Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 15
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy O sa aiba mai multi nashi decat ursuletzul Michael, ca deja s-au adunat pe lista 3 ! |
Pe lista mea are deja 4!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Gabriela77 spune:
Buna si de la noi!
Deci, eu il ador pe Michael! Si torturile, dar in primul rand pe el! Si eu ma bucur ca e plictiseala la curs si asa mai vine Picia la noi!!
Sabina, cat de dulce e Thea! Sa stii ca si la nastere naturala te dor toate alea, sanii, epiziotomia...
Luy, credeam ca a trecut boala. Offf! Cu aparatul nu stiu, ca nici noi nu am folosit inca. Multa sanatate Mariei!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui luy O sa aiba mai multi nashi decat ursuletzul Michael, ca deja s-au adunat pe lista 3 ! Si asta in conditiile in care momentan BB-ul respectiv e numai in stadiul de "posibilitate" |
Ma scuzati mami de gene lungi.. papanasha a fost inregistrata la pozitia 4 din lista. Pe 3 sunt io'.. si chit ca-i mai mare ca mine nu-i dau locul..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina ... draga mea, imi pare rau ca a sunat rau in urechile tale replica mea, si-mi cer scuze daca te-a deranjat... la fel ca si tine, nici eu nu doresc raul nimanui.. iar cand e vorba de copii, nici macar nu admit sa existe rau.. |
Acum chiar ca nu ne mai intelegem.
In randul 4, banca de la geam
Cand am pus chestia cu adultii si raul, ma gandeam ca individului aluia ce si-a violat fetita de 1 an si 9 luni iar prinde bine o enterocolita de-aia crunta, sa-l vad tavalindu-se pe jos de durere...dar am zis ca totusi nu e bine sa doresti raul cuiva...
Poze
luy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Ma scuzati mami de gene lungi.. papanasha a fost inregistrata la pozitia 4 din lista. Pe 3 sunt io'.. si chit ca-i mai mare ca mine nu-i dau locul.. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Mii de plecaciuni si-un faras de cenusa in cap, nu stiu cum nu am remarcat si inscrierea ta pe lista
Apoi daca-i asa, bietilor oameni n-o sa le ramana decat sa faca gemeni, sa impace toti nashii/toate nashele
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Sunt rasfatata azi, iar am admirat pozele cu ursuletzul adorabil si parintii lui minunati. Chiar de acolo avea 8 luni, zau ca se vede diferenta fata de acum, mai, mai, ce a mai crescut ! 
Si m-am emotionat tare cand la final am gasit felicitarea de la mine ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui luy
Mii de plecaciuni si-un faras de cenusa in cap, nu stiu cum nu am remarcat si inscrierea ta pe lista |
Unu: dupa ce ca ai gresit fata de ea, ii mai pui si un faras de cenusa in cap?!?
Doi: Tocmai ai picat la extemporal!
Poze
luy spune:
Yaia, hai ca era sa-mi trezesc copilu' bolnav din cauza ta, ca m-a bufnit rasul si m-a auzit !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
papanash spune:

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Yaia spune:
Hai ca ma duc la prezentarea mea...ca nu vreau sa trezesc pe nimeni!![]()
Poze