Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 13
luy spune:
papanasho, cred ca te-au sabotat fetele, i-au cerut cameramanului sa le faca pe toate sa para mai slabe. Asa ca stailinistita asta inseamna ca in realitate esti numai bine ![]()
bebeka, of, si voi cu raceala ?
Imi pare tare rau... Insanatosire grabnica ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika De tortul meu nu a zis nimeni nicmic - deci rezulta ca nu a fost vazut |
Eu am vazut TOATE torturile. Nu stiu care era "al tau" si desi cel in forma de ursulet arata foarte frumos, pe mine ala cu piscoturi m-a atras cel mai tare - cel rotund adica, ca erau mai multe si din alea! :))
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
La multi ani Ioana Teodora de mami dorabora! 
Multi si fericiti!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia Carpatino, tu, bagata in sperieti de o enterocolita? |
Mai vorbim!
=====================
papanash spune:
io am uitat aseara sa-i dau picaturile claritine. aveam de dat 5 zile si i-am dat 3. pe fata e ok, nu mai are pete, nu stiu daca sa-i mai dau sau nu. ce ziceti ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Sabina la noi si o gurita de banana data se decide impreuna:D |
D'aia-i cophilu' slabut..
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui papanash mai, mie nu-mi sta in fire sa ma lamentez , chiar ma simt foarte bine in pielea mea, oricum ar fi ea |
Mah.. io' zic ca daca in loc sa-i filmeze pe pici te-a filmat pe tine.. i-o fi placut lui ceva.. ceva

=====================
luy spune:
La multi ani, Ioana Teodora !
Sa fii sanatoasa si fericita, viata sa-ti fie plina de soare !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, pai nu-i fi-su? :)) acu, fara gluma, la noi si o gurita de banana data se decide impreuna:D |
Sper sa nu te superi, da' eu de unde sa stiu daca e fi-su sau nu?
Berbantu' : Nu-i zic hai la tati ca poate se duce la vecinu' (si aici pune un nume finlandez, de obicei Jussi).
Cumnatu': Bai, e in curtea ta, il cresti, ce mai conteaza al cui e!
Cat priveste fara gluma, nu prea imi plac lucrurile serioase.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia Eu am vazut TOATE torturile. Nu stiu care era "al tau" si desi cel in forma de ursulet arata foarte frumos, pe mine ala cu piscoturi m-a atras cel mai tare - cel rotund adica, ca erau mai multe si din alea! :)) |
Asta pentru ca ai tras cu ochiu' inainte sa scrie esplicatiile....
Io' as avea o intrebare.. partea bleu de sub urs.. ce se doreste a fi? Ca la mine nu face click...
=====================