Pepenasi de iulie-august 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Anilansa sa fie intr-un ceas bun nunta verisoarei si spor la treburi!

Si David tot pe partea stanga se intoarce.

Eu am descoperit secretul ca bebe sa nu se mai murdareasca pana la gat de kk......daca vad ca se screme pt. big moment il las jos, pe pat. Am experimentat.....cand sta in brate jetul de kk se duce in sus si asa imi fac de lucru, si daca nu speli imediat sau la program mai lung, hainutele raman cu pata.

Bujo si al meu face la fel....maraie cand ii e somn si cand ma apropii de el, gata inchide ochisorii si adoarme, vrea sa ma stie aproape de el...smecheri de mici!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Gini, ! Ce veste buna!

Biri, vazut copiii costumati, haiosi foc, si mamica pustoaica ! Are dreptate Gini !

Pica, , si in cap, mai??? Trebuia sa ma suni si veneai la mine sa il schimbi. E drept ca trebuia sa mergi un pic pe jos, cam 5 minute asa. Bine ca nu era prea frig afara. Si nu s-a bagat nici o parerista in seama ca ce faci la cupil acolo pe gerul asta??? Ai scapat neatentionata ? A mea a mai mancat ceva acasa, apoi s-a mai jucat, iar a mancat si acu doarme. Da' a venit Matei de la bazin, unde, alta belea (ca nu-i ajunsese aia din parc pe ziua de azi). La dusuri nu stiu ce au facut ca un coleg de varsta cu el dar de doo ori cat el a cazut si si-a umflat buza, si a zis ca l-a stropit si impins al meu, si de aia a picat el din picioare. Partea proasta e ca al meu a venit senin de la dusuri fara sa spuna nika lu bunica-sa ca ala e pe jos. Si cand a venit accidentatu' cu profesorul de mana si cu gura umflata sustinand ca Matei e de vina pentru ce a patzit el, nimeni nu l-a mai crezut pe al meu ca nu l-a impins... Pentru ca nu a anuntat accidentul . Acasa mi-a explicat ca acel coleg a scapat dusul pe jos si nu avea papucii in picioare, asa ca atunci cand s-a aplecat sa-l ia, a alunecat. Imagineaza-ti ca acel copil e efectiv de trei ori mai lat decat Matei, si muuult mai inalt. Ei au fost colegi de grupa si la gradi si il stiu eu ce-i poate pielea de pe atunci . Nici nu mai stiu ce sa mai zic... Probabil ca s-au si jucat ei acolo, s-or fi stropit si apoi ala a scapat dusul... Cine mai stie? Uite asa e cu cupiii astia, numai nazbatii fac .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Aoleuu Capri numai belele......off ce ti-e cu cupii astia! Sa se rezolve cu bine!

Sa va fie de bine intalneala Pica si Capri!

Vazut si eu broscuta si gainusha , Biri cati ani ai? dar mai bine te intreb cate Kg ai? arati ca o studenta, pe bune!

Bebele meu nu are stareeeee, ce o fi asa agitat????

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Uffff,deci Casian ramane ultimul pepenas care o sa se intoarca?Si mai e vreun bb care are 8,5 kg la 4 luni???Si e hranit numai cu lapte!Bine a fost,,ca de o saptamana ii dau si un pic de banana/mar dimineata.Si mananca 180 ml/4 mese si una de 210ml.E asa de muuuuult?Dati si voi cu parerea,va rooooog.

la toata lumea

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare mamici si bebici,

Eu tot cu lipsa acuta de timp, dar va citesc zi de zi la micul dejun si pana sa scriu si eu ceva se trezeste unul dintre "talibani".
Anca, te rog mult mai zi-mi o data cum se numeste siropul de tuse de care scriai zilele trecute pentru ca strumfa mea are o tuse urata de tot si nu ii dam nicicum de capat.
V-am pupat cu mic cu mare.

Mergi la inceput

Andreea, nici a mea nu se intoarce inca. Noi abia avem 5 kg si un pic .

Flo, .

Am facut si noi o hemoleucograma si a iesit ok (m-a ajutat Diana sa o descifrez ). La fel si coprocultura. Rezulta ca suntem bine , chiar daca slabute rau . Asa e felul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

acum o ora am ajuns acasa,plecati de la 8 dimineata....am fost mai intai la dr,unde vestile sunt bune,rana e bine,spre vindecare.dupa ce am stat pe la spital vreo ora ca dr era inca in operatie,l am dus pe cris la gradina zoologica.am innebunit pana am gasit drumul,ne am tot dus si intors de 3/4 ori,plus ca era un trafic....
a fost f incantat cris,dar a fost f obositor,pe codrin l am carat in marsupiu 2/3 ore,cat am vazut tot pe acolo.codrin a dormit mai tot tp si cand n a dormit,a urlat rau de tot.n a vrut sa pape ,a baut doar cate 70/80 ml lapte si juma de borcanel de mar cu para de la nestle...

cris a cazut lat la intoarcere si a dormit pe bancheta,cu capul pe bancheta si cu picioarele atarnate pe jos..hai ca ma cheama sotul sa i facem baita.

Mergi la inceput

Mona, ma bucur ca rana e pe vindecate . Si ca s-a distrat bine Cris . Sanatate multa!

pup you,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Caprioara din ce am citit am inteles ca v-a iesit giardia la analize si ati facut analiza de antigen giardia/ Am nevoie de o lamurire. Acest antigen se descopera in proba de scaun sau trebuie sa se ia sange? Intreb pt ca Ana, fetita mea, are de o vreme gurita urat mirositoare, se scarpina la fundulet, la nas si banuiesc ca sunt ceva viermisori. Problema e ca in probele de scaun nu ia iesit nimic dar din cate stiu e destul de dificil de depistat asa. Din ce mai citisem antigenul giardia e rezultatul cel mai sigur. Doar ca laboratoarele de la noi din oras nu se face asa ceva. Unii s-au oferit sa imi trimita probele la Cluj dar mi-au zis ca pt antigen se ia proba de sange. Asa e?
Daca ai timp te rog sa ma lamuresti si pe mine. multumesc

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Truli, am facut si eu si copiii antigenul giardia in kk la Medlife si ne-a iesit la toti negativ. Mie imi iesise pozitiv unul facut la policlinica de stat, de aceea am ajuns sa ne facem toti la Medlife. Acum ma gandesc sa mai repet numai eu antigenul la un al treilea laborator. La Medlife mi s-a spus ca doar in kk se face, dar nu bag mana in foc. Mai bine ne lamuresc Diana sau Biri.

pup you,

Mergi la inceput