Pepenasi de iulie-august 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 7
Biribu spune:
sorry, nu se incarcasera pozele nus de ce...acuma sunt acolo
deci ieri am avut party de pitici gradinita, ff simpatic, toate teacher-ele costumate in fel si chip... azinoapte fii-mea gemea in somn, crek a ramas superimpresionata ![]()
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
kla78 spune:
intru repejor sa va salut ca fiu-meu si-a pus in gand sa nu ma lase la calc azi deloc,asa ca tre' sa stau cu el si sa fac in toate felurile sa-l distrez,poate mai spre seara apuc sa va citesc daca are de gand sa faca un pic de nani,mai are si zile din astea oricat de cuminte e ,asa ca va pupic si sper sa apuc sa citesc din urma!
Caprioara spune:
Buna fetili,
Noi azi am reusit de ne-am vazut cu Pica si cu Sebi la Regina Maria
. Da nu stiu de ce nu poci sa incarc pozele pe picasa
. Locca fusese mai devreme in parc, asa ca nu ne-am mai vazut si cu ea
.
Tudorel, sa stii ca am fost cuminti, nu te-am trisat
. Am dormit mai tot timpul
.
Pica, si a mea avea exact aceeasi problema mirositoare ca al tau la plecare, de aia plangea
. Iar cu Matei, cu greeeu am reusit sa fim gata la timp cu masa ca sa plece la inot
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
pica1 spune:
Caprioara norocul tau e ca ai plecat caci altfel vedeai cea mai denaturata mama... Am ajuns sa dezbrac copilul de tot in parc 

. L-am lasat in curul gol, caci dinsul se cacase pina la ceafa si am reusit sa ii pun cacat si in cap cind i-am dat baby-ul jos...Dar asta e l-am sters cit am putut am bagat puturoseniile intr-o punga ermetica si am plecat sa ne continuam masa in masina. Dupa aia a fost cel mai cuminte copil si am reusit sa iau si benzina ca altfel nu mai ajungeam acasa ca am prins si bariera si am stat vreo 20 minute. O sa incerc sa pun si eu pozele, dar trebuie sa caut firul ca asta e caca maca de olympus ca la cannon am 100 de fire.
SEBASTIAN (31.07.08)
Gini75 spune:
A fost promulgata de presedinte legea cu modificarea indemnizatiei. Asteptam publicarea in Monitorul Oficial.
bujo spune:
Io pot sa spun ca am patit exact cum spune articolu despre cezariana. Mai putin disconfortu la urinat, n-am avut nimic de la sonda. Insa durerile erau extenuante, abia ma ridicam din pat. Pe Filip il tineam in brate ca nu aveam de ales, dar durerile erau intr-adevar crunte. Si asta a fost 2 sapt, aproape 3.
Fi-miu asta s-a shmecherit de tot. Daca ramane cu mama acasa mai si plange, scanceste ca sa dea de inteles ca ii e foame si dupa ce ma suna si ajung acasa urgent sa-l hranesc, trage 2 guri si apoi gata, ranjeste pana la urechi. Crek zice: te-am facut de-ai venit acasa
Ca sa nu mai zic ca astazi l-am pus la somn si nu voia nici chip sa doarma, se tot uita dupa mine prin camera si in momentu cand m-am pus langa el si l-am luat de manuta a adormit instantaneu.
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
Anilansa spune:
buna seara... mai fetelor aveti un spor la scris
nu intru 2 zile si voi treceti la un nou capitol...sa va povestesc ce am mai facut, cat am lipsit ![]()
ieri am fost la matusa(din partea sotului) ... a fost intalnire de familie, ca se marita verisoara si trebuie sa ajutam la pregatit mancarea si sa " primim ultimele comenzi" de la miresica cine cu cine merge cu masinile, cate masini
... de treburi de nunta

In prima faza a vrut ca Dariu sa fie imbracat la costum
si i-am zis ca daca ii ea costum il pun dar nu o sa dau eu bani pt ea ca sa ii fac mofturile( sa cam bosuflat)... ca la blug nu o sa ii stea bine in poza
![]()
in fine trec si de asta... am ajuns acasa , am dezbracat strunful si l-am pus in patut ca sa ma pot duce sa ii fac lapticul... si surpriza
Darius de pe spate sa intor pe burtica si gangurea de mama focului
... numai ca ma o intrebare pt voi: strunfii vostri se intorc numai pe o parte (al meu sa intors pe partea stanga si ieri si azi)
. acum face nani si asa am putu sa scriu si eu ceva.
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa