Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
iulia83 spune:
nu-i pot da fetii mar de la borcanel nestle. adica il papa pana la urma, dar cu strambaturi si dat din aripi. azi am fost in deplasare la socrii si acolo ne-a apucat ora papicii. si fiindca soacra-mea nu avea storcator sau blender, decat sa ma car cu ele dupa mine, am preferat sa iau borcanel de mar+para si suc de mar la sticluta pt fata. sucul nici nu s-a atins de el, l-a baut sotul din biberon, m-a facut sa arunc tetina
ca asa face mereu..cum ramane ceva de la fata in bibe, cum e gramada, ar vrea si el domne...si ce ma mai enerveaza ca il rog macar sa nu bea cu tetina si tot asa face. i se pare amuzant. nu va mai spun ca a trebuit sa-i dau o suzeta de-a fetii ca atata m-a cantat la cap sa-i dau si lui sa vada cum e. a stat cu ea in gura 2 zile, ma apucasera dracii 
eh! asta e! revin
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

iulia83 spune:
citesc mai pe sarite, ce imi sare in oki. nu va suparati. am vazut poze frumoase de cami ai 2 fetite superbe 
miss welcome bek...pupam obrajorii lui Daviducu racusorul
poate sunt dintisorii, cine stie? eu o verific zilnic, abia astept s-o vad cu margelute 
cat despre vaccinul antigripal, ce sa zic? l-am facut acum cativa ani si am facut la 2 saptamani o gripa cum n-am avut o viata intreaga. deci, pas!!!
vitamina C..hmm, cica ar da kk acid, insa eu as prefera sa-i dau zilnic suc de portocala. ii mai pun in piureut cate 5-8 pic de vit_C dar nush daca e deajuns. totusi, am o prietena care ii dadea suc pur de lamaie zilnic, sau cand sughita fata -2-3 lingurite- si nu i-a racit niciodata. are 3 anisori. deci, e dovedit ca vit C intareste sistemul imunitar si portocalele au gust bun.. 
i-am facut branzica in casa, fara calciu, dar a iesit mai mult ca un iaurt la gust. o papa cu placere in piureutul de legume, dar mi-e cam frica. n-ar trebui sa fie dulce? mie mi-a iesit acrishoara 
gata, va las, ne "auzim" maine. nb tuturor!!!
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

mihaser spune:
Iulia noua vaccinul antigripal a zis ca ni-l da gratuit de la serv...si ghici...nu l-a facut nimeni...decat patroana, care evident ca s-a simtit rau...ca iti baga virusul in organism.![]()
Vianne spune:
Cami, superbe fetele

Ralu_t, ce frumos e Tudor!!!! Cum ziceau si fetele, nu stiu unde ai 69 kg. Probabil esti inalta![]()
Miss, si eu sunt ingrozita de efectele vaccinelor dar uite ca le fac... Dar incerc sa las mai mult timp intre ele.
E normal ca bebelusii sa dea papa afara cu limbuta cand incep diversificarea. Asta e reflexul lor pana se invata cu lingurita.
si de la noi.
Cleo si alte fete, am trimis pe contul comun, acum cateva zile, ceva despre cancerul de col uterin. Aici e destul de controversat pe de o parte, iar pe de alta parte il promoveaza.
Andree27
Laura, cum mai e Mirci?
Nasol tare cu galagia...
Simo, voiam sa zic ceva dar am uitat
Eu tot racita sunt, ziua mai e cum mai e dar noaptea e nasol de tot. Tusesc tot timpul si dorm f putin
Nu cedeaza tusea asta de loc si am deja 5 nopti nasoale... Sper sa nu ia si Stefana!
Alina_anto, ma bucur ca e mai bine Scortisoara.
Inais, pup Iasminuta
Editez sa va arat ce a primit Stefana din Brazilia![]()
CamiM spune:
Salut!! a venit si vremea mea...
am culcat fetele si acu' ma destrabalez..cu ciocolata de la Halloween ofcors'
Mai intai trebuie sa multumesc tare mult pentru laudele la adresa printeselor mele, ma umflu de mandrie ca un dovleac si ma rosesc de emotie ca o gargaritza..
. Multumim frumos si
Laurita, Simona, Gabitza, Cleo, Alina Anto, Mihaela, Iulia, Vianne 
-dragelor.
yayy!! am reusit sa nominalizez si eu ca de obicei nu apuc!! sper sa nu fi scapat pe nimeni.
Apoi am ramas in urma cu uratul pentru prima jumatate de anisor asa ca:

La multi ani dragi mladite si mugurasi: EDVIN SEBASTIAN, NAOMI, GABRIEL, PATRICK, VLAD, ROBERT DANIEL, SABINA ADRIANA, CODRIN STEFAN, IANIS-TEODOR, ELISA IOANA!!

Si la multi ani( cu scuze pentru intraziere) Aldaesme!!

Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Laurita am inceput diversificarea acum vreo doua saptamani( nu am apucat sa povestesc)si merge bine. pana acum am introdus cereale(orez, ovaz si orz) si ii plac la nebunie. Apoi am continuat cu legume: dovleac
pentru dovlecica(squash) si cartof dulce( yams sau sweet potato) si fructe mar si para. A!! si avocado.
Maine mergem la banana si pana la sfarsitul saptamanii viitoare fasole verde sau pruna ma mai gandesc care prima.In afara de avocado si banana le servim fie coapte la cuptor si facute piure la procesor cu ceva zeama in care s-au copt fie de la borcanel![]()
In primele zile a fost ceva mai greut ca nu prea stia sa inghita si scuipa dar am perseverat si acum merge foarte bine. Am inlocuit practic o parte din masa de dimineata si cea de seara, zic parte ca dupa mancare primeste automat si completare tzitzi![]()
Acu trec la cealalta parte a familiei de frumoase..
Simona m-ai dat gata cu povestile despre David..[:)))] radeam singura ca moaca. Asa si Sofia mea plina de temperament .. mai nou ii zicem "diva" ca are niste talente.....ceva de speriat si cred ca tine sa le faca apriga concurenta celor de pe la opera ca tipa daca nu ii convine ceva de-mi sfredeleste urechile. Acum cateva zile a avut si noi o faza demna de toata "admiratia": ii pregatesc Sabinei sa pape si Sofia pana sa duc au servetel se hotaraste sa ii dea ea sa pape si rastoarna tot pe covor, pe canapele, in tarc la Sabina pe jucarii... ahh am crezut ca fac criza.. nici nu stiu cum a scapat nealtoita (adica stiu ca in prima faza de soc am trimis-o la ea in camera si ..fata isteata a stat acolo pana am terminat de frecat, spalat, curatat.. si istovit nervii
Geloasa asa nu prea este dar daca prinde Sabina vreo jucarie de-a ei imediat o ia inapoi, daca ii atragem atentia ii aduce si ei o jucarie asa ceva ce sigur nu ii mai place Sofiei
. Si mai apare sambure de gelozie daca ne vede ca o pupacim pe Sabina. trebuie sa fim toti patru si unul o ia in primire pe Sofia si celalalt pe Sabina, apoi schimbam..![]()
Gabitzam aveai tu o reteta buna tare de prajitura cu branza sau mere. Stiu ca ai pus-o cand eram la
si am salvat-o asa de bine ca nu o mai gasesc
. Pleeeease fie-ti mila si mai scrie-o o data. Multumesc
Cami - mami de
CamiM spune:
hai ca m-am incalzit:
Cleo buna gluma!!
- vad ca aici scade pretul la benzina dar nu si la celelalte produse
Alina Anto multa sanatate Sarei.
Magnetism mmm
fondante... si mai desfac de nervi un snickers de la fiica-mea din galetusa![]()
Ralu_t foarte faine pozele!!
Simona scuze pentru nestiinta dar cine este Blue Angel?
si spor la cura.. si eu "ma jur" ca ma rerererer...apuc de cura de indata ce termin seria asta de bomboane.... si inghetata din frigider.![]()
Vianne super
Stefana in costum brazilian..
- are si Sabina unul in genul ala dar e albastru.. astept primavara si venim si noi cu poza..![]()
gata ma opresc... sper sa mai apuc curand sa bag un conspect.. si uitasem ce fun e..![]()
numai bine si va las cu o cafea americana..
.. sau bine ne da Vianne o mana de ajutor si o facem braziliana.![]()
Cami - mami de
simonacip spune:
Neata de la noiSUnt si cu davidutu acasa. Mi-a fcut 39

. E palid si zice ca-l doare burta. I-am dat deja Hidrasec si l-am pus la regim alimentar. Poate fi d ela stomac, vreo enterocolita ca asa pateste cind merge la petreceri cu copilasii...Nu stiu, nu-mi explic d ece, probabil baga miinile in gura si e prea murdar, fie ia de la alt copilas, nu stiu. Si la petrecerea lui d e2 ani, si la cea de 3 ani mi-a facut asa...Si saptamina viitoare aveam si noi petrecerea lui...O sa-l pun pe picioare pana atunci dar chestia e sa nu-mi faca iar la fel
...Am zis ca dc face si sapt viitoare figura nu-i mai fac petreceri pina nu s eface mai maricel - apropos, el tot baga miinile in gura, le duce la oki...si cit ne chinuim sa-i explicam tot nu intelge.
Merg cu ei la dr azi, oricum vreau sa-l vada si pe Mati si sa-l asculte..Doamne, bine e sa fii cu copilasii acasa cind iti sunt bolnaviori...sa poti vedea de ei. Mai bine ar fi sa nu fie bolnaviori, dar uite ca nu se poate fara!
Nicole, in principiu ne putem vedea miin, daca david e mai bine il duc si la gradi deci toata dimneata de la la 10.30 asa suntem liberi
. ABia astept sa ne vedem...sa pregatesc exultonul sa-l pun la carucior
Fetele chiar se mai baga careva la intilnire???Oricum ramine sa vb mai pe seara, sa vad cum se simte si David...Sis, oare pot sa visez ca vii si tu?????
Vianne, e superba Stefana, mai da gata baieteii pe aici
, dar si pe mamicile doritoare de fetitze...
Cami, felcitari pentru ca te-ai abtinut s-o altoisti pe Sofia cind ti-a facut pocinogul
. Mie cred ca-mi scapa palma si poi imi parea rau bineinteles.. Ce diversificare misto cu dovlecel si avocado..As fi vrut sa-i iau si eu avocado lui Mati dar ma gindesc ca atita timp pe drum nu s epoate sa n-aiba cine stie ce in el sau sa fie crescut mai stiu eu cum...Nu stiu dc sa-i iau sau nu..hai ca merg sa vad ce face daviducul si revin.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Cami, Blue ANgel e o mamica de la noi, scrie mai rar insa poate de aceea nu stiai despre cine e vorba.
Iulia, ma bucur ca-ti papa fata bine brinzica, saptamina asta ii voi face si eu...Nu mai stiu cum trebuia sa fie la gust, dar parca nu era acrisoara. probabil i-ai lasat un pic mai mult zer. Scurge-o intr-un tifonel sau intr-o strecuratoare mai mare..Nu o stoarce inca foarte bine ca devine inecacioasa si farimicioasa.
Cami, buna
, multumim
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
CamiM spune:
Ufff Simo.. multa sanatate lui David.
si tie multa putere sa le duci pe toate.

Edit:
si merci pentru raspuns.
ca sa vezi ce natantoata sunt..
A!! si nu ma felicita degeaba ca nu merit; singurul motiv pentru care Sofia a scapat nealtoita e ca a disparut din peisaj altfel sigur o lua la bucutza..![]()
Cami - mami de