Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
iulia83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_anto ia uitati-va www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html" target="_blank">aici Scortisoara Sara |
nu-mi vine sa cred. ma asteptam din moment in altul sa-l scape. dar spre mirarea mea, opilului ii placea gimnastica
eu daca il vedeam pe sotul meu ca face asa cu fata il aruncam de la et 8!!! bine, poate vb in necunostinta de cauza, dar se pare ca omul stia ce face.nu cred ca era asa inconstient.cred ca e antrenor ceva sau fost gimnast.in mod sigur. altfel nu avea el curajul asta.
si copilul sa fi avut la un an si 2-3 luni maxim. tare tare !!! mi-a placut
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

belleane spune:
Nu-mi vine sa cred. Si nu plange.
Iata viitorul campion olimpic la gimnastica!
Ma tot gandeam pentru cine sunt montagne rousse-urile alea gigant.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
bratafel spune:
buna fetelor
azi Bianca nu a vrut sa pape piure de mar dimineata si nici dupaamiaza piure de morcov cu telina. nush ce are..pana la urma i-am dat laptic. asta e , mai au si perioade din astea probabil.
tot azi s-a intors a doua oara pe burtica.
poze
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui bratafel buna fetelor azi Bianca nu a vrut sa pape piure de mar dimineata si nici dupaamiaza piure de morcov cu telina. nush ce are..pana la urma i-am dat laptic. asta e , mai au si perioade din astea probabil. tot azi s-a intors a doua oara pe burtica. poze |
au si ei perioade dion astea, dar pacat de munca ta
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
alina_anto spune:
| citat din mesajul lui bratafel buna fetelor azi Bianca nu a vrut sa pape piure de mar dimineata si nici dupaamiaza piure de morcov cu telina. nush ce are..pana la urma i-am dat laptic. asta e , mai au si perioade din astea probabil. tot azi s-a intors a doua oara pe burtica. poze |
Sara mi-a facut mofturi la supa 2 zile la rand, asa ca am facut o pauza de 1 sapt..si cand i-am dat din nou a mancat-o cu asa placere! Oricum, daca vezi ca refuza mancarea solida, nu insista, da-o laptic si incearca din nou peste 1-2 zile
Scortisoara Sara
belleane spune:
cleo,
Sa-mi spui si mie cum ies legumele la babycook.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
aldaesme spune:
Dragele mele,
Va multumesc din suflet pentru urari, sunteti nemaipomenite! Va doresc din toata inima sanatate, fericire si multe zambete vesele de la copilutzi!!!
Am primit de la al meu sot cadou bilete la opera cu cina inainte de spectacol, acolo la teatru. Sunt pentru joia viitoare. El ar fi vrut sa fie pentru fix ziua mea, insa cum nu era sigura daca Lorelei va fi insanatosita ne gandeam sa nu lasam copilul bolnav cu altcineva.
Acu cu cine il lasam inca nu stim. Colega si piretena mea care a fost babysitter in studentie s-a oferit sa o ingrijeasca ea, insa ea sta in Leuven care e la 20 km de noi iar noi o sa ajungem de la Opera pe la 12 noaptea asa ca daca reusim o sa lasam ceva vecin cu ea. Acu' una dintre vecine a avut si ea cresa acasa, acum e batrana si s-a pensionat iar alta e moasa cu care am nascut si cu ambele ne intelegem foarte bine. Doar trebuie sa mergem maine sa le intrebam.
Colega si prietena mea mi-a facut cadou o orhidee si un mousepad cu poza lui Lorelei in el
. Iar administratorul de sistem de la noi mi-a facut cadou un nou laptop. Evident nu pentru mine personal, dar il pot folosii si acasa...Iar daca va spun ca asta daca ii ceri un laptop azi si peste 6 luni poate il ai, iar eu nu i-am cerut nimci si totusi m-am facut cu unul..e super realizarea...au ramas colegii masca, si eu la fel. Acu' circula un banc pe aici: "Ce tre sa faci ca sa primesti laptop nou de la Stefan? Sa o rogi pe Esme sa faca prajituri pentru colegi de ziua ta!" sa mor de ras nu alta.
Dragele mele am incercat si eu sa va fac un cadou minuscul asa ca v-am trimis pe contul comun schema cu puseele pana la 84 de saptamani. E doar schema, dar deja stim cu toate cum se manifesta unul si cum e cand trece.
edit: Musai sa ma laud, azi m-au sunat la amiaz de la cresa,
"A mancat 150g piure nu ii mai dam acum laptele ca e deja mult." Asa ca a ramas cu sticla de lapte muls ieri la amiaz pentur masa de dupa-amiaza. Si apropo de muls...tot lauda e sia sta...pai ieri la amiaz am scos 300ml. Dupa 4 ore de la suptul anterior. Stam bine!
Va pup cu drag, multa sanatate tuturor!!!
Esme
monik16 spune:
La multi ani, ERIC SEBASTIAN!!! Andree27 sa-ti traiasca voinicelul!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
monik16 spune:
Am vazut si eu filmuletul cu copilul ala...M-a socat!!!
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
alina_anto spune:
Esme multumim pt schema!
Frumos caduo iti face sotul! O seara in 2!
Scortisoara Sara