Pepenasi de iulie-august 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
ladymina77 spune:
Neata,
Raportam si noi vaccinul de aseara cu planset,38 febra azi dimineata ,in rest vesela de numa` numa.
Leg magic am si eu de vreo 5 luni dar oare cine sa se urce pe el?Am facut de vreo 10 ori maxim dupa cele 6 sapt de dupa nastere.E bun dar io-s o lenesa la asa ceva.Oricum o sa-mi fac putintica ambitie si m-apuc ca asa nu mai merge sa nu-mi fie buna nici o haina.
Vazut toate albumele de pepenasi si sunt toti niste scumpei.
Fug la somn
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
AnnaBaby spune:
Daca tot doarme ariciul m-am apucat de reorganuzat dulapul Ioanei, am scos hainutele care nu-i mai vin, deja s-a adunat o sacosa!!! Si aveam hainute mai mari pe care le pusesem deoparte u gandul ca mai e pana cand o sa se potriveasca, da de unde, ca deja sunt bune...ce repede mai cresc copii astia! Am pastrat la cutiuta cu amintiri prima ei salopetica pe care a purtat-o in maternitate si ma uit cu uimire ce diferenta e...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
turturica spune:
La noi a venit iarna!!!!! A nins toata noaptea, s-a adunat juma de metru de zapada in fata casei, nici caruciorul nu merge pe o asemenea vreme si-o asemenea zapada, iar in wrap n-o mai pot duce daca trebe s-o intolesc ca sa nu-i fie frig. Vreau vara!!!!!!!!!!!!!
Mami de Mara (19.08.2008)
flo1980 spune:
Mona imi pare rau ca sotul tau gandeste asa, si noi ne mai "batem " pe calc, sa vedem cand or mai creste copii....nu mai avem loc de ei 
Si eu zic (ca si Alina Maria) ca e "ne" ....ca si al meu e tare fericit dupa....
Si nu doarme cu mine, ca de...ala mare doarme in patut si ala mic langa mine , in pat
. Zice ca nu poate dormi, sta cu grija sa nu dea peste cel mic....
Asa sunt ei, trebuie sa-i scarmi mai des in coarne 
Kla bine ai revenit! Ce baietel frumos ai!
Ce incaltari frumoase ati avut la botez 
Turtu
zapadaaaa, vreau si eu!!!
Parca tu intrebai de temperatura laptelui....pai sa fie cam de 37 grade C, eu il pun pe buze (bibele) sa-l simti mai cald , nu sa te arda....nu's daca intelegi.....
Boti e super papusica, as lua si eu una, asa de mult imi place!
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
Marina_1609 spune:
dana81, si eu ieri am facut marea descoperire macabra: mucegai la noi in dormitor, dupa un dulap care tocmai ce l-am montat
, mare cat peretele de sus pana jos, de la dreapta la stanga. ca sa-l dam la o parte nu avem alta solutie decat sa-l facem bucati! in dreapta a ramas loc de vro 7cm si mi-am bagat capul acolo ieri, era sa lesin cand am vazut. nu stiu ce sa facem. sper sa nu fie si dupa tot dulapul.... O sa dam cu spray pt mucegai sa vedem ce rezolvam ca altfel....tre sa distrugem dulapul de 50mil, ca inapoi nu cred ca il mai putem construi....
Flo, am citit articolul, este foarte adevarat, asta am simtit eu dupa operatie, este oribila durerea, dar ca de fiecare data repet: sunt in stare sa mai indur nu stiu cate operatii din astea, numai nu raul care l-am avut in timpul sarcinii...
Carmenela, La multi ani!, scuze de intarziere...
noua alaltaieri ne-au venit inca 3 dulapuri pentru holuri si balcon, le-au montat, au facut balamuc in casa si eu m-am apucat de desfacut cutiile care inca mai zaceau prin colturi. inca mai am de lucru. credeam ca rezolv problema cu spatiul dar se pare ca tot nu imi ajunge. Mai avem de facut biblioteca pt sufragerie , sa rezolv si cu cartile ca avem tone si abia atunci scap de tot. La covoare am renuntat....nici nu mai caut. am ajuns la concluzia ca mai mult aduna praful
va pup si alerg din nou la treburi

_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
violeta29 spune:
Ne-am intors si noi din plimbari, si acum iar suntem la nani.
TURTU, vreau si eu zapadaaaaaa
DANA, ce super ca a fost cumintica Clara la vaccin, saptamana viitoare facem si noi vaccinul de 2 luni, sunt curioasa cum o sa reactioneze
ANABABY, si tu cu dulapurile?A sta am facut si eu pina acum.La cutiuta cu amintiri eu i-am pus rochitle de la botez, ca hainutele cu care am iesit din maternitate erau maaaari
BOTI, super faina papusica si eu zic ca ar trebui sa o cumperi, o sa se joace cu ea mai tarziu
SUN,chiar asa , oare de ce lumea considera ca taticii isi doresc baietei?Al meu spre exemplu si-a dorit f mult o fetita, dar si daca si-ar fi dorit un baiat si ar fi iesit o fetita e trebuia sa fie suparat? Lume nebuna
ANACO ARIADNA, spor la pregatirile pentru botez.
ALINA MARIA,nici eu nu dorm cu sotul(ptr ca fata doarme cu mine in pat), dar asta nu inseamna ca am urcat sculele in pod
In fiecare seara stau cu el in sufragerie pina pe la 1-2 cand se trezeste fata ,poate si la Mona e la fel
VIOLETA_TM si pe mine ma cicalesc cei din jur sa ii dau fetii ceai dar eu ma incapatinez sa o tin pe-a mea. Poate e prea cald in casa si ii este sete mai des si de asta papa la doua ore.Gandestete ca lapticul ii tine si de foame si de sete, deci poate cere oricand
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
tiberica spune:
Pup fetele,
Scuzati absenta si faptul ca nu am citit tot din urma ci doar am rasfoit dar sunt f prinsa...am multa treaba ca s au strans toate in acelasi timp, mut din casa noua in cea veche cele netrebuincioase, aranjez magazinul, actele si am terminat si casa la tara, doar parterul dar tot e ceva ca imi venea sa i omor pe constructori ca de 1 an muncesc dar fara spor, si , in sfarsit mai avem de alergat dupa mobila dar incet, incet.
Pica superba lumanare, de tort nu mai spun nimik...hortensia am si eu dar roz si cand le vreau albastre pun primavara cerneala la radacina.
Violeta m tm multumim de aprecieri, pupam mult.
Ankalaura ce vrea printesa ta , calutul acela sigur este Barbie il are si fetita mea cea mare dar este micut si este impreuna cu o papusa barbie din povesti eleise, daca nu ma insel, are aripioare care lumineaza.
Vezi ca am vazut dar nu mai stiu pe ce site, da i tu cautare barbie si o sa gasesti si calutul, cauta si pe site ul dat de carmenela c-sale.ro. Daca dai Barbie gasesti, in Carefour nu l au intotdeauna.
VA pup si sper sa mai am timp sa revin ca diseara mergem la sedinta la cea mare.
violeta29 spune:
Si am uitat sa pun o intrebare care ma tot macina:exista vreo mamica pe-aici al carui bebelus sa nu ii placa baitza, sau noi suntem unicat?
Cand se vede in apa urla de zici ca cine stie ce-i facem, ei cand o intoarcem cu fata in jos nu mai zice nimic, ba mai si zambeste uneori.Iar cand o scoatem din apa urlaaaa pina raguseste.O iau in brate sa o mai potolesc dar nimic,pina nu se vede la tzitzi nu se-astampara. Am incercat in toate felurile, cu apa mai putina, mai multa, mai calduta etc,dar nimic.
Violeta
violeta29 spune:
DANA,MARINA, si gasisem mucegai in dormitor pe langa geamuri.Am dat cu solutie si am cumparat absorbant de umiditate de la Ceresit. Dimineata are o groaza de apa in el.De cand il folosesc n-am mai facut mucegai .
Violeta
Didi81 spune:
Biri, multam, dar nu vreau sa vizualizez conceptul cu soacra
. Nu sunteti voi mai sociopate; soacrele voastre sunt ![]()
Anka,
, esti mortala cu secsi spice-ul ala.
Nu mai zice de mult eori de leg magic-ul ala ca daca functioneaza ti-l inchiriez eu ![]()
Flory, mie mi se pare cam exagerat articolul ala cu cezariana, dar probabil depinde de organismul fiecareia; mie cel putin nu mi se aplica mai nimic. Oi fi tolerat eu mai bine operatia, dar nici neplaceri la urinare, nici nevoie de ajutor pentru a ma ridica din pat, nici dureri, am si luat-o pe Aida in brate fara probleme... singura treaba nasoala e cicatricea dar asta chiar nu mai conteaza. Poate o sa apelez la chirurgie plastica, dar dupa ce mai fac un copil... poate
. Oricum, nu am nici o retinere sa mai tre o data printr-o cezariana.
Anca, si eu tot apa plata obisnuita folosesc pentru Aida, ne fiarta, doar incalzita putin.
turtuuu, vreau eu iarna si zapada, trimite-o la noi!!!!
Am fost azi la doctor si am facut vaccinul de 4 luni. Cu cateva zile mai devreme ce-i drept, dar vroiam sa ii aratam mai repede iritaitiile de pe manute; sunt cam nemultumita ca nu s-a uitat cu mare atentie, ne-a zis din prima ca sunt de la faptul ca se freaca pliurile de la manute si mai si transpira; concluzia a fost ca e ok sa ii dam cu crema mustela si dupa ce ii trec sa o masam seara cu ulei de masline pe acolo. Si ne-a zis ca nu are sens sa ne ducem la dermatolog si sa o caram pe Aida prin spital in perioada asta cu epidemie de gripa.
In rest, doctorita a fost foarte multumita de cum creste Aidutza, acum are fix 6 kg si 62 cm.
Am observat aseara la unghiile mele de la maini ca am o dunga denivelata, dar la toate unghiile si in acelasi loc. Ma intrebam ce shimbare in organism marcheaza dunga aia
. Oare e posibil sa fie de cand am nascut? Acum e cam pe la jumatatea unghiilor dunga aia...
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire