Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Fetele care vreti sa va intalniti cu Erika si SabinaY, va rog sa nu ma uitati nici pe mine, ca si eu mi-s amatoare. Daca stabiliti ceva sa-mi faceti va rog si mie chemare

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

in leg. tot cu filmul, lipseste o parte de-atunci de cand le-am dat diplomele Roxanei si Luizei. ma intreba Rox ce-am facut azi-noapte si io am zis ca 'am lucrat la diplome' si aici se taie filmul, ori se intelege gresit ca io le-am facut.
Pe cand cred ca toata lumea a inteles ca-s facute de tata de Degetica si sot de Bernix, care cu foarte multa pricepere si bunavointa le-a executat. Acum ma repet, dar domnul Bobo merita o diploma mare cat inima lui, Bernix ne-a promis ca-l rasplateste suficient ba chiar mai mult si uite asa Degetica isi face rost de-un frate sau surioara , deci, daca se-anunta ceva bebei la orizontul lui Bernix de la diplome i se trage

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
Ieri am fost la dr, diagnostic: "bronsiolita acuta"
Nu am vazut niciodata cum decurge o sedinta de aerosoli, asa ca as fi recunoscatoare pt orice tips. O sa-i facem diseara prima sedinta, cand va fi si tati acasa. Si inca o chestie: din ce am citit pe prospect, mascuta nu se fierbe, doar o spal cu apa si detergent si o clatesc cu apa fierbinte ? Celelalte piese cum le-ati sterilizat, ati luat solutie sau le-ati fiert ?

Imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavioare!
Tudor a facut o singura data aerosoli, la clinica si in spital, ca aici nu poti cumpara aparat pt. acasa, nu gasesti la farmacie (nu ma intrebati de ce, dar sper sa primesc un aparat de acasa). Si a decurs asa: eu tineam bine baiatul sa nu se zbata (era mic atunci), asistenta ii tinea masca si 'fasaia' din cand in cand si baiatul plangeaaaaaa!
La celelalte intrebari nu stiu sa-ti raspund, cum am zis deja, nu avem aparatul nostru. Dar ma intereseaza si pe mine raspunsurile.
Vrabiuta Gene-Lungi, sa se faca repede bine!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

in leg. tot cu filmul, lipseste o parte de-atunci de cand le-am dat diplomele Roxanei si Luizei. ma intreba Rox ce-am facut azi-noapte si io am zis ca 'am lucrat la diplome' si aici se taie filmul, ori se intelege gresit ca io le-am facut.
Pe cand cred ca toata lumea a inteles ca-s facute de tata de Degetica si sot de Bernix, care cu foarte multa pricepere si bunavointa le-a executat. Acum ma repet, dar domnul Bobo merita o diploma mare cat inima lui, Bernix ne-a promis ca-l rasplateste suficient ba chiar mai mult si uite asa Degetica isi face rost de-un frate sau surioara , deci, daca se-anunta ceva bebei la orizontul lui Bernix de la diplome i se trage

Si.. cu aceasta argumentatie.. Papanasha lua loc pe lista de nase ale viitorului prunc al cuplului Bernix-Bobo....

Fa repede curat in casa.. ca cica se lasa secu' si vin cu ploconul

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Carpatino, tu, bagata in sperieti de o enterocolita?

Mai vorbim!

In primul rand zambaretul ala era din cauza ca mie mi s-au umplut pantalonii (figurat, da?) numai cand Tudor a vomitat antibioticul si deja il vedeam la 40 de grade temperatura si cu (,) convulsii. Deci era asa, sa te perii, adica nu cred eu ca te poate baga nimic in sperieti!

In al doilea rand, eu sper sa nu avem ocazia sa mai vorbim...adica nu despre asta (nici Tudor, nici Ioana sa mai treaca prin asa ceva...de altfel niciun alt copil sau adult!)

PS Poate unii adulti ar merita-o, dar eu nu doresc raul nimanui!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Luy draga, la cat de lamentabila cofetareasa sunt, merita o lauda acolo, doar-doar ma mai mobilizez!
Cheese-cake a iesit f buna - e la rece. Poate apuc sa pun si eu o retzeta "la noi"? Am manufacturat la torturi ca disperata, pe principiul: daca nu iese unul, am "plan B"/tort in rezerva. Dar cica au iesit! De acolo am asa pipota mare si nevoie de mangaieri pe crestet!

Carpatino, pai tu nu vezi ca ursu' sta pe un nor?! Si ca sa fie "de baietzel" am bagat albastru (ca la talpi - e o serie cu ursi de astia, albastri, roz, galbeni - cred ca erau ceva desene animate)

Hai ca fug la dush si in juma de ora sunt in bus spre papusi - cica 2 ore. Daca si vorbesc, cred ca mor 2 ore in thai! Ploua de rupe deci e haos in trafic...

Pusiii

P.S. Dand jos pozele de la workshopuri, am gasit (surpriza!) niste poze cu Michael la 8 luni - lovely! Asa un pitic mic...
Le-am pus aici - jos de tot in pag.
http://www.unserbaby.ch/geomo/content-r203299-p3.html

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Ia sa ma duc eu in urma sa citesc "esplicatiile"...cheese cake-ul imi place, dar daca e si tort adevarat, poate fac alta alegere.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Si.. cu aceasta argumentatie.. Papanasha lua loc pe lista de nase ale viitorului prunc al cuplului Bernix-Bobo....

Fa repede curat in casa.. ca cica se lasa secu' si vin cu ploconul

=====================

O sa aiba mai multi nashi decat ursuletzul Michael, ca deja s-au adunat pe lista 3 ! Si asta in conditiile in care momentan BB-ul respectiv e numai in stadiul de "posibilitate"

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Eu cred ca raman la chees cake...desi poate as servi si o ureche de ursuletz (la tort ma refer!).

Piciuliko, te plangi ca nu am admirat torturile, cand noi nu am facut decat sa fim niste finute: adica unu - era prea tarziu pt. sacosele noastre, ca s-au si mancat torturile si doi - stiam ca esti plecata in si nu ne-am trimis sacosele pe capul bietului Radu. Trebuie sa se descurce de la 6 seara cu piticul-pompier, daca mai gasea si o multime de sacose pt. tort la usa, ce se facea bietul de el?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Carpatino, tu, bagata in sperieti de o enterocolita?

Mai vorbim!

In primul rand zambaretul ala era din cauza ca mie mi s-au umplut pantalonii (figurat, da?) numai cand Tudor a vomitat antibioticul si deja il vedeam la 40 de grade temperatura si cu (,) convulsii. Deci era asa, sa te perii, adica nu cred eu ca te poate baga nimic in sperieti!

In al doilea rand, eu sper sa nu avem ocazia sa mai vorbim...adica nu despre asta (nici Tudor, nici Ioana sa mai treaca prin asa ceva...de altfel niciun alt copil sau adult!)

In randul patru, banca de la geam...

... draga mea, imi pare rau ca a sunat rau in urechile tale replica mea, si-mi cer scuze daca te-a deranjat... la fel ca si tine, nici eu nu doresc raul nimanui.. iar cand e vorba de copii, nici macar nu admit sa existe rau..

De sperietii mei nu vorbim.. la ora la care eu am intrat in dansii habar nu aveam care-i diagnosticul...

=====================

Mergi la inceput