Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE cleo, Sa-mi spui si mie cum ies legumele la babycook. ![]() pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12 |
am facut numai mere. Prima data, azi. In 10 min, 4 jumatati de mere fara coaja si fara mijloc, s-au facut moi moi. Am rasturnat coshul in blender (tare mult mi-a luat sa ma prind ca jos e blenderu, deasupra coshul cu fructe, dupa ce se aburesc rastorn in blender si nu mia pun coshul, io invarteam ca proasta blenderu cu apa si sucul curs de la mere
aldaesme, ma bucur pt cadouri - vezi ce te iubeshte lumea?. Dada, asta cu prajiturili... in secolu vitezei, cand putini mai aurabdare si placerea de a face chestii mici si migaloase, sunt f. apreciate. Mai mult dfecat un cadou mult mai scump cumparat din Carfour/Malletc.
revizta? ce revista? iar am cetit pe sarite?
ylari, avem apa calda. Si rece. Si s-a kkt fiica mea (deci o ajuns maru la destinatie..., nu mi l-a scuipat pe tot). Tare mila mi-e de voi. Nici conditii, nici cu cine, nici de ce - acolo in crangasi. Lasa ca revii la munca, si in cateva luni gasiti o solutie - din tot sufletu te rog, ca o sa fii cu 2 pui, chiaunita de cap, de ei, etc.- numai soacra, socru si motan bonus nu iti tre. Si cu cezariana!
Ma duc la friptura.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
iulia83 spune:
de unde ati luat baby cook-ul ala? caut pe net si nu gasesc nici un magazin de copii care sa-l aiba. si in oras nici nu ma chinui sa mai caut. stie cineva de unde-l pot comanda? 
si fiindca sunt mereu pe graba, o uituca si neserioasa, spun si eu la spartul targului La multi ani sarbatoritilor de azi! sa cresteti mari si frumosi, voinici si sanatosi! nah ca facui si rima. 
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

Reallaura spune:
Mircea doarme cate 5 minute, plec, incepe scartaitul, si tot asa...nu stiu ce sa-i mai fac...o fi si mai morocanos ca e bolnavior, eu stiu...
Lily la multi ani pentru Julia, ieri...nu prea am avut timp de citit zilele astea, si e posibil sa-mi fi scapat cate ceva...
Alyshcum sa nu aveti permisiunea? Pai dar ne faceti o mare onoare. Asa ziceam si eu: sunt primii prieteni.Stabiiti de mame, e adevarat, dar merge. ![]()
Alina_anto m-ai socat cu filmuletul ala!
Ce revista a facut Miss?
Gabitzule ce frumoase poze...imi aduc si eu aminte cand era Mirci la capitolul uitat la picioruse. acum se uita la manute..
Cleo am avut si eu episoade fara apa si am spalat cu minerala din frigider biberoanele, simteam ca-mi cad mainile din incheietura....biata Ylari ooof.
Esme multumim de pusee. Distractie frumoasa la opera!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
bratafel spune:
fetelor am vazut si eu filmuletul pana la o bucata caci imi venea sa plang de mila. tb sa fi fost un antrenor ceva de avea asa o siguranta in el. si totusi e un bebelus...
poze
gabitzam spune:
Bratafel, nick-ul tau vine de la Bratapfel? Ca tocmai am mancat niste ciocolata cu mar copt si scortisoara si m-am gandit la tine ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
Buna seara si de la noi...
Oooof...
Cleo, bine ca ti-a dat drumul la apa calda!!!! Trimite si la mine!!!! Pliiiiiiiizzzz...
Plimbare????? Ce revista???? Nici eu nu stiu despre ce este vorba bre...
Noi suntem bine, ceea ce va dorim si voua. 

Edit: am scos si eu schema cu puseurile de crestere. Multumim esme!!!! 

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
simonacip spune:
Alina, bai nu-mi vine sa cred ca exista nebuni d'astia sa invirta asa copilul...am urmarit cit s epoate d eatenta expresiile copilului. Se pare ca nu plinge deloc, ba chiar e incintat...Dar eu tot cred ca prina er asa are spaime, nu s epoate...Uite cum il invata cu adrenalina de mic..Doamne, Doamne...
Sis, pupp Mirci sa doarma bine
Eu imi cam pierd vocea, cred ca am baut rece...ca altfel ce-am?
Cit despre par...Socrate, eu am sezatia ca am inceput deja sa chelesc...pe la frunte asa, mi se mareste fruntea ca si asa ma plingeam ca am fruntea ingusta![]()
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Adriana_78 spune:
Buna seara fetelor! Acum am ajuns cu cititul la zi ... va scriu si ma duc sa ma culc, ca eu ma culc cu gainile
, poate da-aia se culca si printesele mele asa devreme ... mostenire de familie![]()
Ce vreme frumoasa afara azi si cica si-n weekend la fel, ma gandesc la leeloo, am si eu chef de-un predeal, munte ceva.
Azi ne-am consolat cu o Floreasca park si joi ne-am plimbat prin Morarilor si ne-am gandit la voi si la Mirci cel bolnavior.
noapte linistita
Adriana
CamiM spune:
Seara buna fetelor si Boooo!!!!![]()
suntem si noi in zona dar acu' sunt pe fuga ca s-au anuntat musafiri de Halloween.
maine sper sa apuc sa va pun poze cu dovlecica si gargarita![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008