Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaser spune:
Ralu aici vanzatorii de la marketul bio sunt super de treaba...Majoritatea sunt baieti si arata impecabil...plus ca la asa preturi nu e mare inghesuiala...eu stau si ma uit la produse si o ora si nu e nimeni stresat!
Alina multa sanatate fetitei si tie! La fel sanatate maxima ptr Mateias si Mirci!
Va pup!
bratafel spune:
Bianca mi-a facut un eritem fesier de toata frumusetea. Sunt asa de abatuta...cateva zile nu-i mai dau nimic in afara de lapte. azi i-am dat piure de mar cu cereale de la nestle orez+morcov si la un bibe i-am pus 2 masuri fulgi orez. sunt in ceata. acum mi-a mancat doar 50ml si ea manca 100 - 120 ml. . . ..
gabitzam spune:
Camelia, se poate intampla. E de asteptat mai mereu cand se incepe mancarica solida sa se ajunga la eritem fesier. Incearca cu Bepanthene, sau cu ce o mai dai tu la fundulet. Sau o crema pe baza de oxid de zinc.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
bratafel spune:
i-am dat cu Bepanthen si am last-o si vreo 15min in funduletul gol sa actioneze mai bine. am sa perseverez. merci pt sfaturi..
alina_anto spune:
Fetelor, doreste cineva BONA???? V-o recomand din suflet. E studenta la medicina. Treaba e ca poate veni dupa ora 17, sau noaptea...
Daca vreti sau auziti pe cineva interesat, dati-mi PM.
Scortisoara Sara
Vianne spune:
| Citat: |
vianne, pe unde bantui? |
Sunt racita rau..da' rau
de 4 nopti tusesc rau de tot, nici nu pot dormi
Culmea, tocmai acum cand Stefana se trezeste cam o data la 3 ore
Simonix spune:
Salutare si de la noi :)
Am lipsit vreo doua zile de la apel, am fost ocupata cu delegatii si interviuri pentru un nou job :) Culmea este ca trebuie deja sa dau un raspuns pana marti ... daca vreau sau nu un post... ar fi OK, dar m-a luat cam din oala, caci nu am incheiat socotelile cu firma la care lucrez deja... si de care sunt f legata sentimental hmmm In fine, ma am timp sa ma stresez pana marti :) Voi nu dormiti de bebi, eu nu dorm ca ma gandesc non stop ce sa fac cu jobul
Bebe e cumintel am incheiat capitolul piersicutza la diversificare, ii place mult, ca de altfel toate fructele. Ii mai bag banana si apoi combin fructele si incep si legumele saptamana aviatoare. Noi avem Baby cook de la Beaba, am dat 105 Euro. Nu l-am folosit inca, pare interesant din cate aud. A propos de La Redoute - am comparat La Redoute Ro cu La Redoute BE - e mai scump in BE
Insa La Redoute FR e mai ieftin ca La redoute Ro 

Ma rog, eu nu sunt fan site-uri din astea, prefer sa imi cumpar hainutele din magazin, sa le vad si sa le ating inainte. Plus ca nu sunt in stare sa astept odata ce mi s-a pus pata sa iau ceva
Iar in Ro mie mi s-au parut mai mici preturile ca in Be, iar varietatea era mai mare. Nu stiu la calitate ce se zic ![]()
Alina - sanatate Scortisoarei
Cat despre doctor... nu stiu cum merg lucrurile in Ro, aici nu vine nimeni acasa ... Am intrebat pediatrul ce sa fac in caz de urgenta (nu m-am referit la raceala) si mi-a zis ca ... sa merg la spital
Daca am vreo intrebare pot sa il sun pe mobil doar in zilele lucratoare, de la 9 la 18. In rest - sa astept - sau daca e grav (cazatura, traumatism etc - faze din astea) sa merg cu el la sital. Ambulanta - cica o sa ma coste o groaza
asa ca mai bine il duc eu la Urgente. Ma rog, asta daca Doamne Fereste nu e un caz extrem de grav, ceea ce sper su sa nu se intample. Oricum, ma uimeste cum se pot recomanda antibiotice prin telefon, doar ca sa nu se ajunga la "mai rau" ... Hmmm... Eu una as astepta nitel, ma rog, nu cunosc situatia exacta, dar fiecare mama face cum simte.
Sanatate !
Mihaser - nu stiu daca am apucat sa va urez si voua sanatate, sa se rezolve problema fetitzei

Alysh - groaznic filmuletul - m-a socat, si pe mine, si pe Bogdan...
Monik - nici eu nu l-am pus pe Robert pe burtik de la inceput, de fapt dupa 6 luni am incepu sa il las asa. Oricum, nu e prea fan, sta ce sta si incepe sa tzipe si sa chitzaie. De cateva zile a incepu sa doarma pe burta, el singur se rostogoleste, nu il mai pot tine pe spate. Vad nu mai protesteaza ca inainte. A inceput si sa isi ridice funduletzul in sus, se deplaseaza prin tot patul se roteste, merge cu spatele
Se pregateste de maraton :p
Ah, voiam sa va zic ca a inceput sa stea in funduletz singur :) Nu are inca stabilitate f mare, se clatina si se balangane, dar sta in pozitia asta cateva minute, apoi cade fie pe o parte, fie in fatza, si se pune pe burta singur hihi :) baiat mare :)
Ylari - imi pare rau sa te aud cum te chinui fara apa, cu zgomote, caini, socri etc ! Eu nu stiu cum as rezista. Uite
de la noi :)
Fetelor, nu va mai stresati ca bebe nu face acrobatii inca :p Fiecare are ritmul lui, si Robert e puturos, dar uite, face progrese, cum are el chef :) Oricum, tot acolo se va ajunge: toti vor merge, vor alerga, noi vom alerga dupa ei, vom slabi (asta sper eu
) si uite tot asa... Toti vor manca diversificat, chiar daca fac mutre acum. Fiti mamici zen
Haideti ca va las, ma duc sa mai lucrez un pic, am un training de 3 zile saptamana viitoare si inca nu am terminat pregatirile (deh, daca ma duc la interviuri in loc sa lucrez 
) O seara placuta va urez !
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Vianne spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bratafel Vianne - acum m-am uitat si eu la lucrurile facute de tine. sunt super. pt vanzare? |
Bratafel, multzam fain!

Tot ce e acolo am vandut deja. Toate au fost facute la comanda dar inainte de a le da, fac poze.
ralu_t spune:
care dintre voi a luat scaun chicco polly de la babyexpo si cu cat? la standul chicco se vinde? eu ultima data cand am intrebat, anul trecut adica, nu vindeau, te duceai la magazin. pls, am nevoie de info, tre sa cumpar unul pt un botez care e in curand, dupa targ si ar f bine daca l-as lua mai ieftin.
vianne 
simonixvreau si eu insomnii dintr-astea![]()
![]()
fi-miu doarme de 2 ore, eu mi-am facut o cafea, pt o noapte luunga...
mai sunt si singura acasa
RALU-
de minune albastraTudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR