Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara fetelor,

Azi l-am serbat pe Vlady de 6 luni cu tort, sampanie si vin vechi de 10 ani! Cu nasi, bunici, matusi, unchi, a fost frumos iar Vlad s-a comportat ireprosabil, a fost super zambitor cu toata lumea, a socializat bine, multumesc lui Dumnezeu.

Ref la vaccinuri, sotul meu e medic si sustine ca trebuie facute. In ceea ce ma priveste, am rezerve sigur, mai ales dupa ce am mai citit ce-a postat Miss (recunosc n-am citit chiar tot). Acum nu stiu ce sa zic: si sa nu i le fac mi-ar fi teama. Stef sustine ca au murit atatea milioane de oameni pana la aparitia vaccinurilor si ca acestea au salvat atatea vieti. MA rog mai are multe argumente de natura medicala pe care nu le insir ca la ora asta nu sunt in stare sa le reconstitui.
Dar zic eu ca ei stiu mai bine decat noi oricat am citi, tot ei sunt mai in masura sa spuna daca da sau nu. Asa ca daca el isi da acceptul iar pediatra zice ca e bine sa le facem le urmez sfatul si incerc sa nu mai citesc pe tema asta prea mult ca o dau in paranoia (sunt genul)

Ralu, mi-ai facut pofta de gradina botanica, sper sa ajungem si noi pe marti ca suntem toti acasa. Ce dragut e Tudor si ce cuminte sta el acolo in mijlocul naturii!!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna seara fetele AM facut si eu ciorbita, am intrat sa va zic noapte buna.
Azi am fost la o petrecere de copilasi unde era si Blue Angel. Noi ne stiam mai demult (ne-am mai intilnit aum vreo 2 ani parca in Tineretului, impreuna cu prietena noastra comuna, la a carei petrecere am si fost azi) Noroc ca m-a recunoscut ea ca eu nu-i stiam pozele, are un bb tare cumintel si frumusel. Al meu a dormit vreo 2 ore, bietul pui , l-am tinut afara lla aer si n-a avut treaba. A fost si el multumit in sfirsit ca nu-l mai trezeste David.
Ralu_t foarte frumoase pozici , iar Tudor iti vine sa-l maninci cit e de bucalat. Dar unde ai mama 69, ca eu cred c-am burta mai mare ca tine...Oricum spor la ce ti-ai propus si sigur vei reusi sa le dai jos pina la Craciun. Eu de obicei imi pun termene mai mici 2 saptamini, 3 saptamini...SUnt mai grabita , dar degeaba
Oricum de miine re-re...re-incep cura.
Va las va pup, ma duc sa vad cu ce-l mai doftoricesc pe david...Tuseste.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ne-am intors si noi de la IKEA, am dat la bebe sa suga ambii sani si 100ml de bibe, sper ca l-am facut KO vreo 5-6 ore, intr-o ora sunt si eu in pat...

Ralu, am vazut pozele si ia nu mai abera ca nu esti supla, am vazut poze cu tine in mini si un decolteu splendid!! Eu am inca 72,5 si m-as bucura sa cobor la 69, mai ales ca in sarcina am intrat cu 71...

Alysh, bine faci, ca o singura paranoica in clubul asta ajunge, locul de onoare il am eu garantat Mai, eu i le fac pe alea de baza-baza (pertussis, lua-l-ar gaia, apoi tetanos, polio si difterie), dar am sa incerc sa le gasesc separat, ceea ce nu cred...

Cleo, aici nu te obliga sa vaccinezi, slava Domnului!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mi s-a parut ca e cam caldut, i-am dat nurofen...
Alina_anto SAra cum se simte?
Vianne tu esti mai bine?
Ralu_t ce pozici frumoase - ba unele chiar artistice si din Grecia si din Gradina Botanica...minunate! NNu stiu unde spui ca ai cele 69 de kg... Poate pe sani
Noapte buna, scriem maine mai mult.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buna fetelor dragi,

Va multumim tuturor pt urarile facute de 5 luni!!!!VA servim pe toate cu o virtuala!!!

Dupa cum v-am zis am fost la dr acela mai in varsta ,tare dragut a fost,l-a controlat pe Ericut din cap pana in picioare,totul e bine ,multumim lui Doamne Doamne.Noi de fapt am mers la dansul pe diversificare,si de vineri am inceput sa ii dau suculet de morcovel,si mi-a dat o schema,e genul mai veche ,cum era pe vremuri,dar mie tare mult mi-a placut siam sa merg asa!In rest suntem bine!Am fost doar noi doi singurei ca tati 2 zile a lucrat,iar maine mergem pana la Huedin ,ca au venit neamurile sotului meu din Austria si mergem dupa verisoara lui ,ca are un iubitul la Cluj si sta la noi 2 zile!

Vianne imi pare rau sa aud ca esti racita,iti doresc multa ,multa sanatate si sa te faci bine cat de repede!!

Alina si Laura cum se simt puiutii vostrii!!

Alysh La multe lunite lui Vlady,!!!!(scuze de intarzierie)

Miss un mare si tie si lui Daviducu!!!

Lilly ti-am trimis sms despre tot ce m-ai intrebat!!!
Mai vroiam sa scriu cuiva ,dar am uitat!!!
Imi pierd memoriile,incet ,dar sigur@@

Va pup si noapte linistita tuturor!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

Neata!!

uff...greu domnule cu timpul asta.. si zilele astea Sabina s-a hotarat sa doarma iepureste asa ca cel mai mic zgomot o trezeste si ma tine pe mine de garda..
eh... dar sa nu ma mai plang atata hai mai bine sa va arata ceva dragutz:
dovlecica si gargaritza

PS: Miss P multumim furmos de si dam si noi unul dulce pentru obraji frumosi de David..
A !! si Daria cred ca e ocupata ca parca scrisese ceva ca pe 16 oct trebuia sa vina in tara sotul ei.. poate gresesc dar parca asa tin minte.

PS2: Cleo ...si un pumn de "bonane si ciopo" de Halloween.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Cami sunt superbe! Pupa-le mama pe ele!

Ralu si io sunt super grasa...de nu am chef sa ma urc pe cantar...Si am mai baut si pepsi in weekend...pe langa radauteana lu cleo si alte traditionale cu mult colesterol...AM scapat de dulciuri si m-am profilat pe alte chestii...am sarit din lac in put...Si eu vreau sala...si regim...si impachetari

Mami de Iasmi mersi ptr adresa...sper sa pot comanda...daca nu...directia Austria! Asteptam si noi poza cu Iasmi in gecuta!

Simonix

Fetele despre mancatul cu lingurita am citit ca e normal sa dea afara cu limba...pana se obisnuiesc si bebelunii sa pape cu lingurita.

Miss despre vaccinuri...ti-as pune eu multe, dar pe pm...ti-am zis ca as vrea sa am curajul sa nu le fac...din pacate cu soata absolvent de medicina...mai greu!

Va pupam! Sanatate maxima tuturor!

Mergi la inceput

Esme stiu despre ce fel de steamer vorbesti...am luat si eu unul de la sara blu...cadou ptr prietena mea la cunuie...am dat cred ca vreo 250 de ron...dar era super fain!

Mergi la inceput

Andreea i-am spus prietenei mele ca s-ar putea sa ii scri pe pm despre bubitele lui Eric...asa ca o poti intreba ce te intereseaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna seara. am dormit azi pe zi cu fata de la 14.30 la 17.30 sunt fresh!

cleo, intr-adevar, am vazut si eu robotelul de pe bebelusul tau, e mai convenabil, am mai comandat de la ei, au preturi bunicele fata de alte site-uri. insa ma incanta mai mult baby cook-ul ala pt ca, asa cum zicea gabitza, le face pe toate intr-un singur vas. unde mai pui ca am 2 feluri de blender, unul cu picior, de pasat si unul d-ala standard,cu mixare in borcanel si m-a mancat undeva sa-i iau si incalzitor de bibe, de care ma impiedic prin bucatarie ca n-are un loc al lui si pe care nu-l folosesc decat foarte rar. ziceam ca incalzesc noaptea biberonul fetii, insa mi-e asa lene, incat ii pun sticla de apa pe calorifer si sta calduta. deci, alti bani aruncati dejeaba... stau sa ma gandesc serios intai daca merita sa fac investitie doar pt un vas pe care-l voi folosi in mod sigur doar la fiert (cu toate ca am inteles ca-i mai sanatos sa fierbi legumele la abur decat in apa cum fac eu ) pt ca nici ca sterilizator n-o sa-l folosesc ca am unul si saracul de-abia face fata, de 2-3 ori pe zi..sterilizat sterilizator, apoi biberoane..ica n-am scapat de fixul asta...in fine, o sa ma mai gandesc. momentan maine plec la vanatoare de pijamalute si body-uri pt fata ca azi am facut un conspect al dulapului si 80% din hainute i-au ramas micute, deci...fun fun fun..si sa astept dupa comenzi date pe net, creste fata mare am primit un pont despre un magazin cu haine aduse de o tipa din germania cu preturi rezonabile ma duc sa inspectez maine.

nu am apucat sa citesc decat o pag, recuperez dupa ce ii dau sotului sa pape. ii fac gratarel acu ca plange de foame.si mai manca odata la 8
cred ca bag si eu o bucata de ceafa..oricum mancai azi 3 sarmale si 2 pulpe pe gratar cu usturoi la socrella..asta cu promisiunea ca maine sa bag 2 ture de faleza poate racesc..imi iau fular

revin, sper

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna,
Gata ne-am intors acasa la noi. A fost excelent la mama. L-am cantarit azi pe bebe si are 7750 grame. Adica a luat 800 grame in 3 saptamani. Nu stiu ce are de o saptamana serveste cate 9-10 mese pe zi, doua solide si restul lapte de la san plus 1-2 biberoane cu compot facut de mine sau ceai.
Avem 4 luni si jumatate, insa nu vrea sa se intoarca de pe o parte pe alta, este asa un puturos manaca-l-ar mama...in schimb sta foarte bine in fundulet, sustinut putin de mine sau intre perne.

Nu stiu cine zicea de supa ca nu papa bebe. Al meu papa pasate cu furculita legumele din supa, de cele facute cu blenderul nici nu se apropie.

Alysh – eu am ramas socata, nu am putut viziona filmuletul pana la sfarsit. Felicitari pt sarbatorirea lui bebe. E baiat mare.
Miss – sper sa-ti reuseasca programul lui David, sa nu se mai trezeasca noaptea, k vad ca al meu a luat-o razna cum s-a marit.
Simoncip – parca tu cautai loc pentru petrecerea lui David. Ati gasit pana la urma ? Ce zici ne primiti marti la o intalneala prin parcul vostru. Numai sa imi zici orele la care iesiti sa imi fac calculele legat de trafic, sa nu fie aglomerat k avem ceva de mers. Sis – te bagi ?
Laura – imi pare rau sa aud k a racit Mirci ...si Sara (Alina Anto). Sanatate multa. (Au umblat amandoi de manuta prin ploaie....hmmmm ?!!!)

Ma duc sa ma culc. Noapte buna.

Aaaa sunt suparata k nu mai am laptop, de fapt mi s-a stricat mufa de la incarcator. Stie cineva daca gasesc mufa separata sau firul acela care leaga bateria de laptop ?

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput