Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
O sa aiba mai multi nashi decat ursuletzul Michael, ca deja s-au adunat pe lista 3 !

Pe lista mea are deja 4!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna si de la noi!

Deci, eu il ador pe Michael! Si torturile, dar in primul rand pe el! Si eu ma bucur ca e plictiseala la curs si asa mai vine Picia la noi!!

Sabina, cat de dulce e Thea! Sa stii ca si la nastere naturala te dor toate alea, sanii, epiziotomia...

Luy, credeam ca a trecut boala. Offf! Cu aparatul nu stiu, ca nici noi nu am folosit inca. Multa sanatate Mariei!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:

O sa aiba mai multi nashi decat ursuletzul Michael, ca deja s-au adunat pe lista 3 ! Si asta in conditiile in care momentan BB-ul respectiv e numai in stadiul de "posibilitate"

Ma scuzati mami de gene lungi.. papanasha a fost inregistrata la pozitia 4 din lista. Pe 3 sunt io'.. si chit ca-i mai mare ca mine nu-i dau locul..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
... draga mea, imi pare rau ca a sunat rau in urechile tale replica mea, si-mi cer scuze daca te-a deranjat... la fel ca si tine, nici eu nu doresc raul nimanui.. iar cand e vorba de copii, nici macar nu admit sa existe rau..

Acum chiar ca nu ne mai intelegem.
In randul 4, banca de la geam, nu a sunat rau replica si nu m-am suparat deloc, pacatele mele! Ba chiar mi te-am inchipui cu un zambet pe fata... si nu mai zic de ranjetul de pe moaca mea. Dar am decis sa mai tai din ranjiti, ca prea ii folosesc des si ma credeti o ranjita (ceea ce nu e departe de adevar, hi-hi)
Cand am pus chestia cu adultii si raul, ma gandeam ca individului aluia ce si-a violat fetita de 1 an si 9 luni iar prinde bine o enterocolita de-aia crunta, sa-l vad tavalindu-se pe jos de durere...dar am zis ca totusi nu e bine sa doresti raul cuiva...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Citat:

Citat:

O sa aiba mai multi nashi decat ursuletzul Michael, ca deja s-au adunat pe lista 3 ! Si asta in conditiile in care momentan BB-ul respectiv e numai in stadiul de "posibilitate"

Ma scuzati mami de gene lungi.. papanasha a fost inregistrata la pozitia 4 din lista. Pe 3 sunt io'.. si chit ca-i mai mare ca mine nu-i dau locul..

=====================

Mii de plecaciuni si-un faras de cenusa in cap, nu stiu cum nu am remarcat si inscrierea ta pe lista

Apoi daca-i asa, bietilor oameni n-o sa le ramana decat sa faca gemeni, sa impace toti nashii/toate nashele

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Sunt rasfatata azi, iar am admirat pozele cu ursuletzul adorabil si parintii lui minunati. Chiar de acolo avea 8 luni, zau ca se vede diferenta fata de acum, mai, mai, ce a mai crescut !
Si m-am emotionat tare cand la final am gasit felicitarea de la mine

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

=====================

Mii de plecaciuni si-un faras de cenusa in cap, nu stiu cum nu am remarcat si inscrierea ta pe lista

Unu: dupa ce ca ai gresit fata de ea, ii mai pui si un faras de cenusa in cap?!?
Doi: Tocmai ai picat la extemporal!

Poze

Mergi la inceput

Yaia, hai ca era sa-mi trezesc copilu' bolnav din cauza ta, ca m-a bufnit rasul si m-a auzit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Hai ca ma duc la prezentarea mea...ca nu vreau sa trezesc pe nimeni!

Poze

Mergi la inceput