Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 19
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Mai gagici, acum vad care e treaba cu nasitul. Voi la plocon va inghesuiati! |
Io nu!.. Da daca asa e traditia.. ce sa-i faci?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui carpatina Mah.. cred ca astia de la It i-au luat Roxanei calculatorul si i l-au dat Tomasei!.. Cel putin asa se vede de la Bruxelles Tomasa draga mea, sunt, ca intotdeauana, incantata sa te "revad" ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Exact asta voiam si eu sa zic!
Zicea ea Tomasa ca ii pare rau ca am lipsit ieri de la forumeala, dar numai ca sa acopere complotul asta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Yaia spune:
Este acel moment al zilei cand o tai la gradinita. Va salut! Poate mai am loc diseara de sot la calc...desi nu as paria...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Yaia "Picoarele" astea o iau pe "rumele" "uemelor"? Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
si zau daca am lucrat la vreun excel azi!Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Pe mine sa nu contati diseara, am inteles ca nu au rezolvat problema cu netul acasa. Incredibil ce complot impotriva mea!
Gata, fug, ca ma asteapta finii de 10 minute si eu nu ma puteam desprinde de forum!
Daca nu reusesc sa accesez forumul diseara, pe maine! 
PS Tomasa, sotia varului este cine cred eu? cea de la botez?
Rox ,
Poze
devylla spune:
Helou din Romania.
In sfarsit ne-am intrat oarecum in ritm.
Erika a fost exemplar de cuminte pe tot parcursul calatoriei.La sfarsitului zborului de 13 ore au laudat-o toate stuardezele.N-a dormit,insa nici n-a plans excesiv.a incercat sa se joace,sa-si faca de lucru...ne-am plimbat intr-o parte in alta a avionului.se oprea la fiecare scaun si saluta calatorii.
In Amsterdam dupa ce am baut eu o cafea si am vorbit cu rudele,am gasit un loc grozav pentru bebelusi.O sala mare cu paturi,intimidate,lumina placuta,muzica clasica...perdele,jocuri de lumini pe tavan...a fost relaxant pentru amandoua acolo.Am culcat-o pe Erika in pat,dupa atatea ore de stat numai in fund,s-a bucurat de 2 ore de somnic intinsa.Iar eu la randu-mi am reusit sa-mi incarc bateriile.Apoi pe zborul spre Bucuresti,a dormit tot timpul.am avut noroc si stuardeza draguta,am obtinut langa mine un loc liber si-am putut s-o pun pe scaun pe Erika.
Uitasem de bunele maniere ale romanilor.M-au dat o mana de ajutor la bagaje.Asa mi-a fost foarte usor.
Acasa bunica este foarte fericita.Erika a fost ieri intoarsa,insa a inceput sa invete casa...pe bunica o stia deja de pe mess...asa ca din punctul asta de vedere n-am avut probleme de acomodare.Ii place la nebunie,mai ales ca buni are doua pisici si-un caine prin curte...multe flori si foarte multe de experimentat.
Am ajuns azi si prin centru si m-am speriat de nebunia din Bucuresti.Groaznic
.Mi-am dat seama ca eu pe Erika o imbrac foarte sumar.Toti copii aveau geci si caciulite.Bine imbracati.Iar eu la 20 grade o tin pe Erika intr-o bluza si fara nimic pe cap.Si copii in Japonia sunt si mai sumar imbracati.
Ieri am fost si eu tare obosita si incoerenta.Azi noapte am dormit f bine si acum ma simt f bine.Nici nu zici ca am avut o asa calatorie.
Ma bucur tare ca Erika a trecut fara probleme la fusul orar din Romania.Azi noapte se trezise la 4 dimineata insa am reusit sa o fac sa doarma la loc.Insa la 6 era deja treaza si tragea de mine.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc 
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
bernix spune:
Vad ca v-ati distrat ceva si azi. Pacat ca am lipsit...
Am ras cu pofta citind.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Sabina, din pacate ce ti s-a intamplat tie e f frecvent in presa romaneasca. Sunt reviste cunoscute care folosesc materiale foto fara permisiune. Exista si reglementari in legea drepturilor de autor, dar in Ro se face pionierat in acest domeniu. Bine ca s-a rezolvat.
Cu problema asta mi-am amintit sa te felicit pentru piesa ce va fi cantata la New York in nov. Citisem de ceva vreme, dar am uitat![]()
Ce dulce e Thea!!!
bernix spune:
SabinaY, ce ma bucur ca ati ajuns cu bine!
bernix spune:
Piciulik, la mine la Alexandria, nasica mica e fiica nasilor. O cam bagasem poe maneca urmarind pozele voastre si vazand-o pe Daniela cu burtik. Acu' am inteles, Moni nu-i casatorita cu Mark si ei nu sunt parintii Danielei.