Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 20
papanash spune:
Beutura pentru toti, s-a promulgat !!!!!!
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Yaia spune:
Sabina japoneza, bine ai ajuns in tara! Ti-am zis eu ca o sa te surprinda si o sa fie super cuminte in avion!
Papanasho, eu zic sa astepti sa te vezi cu marirea in cont...ca nu stii ce le poate mintea astora!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Papanasho, eu zic sa astepti sa te vezi cu marirea in cont...ca nu stii ce le poate mintea astora! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
mey, deja eram pe booking sa-mi iau bilete de beljica , finladia si altele nemaivazute .
si io nu-mi iau vorba inapoi, beutura pentru toti !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Yaia spune:
De beut bem, nu-i bai!
Ia zi-mi, m1 si m2 sunt pozele lu' Maruntescu la mirese cu stil? Sa stiu ce votez...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia De beut bem, nu-i bai! Ia zi-mi, m1 si m2 sunt pozele lu' Maruntescu la mirese cu stil? Sa stiu ce votez... Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
superbele alea ? da, da, da !
filme Ghighi
papanash spune:
vine sotu, ma duc sa ma dau mare ! revin, pupici !
filme Ghighi
cecilia L spune:
SabinaY ma bucur ca ati calatorit bine si ca micuta s-a acomodat repede.
Sabina, doar la noi se poate intampla asa ceva.
Roxana, eu nu am insinuat nimic, am intrebat pur si simplu.![]()
Papanash
, trebuie sa ma documentez, sunt in urma rau la capitolul asta.....ma asteptam sa o aprobe.....da de stire cum se procedeaza....de fapt cred ca va spun eu, intreb direct la sursa.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
sper ca m-ati lasat sa termin capitolul........
Maria nu ma ajuti????????
Din capitolul ce traznai a mai facut Cristi:
- azi a descoperit galeata cu detergent din baie...va dati seama ca l-a imprastiat pe jos, in timp ce scoteam rufele din masina de spalat.
- stiati ca uleiul trebuie sa se puna pe covor in bucatarie??? daca nu, va confirm, eu azi am spalat covorasul la bucatarie, deh nu aveam alta treaba, baiatul meu a vazut de unde l-am luat (am uns o tava nu mai aveam unt sau margarina-da am facut prajitura ca prea mi-au facut cu ochiul torturile lui Michael),iar cat am tapetat eu tava cu faina, a avut grija sa lucreze si el la intins uleiul pe jos....era tare vesel de isprava lui....dupa ce am luat covorul de jos s-a asezat repede cu fundul in pata de pe parchet, cica a vrut sa o acopere sa nu o vad

....dupa ce a venit tati acasa, l-a luat de mana si i-a povestit in locul cu pricina ce facuse el....![]()
![]()
Cecilia si
poze
cecilia L spune:
ma opresc, ca iar fac capitolul de n pagini....
Am fost cuminte.........dar nu ma aude nimeni.
Cecilia si
poze
bikmaria spune:
te aud eu Cecilia ,dar nu pot sa te ajut cu nimic ,eu nu stiu sa fac capitol nou
pe Cristi cel nazdravan
ce praji ai facut?