Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Alexa, esti bestiala!!!

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

v-am zis io....v-am zis io....v-am zis io.....de dorul meu nu ati nascut niciuna pana azi...

Amalia felicitari

Cris.....si tu aaaaaaa???...

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Babyzapi, va tinem pumnii sa iasa bine rezultatele si sa va externati.
Diana, Mav, voi nu ziceit nimic?
VREM POZZEEE!!!!

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Amalia si Dandusa, felicitari si sa aveti BBei sanatosi!

Eu m-am intors acum de la dr ( si pe drumul spre casa ma intrebam daca nu nasc), si el spune ca am col inchis si ca BB mai are de gand sa stea la caldurica. Daca evenimentele nu se precipita, am stabilit data nasterii pt 16 noiembrie.M-am mai linistit, vroiam mult sa fie atunci, e ceva legat de Sf.Matei, in calendarul ortodox, si eu sunt legata de numele asta ( bebelusul nostru de anul trecut, cu Sindrom Down, s-ar fi chemat Matei). Si m-am mai linistit si pt ca dr mi-a spus sa il sun la orice ora, ca vine la spital daca e cazul.

Asa ca stau acum cuminte si va urmaresc, sa imi fac si io curaj.

Va pup.

PS: e cineva pe aici care sa nasca la Municipal, in jur de 16 nov?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

ooofffffffff draga mea, da' ce socrii ai tu...scuza-ma ca-ti spun dar astia nu sunt oameni. tu ai grija de tine si de bebe Dimitrie si nu te mai gandi la ei ca nu merita nici macar o lacrima.

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

crismar pe mine ma tinut 3 zile, dar la mine nu isi dadea nimeni interesul asteptau sa moara bb in burtika pt ca stiau ca malformatile pe care le avea erau grave....au dorit sa ne scurteze chinul, dar iata ca Pavel a avut zile si atat cat a trait noi ne-am bucurat de el ...a si nici bani nu ne-au luat nimic...pur si simplu nu stiua nici ei ce sa fca...bah si ce ma supara e faptul ca acuma cand am fost la doca am aflat de la seful sectiei mai multe adevaruri despre ce faceau socrii mei pe acolo....sa va zic ca facusera intelegeri pt abandonarea copilului meu...eu am ramas perplex......adica tu decizi ce faci cu viata copilului meu...vai asa m-am suparat si am decis ca acuma...sa ii fereasca Dumnezeu sa faca ceva cum nu trebuie ca numai pupa nimik....acuma cand a fost soacra...e eliza tu arati bine, esti tare, dar ionut e terminat saracul....bah zici ca el nastea nu eu....ca el nu si-a mai revenit dupa primul....i-am zis dar tu ti-ai reveni daca ti-ar muri copilul la care araspuns sec, da' numai deja imi face scarba si imi inraieste sufletul sie u nu sunt asa...eu sper ca totul sa fie bine atat imi doresc...si gata ma mai racori si eu
nu am inteles reactia celor din spital cand le-am zis caluam copilul acasa...deabea acuma am facu legatura ca nesimtiti facusera ce facusera pe la spatele nostru....nush numai zic nimik ma abtin nu am pt cine...nu imi vine in minte decat chipul lui Pavel si ma intreb de multe ori de ce?, da de ce? a fost sa fie asa..si asa mi se invarte sufletul in mine...no comment gata
revin mai tarziu

eliza mamica de inger Ionut Pavel
38+Dimitrie Gabriel

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Beeeeeeeeeeeiiiiiiii zanex iaca ...a venit si halloween-ul si io tot cu fata la purtator sunt...afaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...asa sunt io, mai temperamentala si nerabdatoare...da' n-am nici un semn, contractii ciuciu...parca ma inteapa putin pasa da' cam atat...Credca stie ca n-avem inca nume...da ii gasim noi unu' pe masura dupa ce-i scanez moaca!
Poate-o pacalesc cu o ciucalata ceva...trick or treat...doar doar iese la interval...uite copii Dandusei ce ascultatori sunt....la fix fix fix au iesit...

Felicitocuri majore pentru Amalia si Dandusa bravooooooooooooooooooooo fetelor....sunteti niste adevarate...si ma bucur mult pentru voi...de-abia astept sa ne "revedem" pe forum...

Beeeeeiiiii la noi e superb afara azi....foarte cald, de maneca scurta efectiv...sclipesc si io la soare si ma-incant asa ca un copil mic si prost....ce bine eeeeeeeeee....arat exact ca o gasca retardata cu o mare bcata de burta care da coltul cu juma de ora inaintea mea...cand merg ma legan...de fapt, asa merg, cred ca asta e motivul pentru care inaintez...unele animale se tarasc, altele pasesc normal...io avansez leganandu-ma...

Vleauuuuuuuu si io nr de tel, nu reisesc neam sa dounlodez lista comuna...am numarul lui Andy, mi-as mai dori vreo 2-3 pe PM...MIRTHA, IZAAAAAAAA, CHERIEEEEEEEE....pleazeeeeeeeeeeeeeeeee...

Mirtha sorela, ihiiiiiiiiiiiiiiii, vin io din urma...stiu ca razi ascuns in barba pentru ca stii tu bine ce m-asteapta...da' pe de alta parte cand ma uit la pozele tale cu pitica de abia ma astept sa o tin si pe-a mea im brate...sa ma simt completa...sa o tzuc si sa o iubesc cum se cuvine...sa-i arat ce frumoasa-i viatza....

Mar ysa atitudine beton draga mea,breavo, exact asta voi face si io, ma duc la hospital, si om vedea noi acolo ce se implanta...nu programari cu 1000 de ani inainte caci oricum minunile din burtica noastra au planurile lor proprii si personale...tre sa te linistesti putin( si crede-ma, sfatul asta vine glontz de la o atomica ....care habar n-are ce-i aia liniste in general, dar acum mi-am impus asha o serenitateeeeeeeeeeeeee....)si sa ai incredere in Dumnezeru si in tine, si ai sa vezi ca totul va fi bine....

Alra supermishto camera...si io tot cu Ikea votez, da de data asta l-am lasat pe tatal copilului sa se ocupe de culori si a iesit o varza foarte vesela...care imi sta cumplit pe creier caci e prea mult pentru mine...pococacliu, galben, verde, roz, rosho.......pssssssssss...in fine...
La bomboanele tale nu ma-nfig caci sunt semidiabetica...uuuuuuuuffffff...de-abia astept sa dau iama in praji....

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Bravegirl felicitari pentru vestile bune, ai o mica balerina acolo, daca a reusit ea sa scape de cordon

Babyzapi tinem pumnii sa iasa bine analizele si sa mergeti acasa cu bebe Raphael

Andy asa e, mai avem si noi putin

38+ Victor Nicolas

AMR 10 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mirtha, Andy, Z_Iulia, BraveGirl, Nebunica_zapacica va multumesc mult

Dea iubitaaaaaaa te tzuc! Dar ce faci mami de nu mai ai nr meu de tel ca ti l-am mai trimis o data pe PM? Iubita lasa-o pe bebelina sa mai stea ca sta bine acolo, stie ea de ce...te pupic dulce si ai grija de viitoarea mea nora.

Isabela lui Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dandusa, felicitari pentru urias, recuperare usoara si laptic din plin! Sa fie bb sanatos, necolicios si cuminte!

In final a iesit cum ai vrut mami, si-a ales ziua de nastere bb, ai facut cezariana si este totul bine.
Acum are cine ne povesti cum e mai nasol nastere normala sau cezariana.
Eu trebuie sa-mi cer scuze ca am zis ca nu cred sa fie bb chiar de 4600 gr dar uite ca ai un doctor Nostradamus, ce bine ar fi de ar nimeri si doctorii nostri la fel. Asa ca ma bucur tare mult ca a apreciat bine situatia.
Ce inseamna mostenire de familie, cand ma gandesc ca si mamei mele i s-a provocat nasterea la 8 luni pentru ca s-au prins ca este mare bb, si a avut 4,5 kg, deci tot un urias.

Mamiseli, Bravegirl, Nature, ma bucur ca sunt bine fetitele dar si voi cu moralul bun!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 34+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Am o tona de muncaaaaaaaaaaaaaaaa....si io flirtez cu voi pe forum, nah....

Eli iubita mea, tre sa plangi sa sa iti scoti tot amarul..hai, aici cu noi, caci te sustinem si te iubim mult...da-i in puii mei pe varcolacii care-si spun socrii, las ' ca vin io cuscra si ii aranjez rapid...sa-mi spui ce vrei sa fac cu ei...sapun, ciorba, carnati...ah, nu, ca ar fi prea otravitori...auzi, pune-i sa mushte unu' din altu', garantez ca se otravesc reciproc si instantaneu si scapi usor...

IZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA draga mea draga , bine ai revenit....mi-ai dat nr de tel( al tau si al mirthei gresit)dar te iert ca esti o mamica taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare de tot...de abia astept sa iti aud povestea si sa vad poze cu ginerex II...

Andy dear, asha am inceput si io...cu doua body-uri de la Gap...si pe urma nu ma mai saturam...aveti Marshalls si TJMAX....?????io de acolo m-am aprovizionat masiv....carucior ceva????Vezi daca aveti ceva care se cheama BUYBUYBaby....e mai bun ca babysurus-ul...dar in esentza sunt similare....

Crissmarq nu vreau sa te sperii, dar sangerarile nu sunt chiar ok...in cartea mea scrie ca pot semnala chiar si detasharea placentei....du-te frantz la docteur...

Cherieactiv bombonica mea scumpa, ce-ti mai face pasa?????esti ok?

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Andy si eu vreau sa o hranesc pe Pitica exclusiv la san pina la 6 luni inclusiv. Dupa 6 luni incepem diversificarea.
Pt. puseurile de crestere a fost binevenita ideea unei colege formumiste (nu mai stiu cine , scuzoaie)cu banca de lapte.
Mulgem lapte si il congelam apoi dam cu lingurita. Eu caut acum recipiente speciale pt. stocat lapte de mama. Nu mai stiu unde vazusem cindva si a ignorat atunci informatia. oricum se poate stoca f. bine in recipiente sterile.
Vezi in cursul Dr. Culcer la ce temepratura se pastreaza laptele. Oricum nu presupune niste conditii anume , sofisticate de pastrare.
Eu sunt anti - formula !

Offf...abia astept sa intre mamicile veterane sa furmizeze ceva opinii , idei sfaturi practice pe tema asta !

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Mirtha: Deci si daca are puseu de crestere si plange ca nu se satura trebuie sa ii dau tot san, da? Nu bag formula deloc, nu? Mama nu m-a mai alatptat de la 2 luni jumate, a zicea ca plangeam non stop si dr. i-a zis sa bage formula. Si a bagat si m-am saturat si n-am mai plans dar nici n-am mai fost alaptata. Eu chiar vreau sa alaptez exclusiv si cat mai mult...

Andy 33+

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput