Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Felicitari Dandusa pt grasan. Sa va traiasca si sa va bucurati de el toata viata voastra. Refacere rapida.

39+1 zi Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sal,

Felicitari Creatza, Flore, Amalia si Dandusa!
Amalia, ce repede a decurs nasterea!

Ma apuc si eu acum sa memorez niste nr de telefon, caci nu se stie cand ma apuca. Am ca termen 6-15 nov...sa vedem acum ce zice bebe.

Malinas, Hera, Lorena, cine stie, in functie de cum vom naste fiecare, poate ne vedem la spital . Oricum, ne auzim la tel sau sms.

Diana, Babyzapi, ce mai fac? s-au externat?

Noi suntem bine in rest, nu s-a intamlat nimic deosebit, asteptam...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 36+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Insista pe san . Te asigur ca va avea aceeasi reactie de cautare a sanului cu cit il vei hrni mai mult la san.
E pcat la cit de formate ai mameloanele sa nu insisti.
Eu vorba Berthei cind o vad cu guritza ca m-ar suge si de clavicula imi vine sa imi smulg parul cu penseta. Inca mai doare. Dar bibe....este exclus cu desavirsire.
Dupa ce am renuntat la mameloanele de cauciuc scuipa sanul sting de vreo 3 ori inainte de a se hotari sa traga . Inca nu este foarte bine format dar insist. Bibe nu , formula nu !
Ar fi varinta de ate mulge si a-i da laptele de san cu lingurita.
Fie-mea accepta lingurita. Am inceput sa ii dam vigantol - 2 picaturi pe zi.
Bafta !

Citat:
citat din mesajul lui anes

Noi tocmai am venit din parc. A fost o zi superba astazi! Dormim bine la aer. Azi am implinit 3 saptamani de viata!
Din pacate la tzitzi nu prea este destul laptic! Azi am inceput sa ii dau formula si dupa san a mancat 30 - 35 de ml din bibe. Eu sper din tot sufletul sa nu refuze sanul si sa ii dau in paralel completare (macar in timpuil zilei, ca noaptea ii dau doar san).
O invidiez pe Mirtha pt. laptic si pt. faptul ca BB cauta sanul imediat cum il simte !

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

FELICITARI MAMICA EROINA DANDUSAAA
BUN VENIT BEBE RADU

Refacere rapida si fara dureri Dandusa draga

Criss 36+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

monicabo, ai dreptate. M-am uitat si acum pe lista de pe prima pagina. Suntem toate intr-o saptamana si suntem toate la acelasi medic. Acum...poate nu ne apuca pe toate o data , ca nu as vrea sa alerge Tutu intre 4 nasteri.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

38s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Multumim pentru interventie !
Mie una imi prind bine incurajarile de acest gen si imi confirma ca eforturile mele de mobilizare a vointei sunt bine directionate si vor avea in final rezultatul scontat.
Te mai asteptam pe aici !

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Fetelor imi cer scuze ca dau buzna, am intrat sa vad daca nu aveti vesti proaspete despre dandusa, noi am fost colege la odisee acum 2 ani, tot in nov-dec.

anes, am vazut mesajul tau si m-am gandit sa iti impartasesc ce am citit si experimentat cu baietelul meu acum 2 ani.
La 3 saptamani, la 6 saptamani, la 3 si 6 luni bebeii au pusee de crestere, deci cu ceva timp inainte de asta incep sa suga mai des, ca si cum nu s-ar satura. Scopul e ca prin suptul des sa stimuleze treptat sanul sa produca mai mult lapte, ca sa asigure necesarul pentru aceste pusee de crestere. De aceea tu simti ca bebe suge si nu se satura. Eu te-as incuraja sa continui cu alaptatul exclusiv si sa renunti la biberon, pentru ca de multe ori biberonul cam inseamna adio lapte de san... Si eu am trecut prin faza in care ma indoiam ca am destul lapte, dar am continuat cu sanul si am vazut ca bebe a crescut foarte bine. Te rog, ai incredere in tine! Si nu uita de aceste pusee de crestere, sunt explicatia faptului ca bebe suge si pare ca nu se satura, dar e ceva firesc, ceva prin care el de fapt stimuleaza teptat sanul sa produca mai mult.

Citat:
citat din mesajul lui anes

Noi tocmai am venit din parc. A fost o zi superba astazi! Dormim bine la aer. Azi am implinit 3 saptamani de viata!
Din pacate la tzitzi nu prea este destul laptic! Azi am inceput sa ii dau formula si dupa san a mancat 30 - 35 de ml din bibe. Eu sper din tot sufletul sa nu refuze sanul si sa ii dau in paralel completare (macar in timpuil zilei, ca noaptea ii dau doar san).
O invidiez pe Mirtha pt. laptic si pt. faptul ca BB cauta sanul imediat cum il simte !

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Malinas crezi ca numai noi vom fi pe acolo? Ar fi bine sa alerge doar intre 4 nasteri.

39+1 zi Lorena Elena

Mergi la inceput

Felicitari Dandusa ! Sa iti traisca sanatos puiutul si sa te refaci repede !
Cu cit mergi mai repede cu atit grabesti vindecarea !

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Malinas crezi ca numai noi vom fi pe acolo? Ar fi bine sa alerge doar intre 4 nasteri.

39+1 zi Lorena Elena

Iti dai seama, daca suntem 4 fete pe forum la acelasi doctor, cu dpn in aceeasi saptamana, cate sunt de fapt? Nici nu vreau sa ma gandesc .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

38s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Felicitari, Dandusa si bine ai venit, Radu-Ioan, grasunelule

38+ Victor Nicolas

AMR 10 ZILE!!!!

Mergi la inceput