Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara fetelor,

N-am prea mai avut timp de intrat. Stam la soacra-mea in perioada asta ca Stef e plecat in delegatie si seara cand plec la cursuri n-am cu cine sa-l las pe Vlad. Asa ca de cateva zile bune suntem pe aici unde Vlad se adapteaza unui alt stil de viata, lume multa, galagie in continuu....a fost catalogat SPERIOS. In sensul ca daca o data se tipa mai tare langa el tresare. Asa e, tresare pt ca a fost obisnuit cu calmul si linistea din casuta noastra.
Poate e bine sa fie "dresat" asa cum spune strabunica lui de aici. asa ca azi cat am mancat eu la bucatarie a dat pe ETNO la maxim si ii vorbea extrem de tare in ureche ca sa se obisnuiasca si el ca celalalt nepot care nu e asa sperios ca Vlad

Alina, eu n-am putut sa ma uit la filmul acela pana la capat, sincer m-a cam socat. Si eu ma joc cu Vlad destul de periculos, fac tot felul de acrobatii cu el, dar chestia aia mi s-a parut exagerata.

Laurita, multumim pt acord si prietenie.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

Fiica-mea doarme!...Cred si eu ca-i obosita rupta. De la 4 sta motz...treaza si jucausa. Acum si-a facut program de seara. Dimineata nu mai doarme dupa masa de la 8, in schimb seara adoarme cum trebuie. Cum trebuie bebelushii...

Cleo a propos de san si lipsa lui...lasa ca o sa te descurci. O sa vezi! Iti spune cineva care stie despre ce vorbeste! Si sa vezi atunci satisfactie. Cand o sa linistesti fara san o sa fie o adevarata victorie!

Esme uitat pe pagina aia scanata! Bine de stiut...insa as vrea sa aprofundam putin. O sa caut si la noi niste carti despre asa ceva. Sau macar in engleza sau franceza daca as gasi...
Asa m-am uitat si la filmuletze! Foarte dulce Lorelei...inspirata mami regizor care o tot filmeaza!

Alysh am sarit peste filmuletzul lui Vladi??? Daca da, ia mai da-l o data te rog!

Merg la somn!
Va

Edit: Dumnezeule mare, Alysh! Mai oamenii astia nu-s normali? Cum sa-i tipe copilului in ureche?! Spune-le ca o sa mergi la farma sa-i cauti dopuri de urechi...contra parazitilor din zona! Si mai intreaba-i daca nu cumva celelalt nepotzel a inceput sa nu mai auda bine! Maaaama ce m-am enervat!

Edit 2: M-a socat filmuletzul! Raaaaau!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

de ieri dupamasa stau fara net
azi ma apuca dracii, sun la rds si-i iau la intrebari. o tipa draguta imi explica ce sa fac, ce sa schimbm, nimic nu mergea, pana cand ne dam seama ca aveam conexiunea data pe disabled mi-a fost asa o jena, eu am fost la clasa de info in liceu, am fost mereu ok cu treburile astea, nush cum naiba de nu m-am uitat inainte sa sun. stiti ce i-am zis, asa la inghesuiala, sa nu par proasta de tot: vai, nush cum s-a intamplat, ca eu nu am facut asa ceva, proababil copilu'
sa incepem si noi cu vestea mare: s-a intors fi-miu de pe burta pe spate: ole!!!! doamne, finally!!! miss, sa nu te aud, ca david e cu o luna si mai mic, eu cred ca noi suntem cei mai puturosi de pana acum, la 5 luni jumate abia ne rostogolim
apropos, azi in parc, o fetita de 6 luni si jum, mergea in picioare tinuta de mainiparinti inconstienti
la capitolul diversificare tudor uraste marul. am incercat cu piure si n-am bagat decat 3 lingurite. mai tarziu am incercat cu suc si a fost gata gata sa vomite-cu icniturile de rigoare. deci renuntam. maine bag pere. si oricum dau o fuga pe la pukka foods si inclusiv in cismigiu, sa mai schimbam aerul
am facut o ultima comanda pe laredoute ca am vazut site-ul romanesc si m-am ingrozit de preturi si varietate. pt cine intreba, acolo se gaseste babycook dar din cate am inteles azi a fost ultima zi de comanda. firma e beaba, s-ar putea sa fie si pe mothercare sau alte site-uri de bebici.
cei de la babypoint mi-au zis ca luni trimit mancarica spre ro si o sa fiu contactata cand ajunge, ma costa transportul daca vreau sa vina acasa intre 100-200 de mii in functie de distanta, banuiesc eu ca la mine va fi 100, ca ei sunt in giulesti, deci aproape de mine.
acum sa va iau pe rand, din amintiri ca ati fost f harnice
la multi ani vlad,julia,eric si esme!!!!!
un pupic special esme pt pagina cu pricina, acum ca am vazut-o, mai bine n-o vedeam, suntem in mijlocul unei zone negresi inca n-a dat fulgerul peste noi. am trimis-o la mamica cu pricina, inca o data multumim!!
alina mersi de grija, pana la urma s-a dovedit ca gripa mea era lipsa acuta de somn, m-am culcat cu gainile si m-am simtit fenomenal.
miss am vazut noul numar tare cu somnul parintilor...saracii de voi, uof oricum, e cel mai bine sa faci haz de necaz. pt cine nu stie, revista e pe contul comun
maiha am vazut poze cu fata, draga de ea, cred ca totusi e mai greu pt voi s-o vedeti decat pt ea. am o prietena cu care mi-am petrecut ziua de azi, cu fetita de 2 ani cu TV care nu a purtat gips, poarta un sustinator plantar in pantofiori si face masaj. abia la un an i-au pus diagnostic dar ei nu par deloc stresati.
simona, tipa respectiva a fost la inceput pe traduceri, apoi pe economic daca asta iti spune ceva
alysh, ce socrii draga mea, sa te impusti in cap
pt cine intreba ca nu mai retin, io am facut legume la babycook, congelate au durat cam 18 min. o minunatie!!!e perfect pt puturoase ca mine. cleo, tu nu ai carte cu instructiuni la aparat? vroiai sa blenduiesti zeama?
ylari ne luam de mana cu intorsul la birou, tu cu cine lasi fata? sa nu-mi spui de soacra eu banuiesc ca pana la bb2 va mutati la casa voastra-una cu centrala, ca altfel cred ca va fi tare greu. las ca daca l-am facut noi pe primul bebe redepe, vine si al doilea, s-o fi dus endometrioza aia pacatoasa. si noi tot la prima incercare-de dupa operatie-am reusit
iulia am vazut pozele de ieri, f dulce si fetita si mama cea sportiva
gabitza si fi-miu e fan degete de picioare. si apropos de asta, seara, dupa o zi intreaga, cam miros e barbat adevarat!!!nush cum de le mai suge, probabil ii plac ca-s mai sarate
un pt mirciulica, sa se faca bine si sa nu mai fie morocanos, sa-i fie supita de bine
gata, atata si-a amintit si mintea mea obosita. oricum cred ca deja e prea mult. sunt singura tot we, al meu baiat e plecat in delegatii. uof meseria asta, naspa rau, de mine, nu de el. el acum isi inmoaie funduletul in piscina de la mara/sinaia.
noapte buna
EDIT: AMR 15 ZILE PANA SCAP DE POMPA!!

RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Buna seara fetelor,

N-am prea mai avut timp de intrat. Stam la soacra-mea in perioada asta ca Stef e plecat in delegatie si seara cand plec la cursuri n-am cu cine sa-l las pe Vlad. Asa ca de cateva zile bune suntem pe aici unde Vlad se adapteaza unui alt stil de viata, lume multa, galagie in continuu....a fost catalogat SPERIOS. In sensul ca daca o data se tipa mai tare langa el tresare. Asa e, tresare pt ca a fost obisnuit cu calmul si linistea din casuta noastra.
Poate e bine sa fie "dresat" asa cum spune strabunica lui de aici. asa ca azi cat am mancat eu la bucatarie a dat pe ETNO la maxim si ii vorbea extrem de tare in ureche ca sa se obisnuiasca si el ca celalalt nepot care nu e asa sperios ca Vlad

Alina, eu n-am putut sa ma uit la filmul acela pana la capat, sincer m-a cam socat. Si eu ma joc cu Vlad destul de periculos, fac tot felul de acrobatii cu el, dar chestia aia mi s-a parut exagerata.

Laurita, multumim pt acord si prietenie.

Vlady

Daca doar tresare e chiar sociabil. Noi Duminica am avut 2 cupluri in vizita si de vreo 2-3 ori s-a pus pe un plans din ala isteric. Numai cand se sperie rau plange asa. Si asta pt. ca nu prea am dus-o in locuri aglomerate si n-am prea primit oaspeti. La vocile masculine se sperie mai des. Cand a vazut ea atatia gramada pe ea (mai ales ca atunci se trezise) s-a pus pe un urlat...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

de ieri dupamasa stau fara net
azi ma apuca dracii, sun la rds si-i iau la intrebari. o tipa draguta imi explica ce sa fac, ce sa schimbm, nimic nu mergea, pana cand ne dam seama ca aveam conexiunea data pe disabled mi-a fost asa o jena, eu am fost la clasa de info in liceu, am fost mereu ok cu treburile astea, nush cum naiba de nu m-am uitat inainte sa sun. stiti ce i-am zis, asa la inghesuiala, sa nu par proasta de tot: vai, nush cum s-a intamplat, ca eu nu am facut asa ceva, proababil copilu'
sa incepem si noi cu vestea mare: s-a intors fi-miu de pe burta pe spate: ole!!!! doamne, finally!!! miss, sa nu te aud, ca david e cu o luna si mai mic, eu cred ca noi suntem cei mai puturosi de pana acum, la 5 luni jumate abia ne rostogolim
apropos, azi in parc, o fetita de 6 luni si jum, mergea in picioare tinuta de mainiparinti inconstienti
la capitolul diversificare tudor uraste marul. am incercat cu piure si n-am bagat decat 3 lingurite. mai tarziu am incercat cu suc si a fost gata gata sa vomite-cu icniturile de rigoare. deci renuntam. maine bag pere. si oricum dau o fuga pe la pukka foods si inclusiv in cismigiu, sa mai schimbam aerul
am facut o ultima comanda pe laredoute ca am vazut site-ul romanesc si m-am ingrozit de preturi si varietate. pt cine intreba, acolo se gaseste babycook dar din cate am inteles azi a fost ultima zi de comanda. firma e beaba, s-ar putea sa fie si pe mothercare sau alte site-uri de bebici.
cei de la babypoint mi-au zis ca luni trimit mancarica spre ro si o sa fiu contactata cand ajunge, ma costa transportul daca vreau sa vina acasa intre 100-200 de mii in functie de distanta, banuiesc eu ca la mine va fi 100, ca ei sunt in giulesti, deci aproape de mine.
acum sa va iau pe rand, din amintiri ca ati fost f harnice
la multi ani vlad,julia,eric si esme!!!!!
un pupic special esme pt pagina cu pricina, acum ca am vazut-o, mai bine n-o vedeam, suntem in mijlocul unei zone negresi inca n-a dat fulgerul peste noi. am trimis-o la mamica cu pricina, inca o data multumim!!
alina mersi de grija, pana la urma s-a dovedit ca gripa mea era lipsa acuta de somn, m-am culcat cu gainile si m-am simtit fenomenal.
miss am vazut noul numar tare cu somnul parintilor...saracii de voi, uof oricum, e cel mai bine sa faci haz de necaz. pt cine nu stie, revista e pe contul comun
maiha am vazut poze cu fata, draga de ea, cred ca totusi e mai greu pt voi s-o vedeti decat pt ea. am o prietena cu care mi-am petrecut ziua de azi, cu fetita de 2 ani cu TV care nu a purtat gips, poarta un sustinator plantar in pantofiori si face masaj. abia la un an i-au pus diagnostic dar ei nu par deloc stresati.
simona, tipa respectiva a fost la inceput pe traduceri, apoi pe economic daca asta iti spune ceva
alysh, ce socrii draga mea, sa te impusti in cap
pt cine intreba ca nu mai retin, io am facut legume la babycook, congelate au durat cam 18 min. o minunatie!!!e perfect pt puturoase ca mine. cleo, tu nu ai carte cu instructiuni la aparat? vroiai sa blenduiesti zeama?
ylari ne luam de mana cu intorsul la birou, tu cu cine lasi fata? sa nu-mi spui de soacra eu banuiesc ca pana la bb2 va mutati la casa voastra-una cu centrala, ca altfel cred ca va fi tare greu. las ca daca l-am facut noi pe primul bebe redepe, vine si al doilea, s-o fi dus endometrioza aia pacatoasa. si noi tot la prima incercare-de dupa operatie-am reusit
iulia am vazut pozele de ieri, f dulce si fetita si mama cea sportiva
gabitza si fi-miu e fan degete de picioare. si apropos de asta, seara, dupa o zi intreaga, cam miros e barbat adevarat!!!nush cum de le mai suge, probabil ii plac ca-s mai sarate
un pt mirciulica, sa se faca bine si sa nu mai fie morocanos, sa-i fie supita de bine
gata, atata si-a amintit si mintea mea obosita. oricum cred ca deja e prea mult. sunt singura tot we, al meu baiat e plecat in delegatii. uof meseria asta, naspa rau, de mine, nu de el. el acum isi inmoaie funduletul in piscina de la mara/sinaia.
noapte buna
EDIT: AMR 15 ZILE PANA SCAP DE POMPA!!

RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR

Felicitari pt. intoarcerea de pe burta!!! Sara inca nu face asta, cred ca din cauza ca am pus-o tarziu pe burta. N-am stiut si mi-a fost frica. Nu-i place acum sa stea pe burta; dupa 1 min. incepe si se screme, se vaieta. Trebuie sa mai exersam.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adriana multumim ca v-ati gandit la noi, daca mai e valabi si vremea tine cu noi poate ne vedem totusi sapt viitoare. Pastram legatura.
Alysh asa si Mirci al meu e sperios, pe cand Mateias suporta toate tipetele fratilor si ale luI David. Depinde cum au crescut. si al meu a crescut doar cu mine, daca ridic tonul pune buza si asa mai departe... SI ai mei au spus ca e plangacios, ei, asta e, poate e mai plangacios, si?? Vladi si astept sa ne vedem
Ralu_t am dat si eu azi o ultima comanda La redoute, asa ca sa le fac in ciuda. Si piciorusele lui Mirci miros dupa o zi intreaga.Chiar radeam cu sotul ca e barbatus...prima oara nu mi-a venit sa cred, am zis ca de la ciorapi, ca cine stie...TU cum l-ai diversificat, ai inceput inlocuirea ambelor mese simultan??Cum ai trecut de la mar la morcov, asta vreau sa zic...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata si de la noi!
Fetelor imi pare rau ca nu sunt asa active pe forum, dar daca iar a dat vremea asta frumoasa, profitam cat mai putem de ea si majoritatea timpului stam afara….insa am apucat sa va citesc, mai greu cu raspunsul.
Reallaura, pe Mirci sa se faca el bine. Of, of….cam asta ne asteapta cand o da frigul.
Mihaser, vazut poza cu pitica gipsata, si fii tare ca o sa fie bine.
Ylari, si eu incalzesc apa uneori sa spal pitica la fundulet…..e greu singura, dar m-am invatat…
Simonacip, gata tratamentul cu aerosoli? S-au facut bine baietii? Tu parca ziceai ca i-ai dat lui Mati struguri…cum?Eu i-am facut piticei suc si asa i-a placut…..ca de la banana se cam constipa, marul nu ii place de nici o culoare, azi scot si eu piersicuta de la congelator.

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata.
Mi_bebelina...bine ca mi-ai amintit, sa scot si eu piesicuta...Mai ii mai fac macar azi aerosoli si sa vad cum merge..Din pacate mai tuseste de citeva ori pe zi asa..Dar e muult mai bine si in ce priveste secretiile si nasucul.david in schimb tot le cam tuseste. Si miine avem si o petrecere de copilasi Eu ii dadeam strugurei, ii desfac in 2, scot semintele si-i storc in gurita direct, inclusiv pulpa..
Ralu_t cred ca stiu despre cine e vorba, totusi nu-mi amintesc s-o fi vazut-o la facultate la mine..Chestia e ca intr-un an de zile la mediafax nu cred c-am schimbat o vorba cu eaSa stii ca nici al meu nu s eomoara dupa fructe, dar marul pe razatoare, simplu il prefera fructelor amestecate si blendaruite
Si SIS a dat ultima comanda pe LR...Si a comandat si pt noi, abia astept sa vina. Sis, ce mai face Mirci, a papat mai bine ieri?CIt despre trecere de la morcov la mar e simplu, ii bagi dimineata mar si vezi cit papa
Inais, voi gata, ati terminat cu alaptatul???

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

neatza fetelor
Bianca s-a frichinit toata noaptea - nu-i mai dau para. Cred ca de la para a durut-o burtica sau cine stie de ce a fost nelinistita.

Gabitzam - da, bratafel vine de la bratapfel de pe ciocolata Milka, numai ca eu am uitat sa pun un "p". Esti singura care s-a prins, toata lumea ma intreaba de la ce vine.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Boo, boo, CamiM, buhuhu, asteptam [poze!

vianne, pe unde bantui?

adriana, si noi ieshim cat putem pe vremea asta -e pacat sa nu profitam de ea, da? . Am stat ieri pe bancutsa cu Iasmina, m-am dat in leagan, fiica mea se intinde sa linga lantsul . SI pana la urma a adormit la tati in brate. 20 min.
A, ce voiam sa te intreb, tu ramai de tot in Ro? nu era mai bine in Viena? ca noi tot visam ca prinde tati un job, ca io apoi ma descurc.. imi gasesc usor. Viena, sau Barcelona, nu fac mofturi . nu ca ash sti germana sau spaniola.

Alysh, si io zic la fel ca inais, is cam dushi socrii tai. Cum sa strigi la copil? Urechile lui sunt senzibile, una din marile poluari ale civilizatiei, e poluarea fonica, nu stiu cate articole am citit prro linishtea din natura, anti tv dat tare, anti disco cu boxe bum bum bum sau anti muzica in cashti. Zi-le ca nu iti pasa de celalalt nepot, daca maica sa e indifirenta, tu pt cat ai suferit in timpu sarcinii o sa faci crima pt Vlad Serezeanu . Bine, si socrul meu speria pe Mara la 1-2 luni, ca sughitsa. Si cateva sapt tresarea si in somn. Iti dai seama cat l-am blestemat si injurat si afurisit in gand, cand e vorba de puiu meu, mi se trezesc nishte instincte criminale... dar io merg pe ideea: le zic ce ma enerveaza, mai bine sa zica ca sunt a dracului decat sa ne trateze ca pe cumnata mea.

ralu_t, cu conexiunea, ai o scuza. Neuronu e angajat part time. Speram ca ne revenim cand ne intoarcem la munca. Cat despre babycook, ba da, am carte de instructiuni, dar neuronu.....neuron. Doar e logic, cum e pus totu acolo, dar, degeaba sunt injinera.

vad ca se doarme inca.. .

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput