Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alra, ea avea cordonul in jurul gatului cand se infipsese deja si mi-au zis ca asa ramane,mai ales ca era de 2 ori. Dar mandra mea s-a fatait pana a scapat.
Mamiseli, si la 15s, si la 32, bebelina avea capul cu 2 sapt mai mare decat varsta. Dar acum are cu 3 sapt si o zi.
Flowers, e de bine daca sughite. cica asa se pregatesc pt respiratie.

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

monicabo, poate nastem macar in aceeasi perioada. Ma gandesc ca e bine sa mai cunosti mamici cat stai in spital.

Flowers, e bine daca bebe sughite. Am inteles ca asa se pregatesc pentru respirat.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

38s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna gravidutze si proaspete mamicutze!

Felicitari gravidutzelor care au nascut si multa sanatate bebelusilor!
Amalia si Dandusa refacere rapida si laptic mult

Multumesc fetelor care au intrebat de noi pe forum si celor care m-au sunat...sunt atat de fericita ca e bine prichindelu' meu, MAINE mai facem niste analize si daca rezultatele sunt bune NE EXTERNAM! Sunt sigura ca or sa fie bune! Primele 4 zile dupa nastere am suferit cumplit vazandu-l pe bebe la incubator si cu foarte mici progrese, dar acum este bine, a papat azi 50 ml si are 1,800 kg, e un prichindel frumusel si voinic tare.

Am pierdut foarte mult din discutiile de pe forum si-mi pare tare rau, sper cand voi ajunge acasa sa-mi revin si cu forumul.

Va pupic dulce pe toate!

Isabela lui Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

IUBITELE...vesti noi de pe frontul Constantei (DANDUSA)...nu ma injurati, iar am vazut cu intarziere mesajul:

"AM URIAS DE 4600, SANATOS DI FRUMOS.EU MA LUPT CU DURERILE DE DUPA."

Sa fi sanatos si norocos "urisule"!
DANDUSA refacere rapida si felicitari pentru asa baiat !

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Tot inaite spre 40!

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl
Eu am fost la eco. Printesa are 2600g, nu mai are circulara, si e capoasa rau. Are diametrul corespunzator la 38s si 3 zile. A masurat de 3 ori, sa fie sigura. E infipta bine in pasa, si se agita de zor. Nu ii mai place in garsoniera. A auzit ca i-a luat tati cercei frumosi si cum sigur seamana cu mine si e lesinata dupa bijuuri, se grabeste sa vada cum ii sta cu cerceii

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

E voinicut , creste repede si din cite se vede foarte bataios !
Sa aveti sanatate si sa va bucurati de el !

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Buna gravidutze si proaspete mamicutze!

Felicitari gravidutzelor care au nascut si multa sanatate bebelusilor!
Amalia si Dandusa refacere rapida si laptic mult

Multumesc fetelor care au intrebat de noi pe forum si celor care m-au sunat...sunt atat de fericita ca e bine prichindelu' meu, MAINE mai facem niste analize si daca rezultatele sunt bune NE EXTERNAM! Sunt sigura ca or sa fie bune! Primele 4 zile dupa nastere am suferit cumplit vazandu-l pe bebe la incubator si cu foarte mici progrese, dar acum este bine, a papat azi 50 ml si are 1,800 kg, e un prichindel frumusel si voinic tare.

Am pierdut foarte mult din discutiile de pe forum si-mi pare tare rau, sper cand voi ajunge acasa sa-mi revin si cu forumul.

Va pupic dulce pe toate!

Isabela lui Rafael Nicolas

Primul nostru

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Din cite mi s-a explicat sughitul bebelusului se datoreaza faptului ca in miscarea pe care o fac cu piciorusele isi lovesc diafragmul si de aici se genereaza sughitul.
Nu este o reactie la frig ca in cazul adultilor.

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Care-i treaba cu sughitzul asta? E de bine? Bebelina mea a sughitzat azi de trei ori.

Flory 37+ Brianna Theodora Julia Alessandra 6 ani

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Dandusa: Felicitari pt. Raducu cel voinicel!!! Recuperare rapida si sa veniti repede acasa!

Babyzapi: Ce bine ca ne-ai mai dat vesti despre voi! Asteptam si poze cu flacaul tau!

Diana: Hai si tu cu vesti!

Dea: Am luat 2 body-uri de la Old Navy!!! Yupiii, am inceput.. Pe 11 mergem sa vizitam maternitatea, sa vedem si noi ce trebuie sa facem acolo....

Mirtha: Deci si daca are puseu de crestere si plange ca nu se satura trebuie sa ii dau tot san, da? Nu bag formula deloc, nu? Mama nu m-a mai alatptat de la 2 luni jumate, a zicea ca plangeam non stop si dr. i-a zis sa bage formula. Si a bagat si m-am saturat si n-am mai plans dar nici n-am mai fost alaptata. Eu chiar vreau sa alaptez exclusiv si cat mai mult...

Flowers: Si bebele meu sughite des. Cica e bine, se preg. pt. respiratie, doar sa nu fie prea des (nu stiu ce inseamna prea des). Dar daca e de 2-4 oi pe zi in reprize scurtutze e ok.

Bravegirl: Ce puiutza capoasa ai...... zici ca vrea cerceii, ha?

Nebunica: Aoleu, nici tu nu mai ai mult....acusi acusi

Andy 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Babyzapi ma bucur ca in curand iti vei lua puiutul acasa! Sa fiti sanatosi si mancaciosi ca va faceti mari sigur!

Te mai asteptam pe forum cu vesti bune !

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

AMALIA, FELICITARI!!! sa va traiasca Luca Gabriel, sa fie sanatos si mancacios!

Citat:
citat din mesajul lui crismargrg

Fetelor, i-auziti ce veste mare: Pe 31 oct la 3:30 a venit pe lume bebe Luca Gabriel, 3 kg, 50 kg, Apgar 10.
Sa-ti traiasca Amalia flacaul de nota 10 si refacere cat mai rapida!

crismargrg 39+ Bianca Alexandra

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+

Mergi la inceput