Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 17
nebunica-zapacica spune:
Vaaaii, ce de emoticoane, parca sunt focurile de artificii de Revelion
Ia sa mai scapam de ele..
38+
Victor Nicolas 

AMR 10 ZILE!!!!

monicabo spune:
Malinas, ar fi culmea sa nastem toate in aceeasi zi 
Eu, daca ar fi sa nasc la termen, la fix 40 saptamani, atunci nasc mai catre sfarsitul intervalului, adica mai catre 15 nov. Eu am o mica diferenta intre dpn-uri cf UM si cf eco. In lista sunt trecuta cu dpn cf UM. Acum, dupa cum am zis, sa vedem ce hotaraste bebe! ![]()
El e seful 
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
37+
Ana Maria
nebunica-zapacica spune:
Parca e mai bine asa..
Mai sunt 2 fete cu DPN-ul trecut: Vrajitoarea, Je_Grigo, ce faceti, fetelor, dati un semn ca sunteti bine
Inca 9 bebei ar trebui sa vina saptamana viitoare...woww..Doamne-ajuta sa se mareasca lista
38+
Victor Nicolas
AMR 10 ZILE!!!!
BraveGirl spune:
FELICITARI DANDUSA! SA VA TRAIASCA GRASUNELUL!
Eu am fost la eco. Printesa are 2600g, nu mai are circulara, si e capoasa rau. Are diametrul corespunzator la 38s si 3 zile. A masurat de 3 ori, sa fie sigura. E infipta bine in pasa, si se agita de zor. Nu ii mai place in garsoniera. A auzit ca i-a luat tati cercei frumosi si cum sigur seamana cu mine si e lesinata dupa bijuuri, se grabeste sa vada cum ii sta cu cerceii ![]()
==========
Corina
35+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
ginye55 spune:
FELICITARI DANDUSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

REFACERE RAPIDA SI UN BEBE SANATOS!
BraveGirl
felicitari pt rezultatele la echo!
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Flowers spune:
Felicitari Dandusa

, refacere rapida si mult laptic pentru Raducu. Nu am apucat sa-ti raspund la intrebare (nu a mai cazut din dop), si nici sa flutur si eu majoretele
Flory
37+
Brianna Theodora
Julia Alessandra 6 ani
alra spune:
bravo dandusa, felicitari!!!
corina, felicitari si tie, ma bucur ca ai scapat de un stres. si am si ceva bun sa iti zic - la ultima discutie cu gineaca mi-a explicat ca odata ce capu copilului e infipt in canal si esti in saptamana asa mare nu mai are clar loc de intors si cordonul nu si-l mai poate atarna de gat caci nu mai are pe unde.
va las ca ma duc sa fac masa - racituri cu diverse legume de salata si desert budinca de macaroane cu branza si stafide ![]()
Vacanta cu Laura in Romania
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl FELICITARI DANDUSA! SA VA TRAIASCA GRASUNELUL! Eu am fost la eco. Printesa are 2600g, nu mai are circulara, si e capoasa rau. Are diametrul corespunzator la 38s si 3 zile. A masurat de 3 ori, sa fie sigura. E infipta bine in pasa, si se agita de zor. Nu ii mai place in garsoniera. A auzit ca i-a luat tati cercei frumosi si cum sigur seamana cu mine si e lesinata dupa bijuuri, se grabeste sa vada cum ii sta cu cerceii ========== Corina 35+ Arianna MariaMy baby Albumul meu |
Asa am patit si eu saptamana trecuta si cineva mi-a dat o posibila explicatie ca ar fi putin capul turtit daca e bagata asa tare in pasa si de asta pare mai mare. Stii ca au oasele capului elastice. Saptamana asta a iesit bine. Poate si la tine e la fel
Mihaela
37+
Miruna CosminaGargarita lui mami
Pozele mele
AMR 3 saptamani
Flowers spune:
Care-i treaba cu sughitzul asta? E de bine? Bebelina mea a sughitzat azi de trei ori.
Flory
37+
Brianna Theodora
Julia Alessandra 6 ani
CarlaV spune:
.Scuze ca dau buzna, dar vreau sa o felicit si eu pe Dandusha si sa-i spun Monicaibo ca ii tin pumnii, o sa fie mai usor ca prima data, o sa vezi
.
Si inca 2 lucruri pe scurt, daca tot sunt aici:
- sughitul e normal, nu va faceti griji, asa se adapteaza corpul celui mic la mediul extrauterin
- fetelor, e pacat sa renuntati la alaptat sau sa il inlocuiti chiar si partial. Alaptez de aproape 1 an si 4 luni si am vazut clar beneficiile, chiar daca la inceput a fost extrem de greu, am trecut si eu prin alaptat cu sange si prin puseele de crestere. Poate fi foarte greu la inceput, dar devine frumos si merita 
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"