Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

eu deabia am ajuns acasa ,ma rasfat cu un pahar de vin rosu ,vb mai tarziu ca trebui sa dau de mancare la familion ,sa fac baie la pitica ,
ne vedem in capitolul urmator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Beutura pentru toti, s-a promulgat !!!!!!

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

in cinstea promulgari beau eu ,parol ,hic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sa incep cu sfirsitul! Super ca s-a promulgat! credva creste si mai si rata natalitatii!

Sabina, ce dulce e Thea!!! Bine ca s-a rezolvat cu fotografia din Lituania. Ma pregateam si eu sa te sustin...Nu cumva a mai aparut o poza cu Gheo chiar pe pagina de start a acestui site?

Ma bucur ca Andrea e bine. rabdarea si numai bine mamica!

Am vazut torturile lui Michael. Tare frumoase. Nici mie nu mi-a cazut fisa cu norul bleu.

Bebeka, neparat iti dau de stire!!!

Sabina Y. Bine ai revenit! Ai dreptate cu incotosmanatul. In Japonia copii sunt caliti de mici. Super ca s-a comportat exemplar pe avion, ca ii place la bunica din Romania si ca are animale de companie.

In rest am vazut ca nu v-ati dat pind la cumatreala. Sa va fie de bine!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Iar in graba pe la voi!

N-am reusit sa descarc pozele face Tudor 18 ani si poze de la un an ioc

Va spuneam de petreceri...m-am distrat f bine la nunta finilor mei..la partea a doua mai mult decat la prima pt ca a fost numai tineret
Maine iar distractie...cumetrie la o verisoara iar sambata tai motul finutei noastre...

Sper sa aud numai de bine...apropos ce mai stiti de Nana..de fapt de puiul ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

stati cuminti sa va schimb

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Daria e bine! Inca mai respira pe gurita da mucii nu curg iar in git se aude foarte putin. Acum e super fericita ca se uita la Tully. Inainte de asta a mincat virful de la o culoare si a plimbat o banana prin toata casa.

Dupa ce am vazut ca nu iese nimic la exudat si nu mai scapa de muci am fost astazi pentru prima data la homeopat. Mi-a placut mult de dr. Ne-a prescris granule si picaturi pentru crestewrea imunitatii. M-a certat ca i-am dat antibiotic. Cum stiam i-a dat in cap imunitatii si i-a distrus flora bacteriana. Dr. a spus ca a rezolvat homeopatic copii cu febra de 40. Pina la trei ani febra mare e data de: git, plamini sau meninge dar necesitatea antibioticului trebuie atent cintarita.
Am fost uimita sa vad cite mame cu pitici erau acolo. Programari abia in decembrie.
Am luat si vaccin antigripal homeopat.

Deci mamici nu dati antibiotic la puiuti. Mai mult ca sigur e viroza, fie de la party cum a zis Roxana fie de prin alte parti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Poftiti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

I-am revazut pe Stefan si Maria, Chiar imi aminteam poza aceea. Erau la fel de frumosi si dragalasi ca acum!!!

Abia astept sa vad si eu DVD-ul!

Emma, bine ai trecut pe aici!!! Offf, are si Andrei rosu in git!!! Sper sa treaca fara alte complicatii. Tot la Popovici mergeti?

nuuuu, nu are rosu in gat. e bine! la petrovici am fost dar era in concediu. de fapt este in concediu pana pe 9 nov asa ca am mers la med de fam. in rest totul bine. multa sanatate!

emma

Mergi la inceput