Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

chelie? brrr nu ma speriati. Si aveam o coama asha faina la sf sarcinii.. de leu paraleu!

astazi ma plang: ma doare o masea. Nu stiu care - de minte mi se pare ca iese, si probabil de aia ma ia durerea de cap.
Si nici nu am apa. Calda, de 36 ore, rece de cateva ore. Am spalat un mar sa pun la copt fetei..cu apa minerala. Morcovii nu pot sa ii fac suc, ca sunt plini de pamant, cica bio . Asha ca nu pot sa ii spal.

A, mama denaturata coace marul la microunde. Data viitoare il pun la babycook. Acu mi-a fo lene - microundele is mai usor de folosit.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Fetelor ei iau revalid de vreo 2 luni si foarte putin imi mai cade (de fapt cum e si normal cateva fire de par pe zi). Nu concep sa ma tund, NU, NU, NU!!!!

Cleo, eu aici in Crangasi nu am apa calda de cand am venit cu fata aici (de fapt dinainte sa nasc) Atunci cand este, este foarte foarte murdara - cu rugina. Nici caldura nu avem. Eu spal biberoanele fetei cu apa rece (sloi in ultima vreme) de ma dor incheieturile si degetele iar ptr baie ii incalzesc in fiecare zi. De caca nu o spal decat daca suntem la mama in Pantelimon ca degeaba incalzesc ca n-am cum sa o spal singura, in lighean, ala bala portocala...... Iti urez oricum sa iti dea drumul la apa repede!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

Mi-a dat o mamica adresa unui site www.sfaturi-bebelusi.info unde este o carte cu diversificarea alimentatie. Am sa ma apuc sa o studiez si eu. Nush exact despre ce e vorba.

Bratafel, vezi ca am trimis eu cartea cu pricina pe contul comun de mail. O sa-ti dau parola pe messenger.

Sa va arat ultima pasiune a lui Raducu, www.dropshots.com/gabitzam4#date/2008-10-31" target="_blank">piciorusele. Cum se prinde golutz, incearca sa le bage in gura. Altfel, le studiaza indelung

Mai avem aici o www.dropshots.com/gabitzam4#date/2008-10-27" target="_blank">sedinta foto cu jucarii.

Si noul meu ajutor in www.dropshots.com/gabitzam4#date/2008-10-26" target="_blank">bucatarie

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Treaba cu mancatul picioarelor o face si Sara in perioada asta Vai, vai, ce dragut e Andrei in bucatarie!! Asa, sa-l inveti sa faca bunatati fetelor! Ti-am mai spus-o, dar o repet: ai 2 copii minunati!

Cleo, stii ca atunci cand vine o belea, se ingramadesc si altele.. Dar, hai ca tu esti optimista!

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Laura atat papa...si noaptea ce tocmai a trecut s-a trezit pe la 1 sa bage 180 ml de lapte...E asa puternica aproape ca se ridica in fundulet.

Lily cum ati petrecut ieri? sa iti creasca Julia mare!

Alina_anto lasa ca o sa se rezolve si piciorusele voastre si pb voastra de la nasuc...noi avem divas in training acum!

Getuza ce bine ca mai bagi cate un mesaj...si in TM e DM la Real...o sa caut si eu servetelele alea...sper sa nu aiba miros prea strident!

Gabitza ai reusit sa comanzi de pe mini mode? Fetele spun ca distribuie doar in UK...Ce mortala e poza asta:
http://www.dropshots.com/gabitzam4#date/2008-10-27/11:55:05

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ce liniste e azi aici...
Eu n-am iesit afara azi ca ieri am fost asa... la inceput de raceala si m-am speriat. Asa ca azi am ramas in casa. Bineinteles ca Eva se plictiseste de mama focului, dar am mai scos-o pe balcon si s-a mai linistit.
Mai avem putin si noi si facem 6 lunitze, Doamne si la inceput mi se pareau indepartateeeeee... cele 3 luni cand se spune ca scapa bebe de colici! Am facut programare vineri la control + vaccin, o sa ma plang la tanti doctora ca nu mananca, si azi tot asa, jalea de pe lume, cu chiuituri, cu maraiala, cu scancete a papat 1/4 borcanel. Maine as fi vrut si eu sa ii coc un mar, daca nu ii place am oricum borcanase. Nu stiu ce o sa ma fac cand voi incepe cu supica, ma apuca groaza. Nu vrea sa manance, plange si nu vreau sa o fortzez... Nu vreau sa asocieze masa cu chinul zilnic. Tot spun ca o sa treaca, o sa se obisnuiasca, dar vad ca tot asa o tzinem. Plus ca a invatzat sa stea cu gura inchisa (strans)... Of, of...
In rest... iar ma plictisesc... daca stau in casa! M-au sunat de la servici sa ma intrebe cand ma intorc... In ianuarie... Presimt ca va fii greu... tare greu... Dar asta e, bag repede bebe 2 si dupaia la revedere Ma rog, cum o vrea Dumnezeu, sper sa imi ajute ca si la Eva si sa nu ne chinuim mult sa ramanem iar gravizi!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Multimim si Inais, Nicole, Vianne, Lilly pentru urari!!!!

Ericut, La multi ani!

Julia, La multi ani!

Laurita, cred ca de 10 ori am tot vrut sa-ti scriu si sa-ti cer acordul pt poza cu voi in montaj. Mie mi s-a parut importanta pt ca Mirci e primul prieten a lui Vlad, deci trebuia neaparat adaugata in montaj. asteptam sa se faca Mirci bine complet si sa ne vedem

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Nu stiu daca a spus cineva, ca nu am avut timp sa citesc, dar.. A FOST PROMULGATA LEGEA CU 85%.
http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_13610/Indemnizatia/pentru/cresterea/copilului,/de/85/din/venit,/a/fost/promulgata.html

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

ia uitati-va www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html" target="_blank">aici

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lily ii spun azi ca ieri mi-a scapat La multi ani Julia!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

ia uitati-va www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html" target="_blank">aici

Scortisoara Sara

Doamne Alina sunt socata! Pentru asa ceva ar trebui decazuti din drepturile parintesti Isuse!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alina, taica-su copilasului aluia sincer nu e sanatos la cap. Iar bebe cu pricina cred ca are articulatii de gumilastic, Doamne fereste!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput