua
.
inca un edit: dupa cum obesrtvati, in ro e mai scump decat in alte parti.
MiiiiissParker! daca nu iesi la apel, te sun! 

alina_anto, poti sa schimbi pediatrul. Adica sa stergi copilu de la ea. Ai dreptul sa alegi. Si daca te intreaba de ce: ca e prea ocupata. Din ce mi-ai zis tu, nu imi vine sa cred ca inca mai sunt medici asha. Noi suntem f. incantati de pediatra noastra, avem 30min alocate, dupa ce dezbracam fata sta cu ea, o consulta, se joaca, ii arata ceasul de la mana, ii urmareshte reactiile, ii pune pempersu, sta de vb cu noi, ma sustine si incurajeaza cu alaptatul, tinand cont ca fiica mea nu a luat grozav in greutate (ei, am mai vb noi de asta). Asha e schema de urmarit cupiii la medicover, si chiar apreciez. Avem si o asistenta care ne urmareshte, ne stie, o sunam pe ea cand nu stim ce sa facem.
ca sa nu zic, la 5 luni cand am fo, chiar ne-a zis ca ii place cum evoluam, si cateva minute mi-a tinut o consiliere psihologica, explicandu-mi ideea ca primele luni dsin viatsa sunt f. grele pt mamica si pui, si in general mamele nu zic asta, ca li se pare anormal sa se planga, ca e f. important sa stim ca dupa hopul asta merge totul mai usor etc.
Sincer, asha mi se pare ca tre sa se poarte un dr.
Ori m-am dus io la ea plansa in primele zile, cand eram disperata cu sanii, cu piciorushele fetei etc. si m-a vazut si a tinut ea sa ma sustina pe toate planurile.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
gabitzam spune:
Dar cu BabyCook faci totul intr-un vas. Si Este compact. Cu blender si steamer ocupi o gramada de loc. Ca sa nu zic ca ce steamere am vazut la noi sunt f.f.mari, pentru preparat pentru adulti.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ralu_t spune:
basca plecatul in vacanta cu robotii de bucatarie dupa tine. asta e f micut, si speli un singur aparat. eu zic ca merita, initial si eu am zis ca n-avem nevoie, avem detoate, dar cand vad cum e cand plecam undeva, cu sterilizatorul si incalzitorul si alea alea, adevarul e ca numai stemer si blender nu-mi lipseau din bagaje. asa, babycook-ul incalzeste mancarica,sau apa de bibe, e perfect! ma rog, noi suntem mai cu cortul, nu putem sta mult acasa, asa ca pe mine ma intereseaza aspectele astea.
am fost la pukka food. niste arogante vanzatoarele alea, idioate, mai sunt si patroanele. de cand am sunat sa intreb unde-i magazinul ca strada e noua si pe net n-o gaseam nici cum, am vazut un sictir...mama mama. n-au morcovi, au fasole verde(am luat, ma pregatesc s-o bag la baby cook si o stivuiesc la congelator) varza si ceapa. plus niste tuburi cu diverse pt bebelusi, scumpe: 70mii 120ml, vezi doamne ca-s bio. de parca nestle la 58 de mii 130ml nu-i tot bio. dar nu-i de fitze probabil... si nu au doar morcov, ce cautam eu. vazatoarea: da ce, nu-i puteti da combinat? ca doar scrie de la 4 luni. i-am explicat ca se dau pe rand, sa nu faca alergii, si si-a dat ochii peste cap intr-o scarba...nu mai calc pe acolo, proastele naibii, m-am enervat groaznic.
cleo nici noi nu vrem mar deloc, l-am iertat deocamdata, mai incerc peste 2 saptamani. pere i-au placut si morcov cel mai mult. o sa-i mai dau si piersica peste cateva zile si dupa aia incep sa le combin.
alina ce tare dr. , sa-ti inchida tel
schimbati-o rapid.
sara sa se faca bine
RALU-
de minune albastraTudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Dar cu BabyCook faci totul intr-un vas. Si Este compact. Cu blender si steamer ocupi o gramada de loc. Ca sa nu zic ca ce steamere am vazut la noi sunt f.f.mari, pentru preparat pentru adulti. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Da e mult mai practic....dar numai sa-l gaseasca!
Eu nu iau asa ceva ptr ca sigur o sa-l folosesc de 2-3 ori si gata...apoi mai ma chinui sa-i gasesc un loc si astuia prin bucatarie!
Eu fierb legumele si le bag la blender...Eli prefera totusi alea de la borcan...cred eu ...ptr ca au un gust mai neutru...Desi se spune ca bebelusii nu simt gustul...eu nu reusesc sa inteleg cum fac ei dif intre pasta de fructe si aia de legume...e clar ca simt fructoza!